Mitt livs kärlek

Efter en underbar dag hemma i Sundsvall sitter jag ensam och tänker tillbaka på dagen....

Vid lunchtid dök Jenny och Malin upp hemma i mammas kök- en jättekul överraskning, men de stannade tyvärr inte så länge, alla har sina liv och jobb att fylla torsdagen med! Sedan bar det av till farmor och Kvissle, och vi hade en rolig eftermiddag, shoppandes i Folkets hus!! Vem hade trott att man kunde shoppa där?!!!! Köpte jättesnygga jeans! Sedan fikade vi på Nivrenahallen. Där sprang vi in i Sabina och sedan Olle! Vilken söt tjej, och vilken fin frisyr hon hade fixat. Hon är en sån söt tjej, och att se dem tillsammans och hur kär och unga och söta de är får mig så glad.

Vem hade trott att man kunde ha så roligt på Kvissle?!

image69

image70

Sedan efter att ha handlat med mamma for jag in till Matilda, Tobbe och Sebbe!! Vi åt god middag och åååååhhhhhhhh vad jag hade det underbart mysigt och roligt med Sebbe!

Efter allt jag har varit med om i mina år, av alla killar jag har träffat, alla gånger jag varit kär, älskat, gråtit och trott att dessa killar varit männen i mitt liv, så sitter jag här och inser att jag har äntligen funnit honom. SEBBE är mannen i mitt liv, aldrig trodde jag att man kunde känna en sån kärlek! Han kröp upp i min famn efter middagen och när han blev rädd för sin nya radiostyrda bil, och hans lilla hjärta slog mot mitt bröst. Han höll armarna hårt runt mig och la sin lilla kind mot min. Jag skulle kunna göra allt för det här lilla livet. Det skär i hjärtat att jag får träffa honom så sällan.

image72

Min syster Matilda har alltid varit min och mammas 'bäbis'. Min ögonsten. Jag fattar knappt att tiden kan gå så fort, det var inte länge sedan mamma Matilda var lillbäbisen som jag brukade bära runt huset, sedan när hon blev lite större brukade vi titta på Melrose Place i soffan varje Tisdag och hålla varandra i handen. Det var vår lilla stund tillsammans. Sedan bar det av till London och fast vi inte bott i samma stad på så länge så har vi alltid varit nära.

Här är lillbäbisen. Inte undra på att jag älskar hennes barn Sebastian så mycket, eftersom han är en del av henne.

image71

Lyckligt lottad

Jag landar på Midlanda och det börjar skymma, Sundsvall är på väg in i hösten. Jag kliver av planet och går den välkända gången med glasrutorna ned mot alla som står och väntar på sina nära och kära. Och där ibland hopen med folk ser jag en liten mörkhårig, smal tjej. Min syster, min älskade lillasyster! Hon vinkar och ler mot mig med sitt söta, lite blyga leende.

Jag tränger mig förbi alla ner i trappan och ut till baggagebanden så jag kan krama om henne så fort som möjligt. Min syster har lämnat sin sovande son (min älskling) och sambo hemma och kört själv ända hit fast hon inte ens gillar att köra, det är syskonkärlek det! Vi pratar i bilen (mest jag som babblar som vanligt) och kör tillslut upp på mammas uppfart, Klippvägen 13. Vi svishade förbi alla kända byggnader och natur på vägen, allt som är hemma, allt som jag känner till.

På bron står min söta, fräsha, blonda mamma och tar emot oss. Vi kramas och sedan blir det ett enda pladder inne i köket tills Matilda måste fara hem och vi måste gå och lägga oss. Men först måste jag äta fil och dricka en kopp svenskt kaffe! Medan jag står och borstar tänderna får jag ett sms, där det står 'i cant wait to see you shake your bum again, i miss you with all my heart'. Det är Mark som saknar mig (och tydligen sättet jag brukar skaka på rumpan för att visa honom hur den dallrar, ha ha).

Allt får mig att känna mig så lyckligt lottad. Här är jag med min familj och mina allra närmaste runt omkring mig, och jag har en kille som jag känner en sån stark, varm kärlek för, så fort jag tänker på honom.

Här är en av mina favorit bilder, en bild som sitter kvar i mitt minne, från sist jag kom hem. När jag såg denna lilla familj stå och vänta på mig på Midlanda var tårarna nära! Imorgon får jag äntligen hålla min Sebbe i mina armar igen!

Livet är underbart.

image68

Sunshine in London

Det är sol i London för första gången i sommar! Otroligt!

Tänkte lägga in lite nya bilder. Här är bilder från Japan förra veckan.

image59


image60

Jag opererades i Fredags och det gick bra fast jag vaknade i operations rummet av att jag pratade om att sjunga kareoke med doktorn, piiiiiinsamt!! Sedan har Mark tagit hand om mig, det är jättesvårt att klara sig bara med en vänsterhand, han fick tom tvätta och borsta mitt hår idag, jag kan inte ens röra fingrarna på högerhanden och är gipsad! Aj! Doktorn sa att jag inte får jobba på MINST två veckor!!!!! Hur ska det gå?? Jag gick nästan ut ur operations salen när hon sa det.

Mark och jag hade en underbar dag igår i Richmond. Vi köpte vin, öl, is och snacks och satte oss vid floden i Richmond, i eftermiddags solen. Så ska livet vara! Sol, lyckokänslor och en underbar kille som man kan skratta med.

Här är jag och min gipsade hand i Richmond!

image61

       

Efter vi suttit i solen vid floden gick vi och satte oss i solnedgången på en veranda i en pub, med en otrolig utsikt. Där fick vi se fyrverkerier som en avslutning till vår perfekta dag!

image62

Idag träffade vi Luke och Ness, våra favoritvänner! Vi gick och åt en sunday roast och drack drinkar och pratade en massa där ute i pubens bakgård, i solen! De har varit ute och rest så det var roligt att få träffas och prata om allt som hänt medan de varit borta. Det var trots allt de två som gjorde så att jag och Mark möttes.

image63

image64

Livet e lite trist ibland...

Jag e sjuk och ligger ensam hela dagarna i mitt lilla rum och ser pa tjej filmer och pratar i telefonen med mina kompisar runt jorden och familjen hemma i sundsvall. Tur att jag delar hus med andra som jag kan prata med emellanat och som kan pigga upp mig lite.. Mark jobbar och vill inte komma och se efter mig (typiskt killar) och pa fredag ska jag operera min hand sa jag jobbar inte forran nasta onsdag.... suck. Trist. Det e kallt ute och jag har ingen ork med kompisar eller nagonting. Och vi har inte ens internet hemma!!! Aaahhhh. Jag e rastlos men har ingen ork. Jag e inte van att ligga still!!!!!

Livet e en berg och dalbana. Forra veckan var allt toppen och nu e det trist! Jag hade superroligt i Tokyo och sjong massor med kareoke. Jag blev lika sjuk sist jag var dit, undra varfor? For mycket party?

Nu vantar jag pa min semester i Oktober. Jag ska till Thailand med Clare, Trent och 4 andra! Yey!! Ser verkligen fram emot att ligga vid en pool och dricka drinkar.

Saknar min systerson Sebbe sa mycket att det gor ont i mig. Kommer han ens att veta vem jag ar nar vi ses igen? Hoppas det. Nu ska jag till supermarket med min housemate Peter och handla lite mat och medicin.

Från Oxford Street till Tokyo

I morgon far jag till Tokyo! Yey!! Fick den resan häromdagen och den är värd sååå mycket pengar och det brukar vara så roligt där. Vi brukar sjunga så mycket kareoke att sist jag var där fick jag en infektion i halsen efteråt och kunde knappt svälja, ha ha!

Tack för era fina kommentarer på min blogg, det gör mig jätteglad!

Idag var jag och hämtade mitt nya körkort på ambassaden. Sedan kunde jag såklart inte låta bli att ta mig till Oxford street där jag bara måste ha en Starbucks coffee och kilade såklart in på H&M och Primark.... he he. Men åhhhhh vad mycket folk det är i den där butiken! Man blir nästan galen! Jag gillar folk men det är helt otroligt där inne, jag tror kön var minst 100 meter lång till kassan. Men hade jag tålamod och pengar skulle jag kunna shoppa upp nästan allt där inne. Primark blir bara bättre och bättre! Så nu ni, Malin, Mattis och mamma ska vi shoppa i September när ni kommer hit!

När jag pustandes och svettandes kom ut (UTAN SHOPPING!!) så var jag tvungen att ta det här kortet på alla trötta karlar som satt utanför och väntade på sina galna, shoppande kvinnor! Ha ha ha. Oxford street kan verkligen vara tröttsamt!

image56

Här är ett par bilder på mitt nya rum också. Inte så lätt att kort bara eftersom det är ett LITET rum.

     

Ha en bra vecka allihopa!! :)

Soulmates

Gårdagen med min kompis Amy var underbar. Jag hade längtat så mycket efter henne att det pirrade i hela kroppen när hon var på väg! Vi blev tårögda när vi såg varandra och vi blev tårögda när vi sa hejdå och vi pratade hela dagen och kvällen. Vi gick till min favoritpub och åt en Sunday roast, sedan till puben som ligger här vid mig, och vi pratade och pratade så jag hade faktiskt ont i halsen när jag kom hem vid midnatt. Jag berättade för Mark att när jag är tillsammans med Amy händer det alltid att vi gråter vid något tillfälle. Han kunde inte förstå varför vi skulle utsätta oss för det, som han sa; men varför pratar ni om saker som gör att ni gråter?? Ja, det kan man ju undra?. Vi gör det inte för att vi tycker det är roligt att gråta, utan för att vi kan prata om allt. Och jag menar allt. Amy vet allt om mig, hon vet om alla mina hemska synder, hon vet om alla mina hemligheter, hon vet om mina svagheter och mina starka sidor. Hon har sett mig som gladast och lyckligast  och hon har sett som mest ledsen och nere, och vad jag än gör står hon vid min sida och hon stöttar mig, även fast jag många gånger har valt att göra tvärtemot alla råd hon get  mig och allt blivit fel. Hon dömer mig inte. Själv har hon inte haft det lätt under det senaste året, precis som mig, men vi har varit där för varandra genom vått och torrt. 

   Här är min underbara Amy.

En tjej på jobbet sa förra veckan att hon trodde att vi alla möter flera 'soulmates' genom livet och det hon sa  fick mig att fundera och jag tror att det är sant. Jag vet att Daniel var en av mina soulmates (han ringde förresten förra veckan när jag var i Los Angeles och precis hade drömt om honom och satt och tänkte på honom!) och jag tror att Amy är en annan. Jag tror absolut att Mark är en annan av mina soulmates. Vi har ett avslappnat och underbart roligt förhållande, och vi tänker så lika. Ibland säger han saker och tankar som jag precis också tänkt på. Många saker som händer runt oss, vardagliga saker, kan vi prata om och helt plötsligt inse att vi har tänkt precis samma sak, samtidigt! Vi har samma känsla för nya människor som vi möter och vi har samma drömmar om framtiden. Jag har nog aldrig mött en man som är så lika mig fast att han vuxit upp på andra sidan jorden! Han tar hand om mig och bryr sig om mig. Ibland blir jag förundrad hur en man kan vilja älska mig så som han gör. Efter allt jag gått igenom under de senaste 2 ½ åren började jag verkligen tvivla på att det fanns någon som honom, som ville vara med mig och göra mig lycklig. 

Jag känner mig så lyckligt lottad idag. Jag tänker på alla mina vänner och med vänner menar jag också min familj och min släkt. Ibland tycker jag inte att jag har nog med kompisar i London, dvs tjejkompisar, men när jag tänker efter har jag vänner runt hela världen, och jag har min älskade familj och min släkt, som jag inte skulle kunna leva utan.  

Tack alla mina vänner och mina soulmates för att ni finns. Tyvärr kan jag inte komma hem och träffa min familj, släkt och min älskade Sebastian nu i veckan som jag hade hoppats på men ni finns hos mig, varje dag, vart jag än är i världen.  

I might not always be with you in person, but I am always with you in my thoughts.

Här är jag och en väldigt skäggig Mark (han tycker att det är skitsnyggt med skägg just nu, tyvärr... ;)

image55

Lyckorus

Får ni någonsing känslan av lycka strömma över er?? Som en flodvåg kommer det, som ett 'rush' i huvudet och kroppen och man blir så sprallig och glad att det nästan svämmar över?

Så kände jag igår när jag var på väg hem från Hammersmith. Jag kom tillbaka från Chicago på morgonen, och sov en stund i mitt nya hem. Mitt nya rum är flickaktigt och rosa och rent, jättemysigt har jag gjort det, precis som jag vill ha det.

Efter att ha sovit några timmar på förmiddagen vaknade jag, duschade, gjorde mig i ordning med en kort jeanskjol (victoria beckhams märke ;) och en ny rödprickig top med ett vitt hårband. Jag målade tånaglarna lysande rosa och tog på mig mina vita flip flops med diamantblommor på, sa sedan hejdå till mina nya housemates- som alla verkar underbara förresten- och for in till Hammersmith in solen och värmen. Jag lyssnade till bra musik på min mobil, och gick och hämtade min älskade bärbara lilla dator från internet stället. Killen som jobbar där känner mig sedan flera år som jag bott i Hammersmith och fixade min dator perfekt och billigt. Jag kände nästan för att krama honom, så gullig är han! Sedan strosade jag runt, köpte min favorit iskalla 'frappucino' i Starbucks och tog bussen till min föredetta bostad hemma hos mina vänner Luke och Ness. På bussen lyssnade jag på bra musik och den där lyckokänslan svämmade över mig! Jag kände mig så lycklig just där och då. Eftersom Luke och Ness är på semester skulle jag och Mark spendera kvällen ENSAMMA för en gångs skull!!

Kvällen var underbar, precis som vi ville ha det. Jag gjorde lite förrätt och han hade köpt med sig färska grönsaker och kyckling och gjorde jättegod mat till oss! (Han gör alltid mat efter min diet också vilket jag uppskattar.) Medan vi lagade mat drack vi öl (min öl med lite kolhydrater) och dansade till musik från radion, skrattade och hade det så roligt! Vi åt och såg sedan på en film och bara myste tillsammans!

Han sa till mig vid ett tillfälle; 'I reckon you are the coolest chick in the world!!'. Jag sa varför då och han sa därför att han kan vara precis sig själv med mig och jag tycker fortfarande om honom! Precis så känner jag med, det är en underbar känsla.

Nu sitter jag och väntar på att min älskade vän Amy ska komma och hälsa på mig. Jag saknar henne så enormt att jag nästan blir tårögd när jag tänker på att hon ska komma hit så snart. Vi pratar och pratar i timmar, jag längtar så efter henne. Hon är en sån där vän som alla tjejer vill ha, som en syster.

Ska göra i ordning lite kaffe till oss. Idag fick jag äntligen prata med min mamma också, det var underbart! Tyvärr fick jag just reda på att jag inte kan komma hem till veckan och umgås med alla som jag hade hoppats på, för jag har fått en resa med jobbet till Tokyo! Men resan är värd 10 000 kronor så klart jag MÅSTE fara!!!!

Hoppas ni har en bra helg. Och att ni också får känna det där lyckoruset ibland! Kram till er alla.

My laptop is in hospital, oh my, I miss it so much!!

Min underbara dator har ett virus.... snyft. Den e nu hos 'doktorn' som jag hoppas kan fixa den snarast sa att jag kan skriva i min blogg, vara inne pa facebook osv.

Ville bara skriva (har nu lanat Marks dator som inte har svenska alfabetet) att jag skrattade sa mycket till era kommentarer ang Redback!! Jo...... Nina, han var minsann en liten tonaring, och Mattis, jaaaaaaaaaa du e ett fyllo! He he he he. Sa det ni! ;)

Imorgon ska jag flytta, jag har inte orkat innan for jag blir sa trott av jobbet ibland, all tidskillnad och all jetlag. Kom tillbaka fran ett soligt Los Angeles idag och gick pa en 2 timmars promenad med Mark vid Themsen, det var underbart ute idag. Sommar i England???? Man tror inte det e sant!

Jag saknar alla hemma i sverige sa mycket. Har kollat in alla bilder i Matildas och min moster Malins blogg, och jag langtar hem till er alla.

Godnatt

RSS 2.0