Jag ska gifta mig!!

Jag vill nu att hela världen ska veta att jag, Anna-Cecilia Olsson, ska gifta mig!!!! Mark friade till mig alldeles efter midnatt på Måndag morgon, framför det upplysta, blinkande Eiffel tornet i Paris. Jag visste ingenting, jag var bara så lycklig att vi hade haft en sån underbar dag i Paris tillsammans. Den magiska stunden var det underbaraste ögonblick i mitt liv och här är hur det gick till;

Vi satt där och beundrade Eiffel tornet i parken nedanför och drack vin.

Jag sa till Mark;
Oh Mark, isn't this so romantic, it's perfect!

Mark sa;
It is one thing that would make it more perfect.... that's if you would be my wife!

Jag sa;
Yes, yes, yes!!!!!

Sedan såg jag att han höll den mest underbara, vackra diamantring jag någonsin sett i sina händer!!!!

Mina tårar strömmade ner för kinderna, lyckliga varma tårar. Jag ska bli Fru Onken. Jag har aldrig någonsin varit så lycklig i hela mitt liv! Jag älskar Mark med hela mitt hjärta, det finns ingen jag hellre delar mitt liv med. Han är min bästa vän, min trygghet och mitt livs kärlek.

Här är den första bilden på oss som nyförlovade!




Can't wait!!!!!!

Angående tidigare inlägg i veckan, och kommentarer;

Mamma: Jaaaa, jag vet att jag är slarvig, men annars vore det ju inte jag! Jag glömde helt bort att man inte ska sola när man äter pencilin, det är sant!

Jenny: Ja, visst vill man helst vara klädd som Bangkok airways?!! Ha ha. Levande karameller är väl aldrig fel....eh?! Och lycka till på din DATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vill veta mer, jag är sååå nyfiken...

................................................................................................................

Nu ska jag strax fara från soliga, varma Los Angeles! Jag längtar och längtar tills jag kommer hem och sedan mest av allt tills på Lördag..... Då ska jag och Mark fara till Paris!!!! Åh äntligen ska jag få vara med min underbara kille i tre hela dagar och dessutom få vara med honom i Paris!! Det pirrar i hela kroppen bara jag tänker på det! Vad är Los Angeles, Hong Kong, New York eller Bangalore? Ingenting jämfört med att vara med sin älskling i den mest romantiska staden i världen!! ;)

Vilken är snyggast?

När jag stod i kön till passkontrollen igår, var det ett Lufthansa-crew framför oss. Som alltid när vi ser andra crew stod vi där och spanade in varandra, tysta, i smyg och med förundran. Det är alltid tankar som 'usch, stackars dem som måste ha på sig en sån där kjol, vilka fula skor, vilken färg' etc etc men ibland tänker man 'åh vilken fin ny uniform, snyggt hår' osv osv.

Så....kollade upp lite olika flygvärdinne uniformer. Vad tycker ni? Vilken röstar ni på?

1. Virgin Atlantic   2. Emirates   3. Scandinavian, SAS   4. China Airways   5. India Airways  
3. Bangkok Airways  5. British Airways

(Inte för intet som SAS bara har pensionärer till flygvärdinnor, deras uniform ser precis lika gammalmodig ut, ha ha!)








And finally, of course; British Airways, the one and only! ;)


Ohhhh....

......jag har brännt mig! Man lär sig aldrig. La mig vid poolen här i Los Angeles några timmar (utan solskydd) sedan for jag och till en stor shopping-mall och köpte ett par klänningar och en topp, även lite Mac makeup. Har även köpt aloe vera gele för min solbränna!

Nu har jag proppat i mig kinamat från ett 'cheap and cheerful' ställe som jag alltid går till. Kung pao chicken och broccoli, mmmmm...... Åt det i sängen medan jag kollar på Sex and the City - med andra ord, en avslappnad dag för att komma över öroninfektionen. Nu äter jag även vanilla cupcakes, vilket är bland det godaste som finns! :) Naughty!


Lägger in ett par bilder från helgen med Anna, Neal och Mark;





Vår favoritpub:

Får krya på mig i Los Angeles!

Jag har nu gått igenom en av de mest smärtfyllda helgerna i mitt liv. Mitt öra svällde upp så att huvet såg förvdridet ut, örondropparna inte gick in i det svällda örat, jag kunde knappt äta eftersom käken var som ur led, jag låg och grät i sängen, hade ingen ork och for till sjukhuset tre gånger! Det gjorde så ont att jag knappt kunde gå!

Det har helt enkelt varit vidrigt. När jag väl blir frisk (och jag tror att jag kanske, kanske är på bättringsvägen....) ska jag uppskatta varje dag, hur underbart det är att kunna känna sig pigg, frisk och göra vad man vill. Och att kunna höra! Nu förstår jag hur hemskt det är för de äldre som blir halvt döva!

Doktorn sa att jag kunde nog flyga utan att det var allt för farligt, så efter många timmars funderande bestämde jag mig för att åka på jobbet så att jag inte förlorar alla pengar som jag skulle ha tjänat och jag var sååååå nervös i morse när vi for från Heathrow. Hur skulle det gå? Skulle jag skrika av smärta? Skulle min trumhinna brista? Skulle jag inte höra vad passagerarna sa? Skulle jag göra allting värre?

Men.....jag tog mig hit! Nu ligger jag i sängen i mitt hotellrum och jag överlevde! Jag hörde ingenting under flygningen eftersom jag har konstant lock i örat men jag klarade mig! Nu ska jag bara ta det lugnt och äta min medicin, kanske ligga vid poolen och i sängen i två dagar innan jag ska flyga hem igen.

På Söndagen och Måndagen var Anna och Neal och hälsade på hos oss. Jag var med dem så mycket jag klarade av och vi hade faktiskt jättemysigt. Men när vi var på grillfest hos Luke och Ness i Söndags trodde jag att jag skulle avlida av smärta, jag var tvungen att gå hem tillslut. Jag mådde så dåligt och kunde knappt prata, och hos doktorn dagen efter fick jag reda på att jag hade överdoserat med all medicin, inte undra på att jag knappt visste vart jag var!

Så nu har jag ett tips; ta vara på varje dag som ni är friska och har hälsan!

Jag vet att man inte ska säga så.....

.....men det känns som om min sista stund är kommen. Det gör så himla ont, som en kniv i örat. Kunde knappt sova på hela natten. Kan knappt äta, dricka eller prata. Det är som om jag är halvt förlamad i hela kroppen och speciellt halva ansiktet. Hur kan en himla öroninfektion göra så otroligt ont?????

Jag skulle gå på fotboll idag i Fulham stadium (som jag alltid velat göra) och sedan gå ut med Mark och ett gäng, Men nu vet jag inte om jag klarar av att ens ta mig dit och Mark är redan i puben. Inte ofta jag får ledigt en hel helg - och så måste detta hända!!!!!

A broken little air hostess....

Ligger där i min bunker, dvs säng uppe i taket ovanför passagerarnas väskor, och sover hårt, hårt och drömmer om att vi plötsligt störtar ner mot en sjö innan piloten snabbt gör en manöver och får oss att flyga rakt upp i luften och sedan göra en volt så att vi alla skriker och snurrar runt, upp och ner i luften. Det känns som om jag är i en enorm berg och dalbana och jag försöker hitta mitt säkerhetsbälte innan jag slungas ner i vattnet. I nästa ögonblick har vi stabiliserat oss och jag torkar spya från passagerarna på golvet.

Vaknar med ett ryck av att en av mina kollegor spolar i toaletten bredvid mig. Blir plötsligt påmind om smärtan och om vart jag är, någonstans där ovanför molnen mellan Bangalore och London.... ahhhh vad det gör ont, mitt öra värker, pulserar och är svullet, jag hör ingenting. Det rinner någon äcklig vattenliknande vätska ur det. Jag hasar mig ner för trapporna för att ta mer värktabletter och för påbörja barrundan innan vi landar. Jag får skrika till de stackars indierna eftersom jag inte ens kan höra min egen röst.

Ett par timmar senare sitter jag på tunnelbanan och i min trötta dimma, då hjärnan är både jetlaged och supertrött lyckas jag ta mig till doktorn. Jag släpar på resväska, handväska och kassar med whisky som jag köpt till Mark och böcker till mig. Min handled som jag opererade förra året värker och känns helt utsliten. Väl hos doktorn fnyser den sura receptionisten till och säger att eftersom jag minsann inte bokat tid kanske jag måste sitta och vänta tills de stänger, vilket är om..... fåsenu.... 3 1/2 timmar!!!! Ahhhh. Men jag måste få penicilin fast att jag helst bara vill sova.

Sitter där och läser en bok, försöker att inte somna, försöker äta en choklad men det gör för ont i käken av öroninfektionen. Efter ett par timmar är det någon som äntligen förbarmar sig över mig och jag får komma in och få medicin. Den unga, fräscha blondinen till doktor vet inte vad hon ska bota mig med och får läsa sin uppslagsbok innan hon ger mig något men hon intygar att jag har en ganska ordentlig infektion.

Jag tar mig halvsovandes till bussen i Hammersmith station, trängs med hundratals människor från alla jordens hörn, blandat med barnvagnar, kliver av mitt på min busshållsplats och önskar jag kunde ha råd att ta taxi ända från Heathrow i fortsättningen. Efter några långa, onda minuter får jag äntligen komma in i mitt rum och bara slänga mig på sängen! Hem, ljuva hem! Jag känner mig helt slut och söndersliten, det värker överallt.

Jag drömmer om ikväll när jag äntligen får stänga ögonen och sova.......då har jag varit uppe i 24 timmar....igen. Det är verkligen glamouröst att vara flygvärdinna ibland!

Zzzzzzzzzzzzzzzzz.....................

Indisk huvudmassage i Bangalore, inte helt fel ;)

Nu har jag tagit mig till Bangalore som ligger i Indien. Det e inte lika fattigt och elandigt som i resten av Indien. Det kanns alltid orattvist att vi har det sa bra medan det sover fullt med hemlosa stackare efter gatorna eftersom vi alltid bor i de mest lyxiga hotellen!

Inget undantag idag, detta hotell ar otroligt lyxigt! Efter vi landat i morse sov jag flera timmar, sedan har jag legat vid poolen och last min underbart bra bok (Lisa Jewels nya bok, alltid min favorit tillsammans med Jane Green) och nyss var jag och fick en indisk huvud-massage!! De smetade in huvudet i kokosolja och masserade hela huvet och nacken, och ahhhhhhhhh vad det var underbart!!!! Det ska jag gora varje gang jag far till Indien fran och med nu!

Nu blir det till att simma lite i poolen (om inte vattnet kanns kallt) och sedan roomservice med indisk curry och ris. Mums!!

Jag = himla klantskalle eller bara otursförföljd????!!!!

Åhhhh....jag blir så arg och så himla ledsen! Varför ska jag alltid tappa bort/bli bestulen på allt?????? Är det inte meningen att jag ska få ha kvar någonting i sakväg, någonsin?? Igår skulle jag ut och gå och kunde inte hitta min rosa, underbara Sony Walkman som Mark köpte till mig i födelsedagspresent. Den låg inte i botten på väskan där den alltid ligger och tillslut letade jag febrilt överallt. Men den fanns ingenstans.... Jag ringde flygplatsen och hotellen jag bott på, på min sista resa.

Som alltid när man tappat något tänker man tillbaka till när man sist såg den, vart man hade den och vart man lagt den, men jag kan bara tänka på att jag lagt tillbaka den i väskan, där den alltid ligger. Kanske den föll ut på planet någonstans eller så kanske någon stal den? Vad vet jag? Det enda jag vet är att jag inte kunde sova inatt p.g.a detta och att jag känner mig jätteledsen. Den var dyr, Mark hade letat genom hela London för att hitta en rosa till mig och spenderat timtals med att ladda upp musik som jag tyckte om för att överraska mig.

Jag är så himla less på att förlora saker. Bli bestulen eller slarva bort. Ska det aldrig vända?

Jenny, kära Jenny!

...........du är för rolig!! Du får mig att gapskratta med dina kommentarer. Du...skicka ett mail till Mark du ;) he he.

Du måste komma hit och hälsa på i höst ok! Men jag måste ha lite förvarning så jag kan försöka få ledigt! Och du....Mark tycker att du borde flytta hit till London, vad är det som stoppar dig?!!!!!!!!!!!!!

Soliga London!

Yey, vi slapp jobba hem från New York, vårt flyg var inställt så vi fick åka som passagerare i business-class med ett annat flyg istället, snacka om lyxigt att ligga där och dricka champagne, se på filmer och sova medan man fick betalt! Händer inte ofta! ;)

Söndagen med Mark blev underbar, vi låg i parken i solen heeeeeela dagen och läste böcker och pratade och hade picnic, och sedan gick vi på den goda restaurangen där vi var förra söndagen. En riktigt romantiskt och mysig dag!

Tyvärr är det ett litet moln på himlen.... Mark har fått reda på att hans visum går ut i mitten av Augusti istället för slutet av September som de hade sagt först..... Vi vet inte riktigt vad vi ska ta oss till nu men kanske att han kan göra ett 'medical trial' igen, då han får bo på ett sjukhus några veckor och prova mediciner och får betalt, så drar det ut på tiden lite? Åh...vet inte vad vi ska göra. Vi kan inte leva bara på min lön och han är inte redo att åka hem så snart för att fixa ett nytt visum, det tar jättelänge och kostar massor med pengar! Suck..... Om vi ändå kunde vinna på lo

Nu ska jag försöka dra mig ur min trötthet (har sovit halva dagen) och gå ut i solen! Det är riktig sommar här! :)

Zzzzzz.....

Först och främst; GRATTIS PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN!! Jag ringde honom idag och grattade, synd bara att jag inte kunde vara där och fira, men vi fick ju fira lite förra veckan när vi sågs i alla fall!

Jag ligger nu i sängen i mitt hotellrum i Newark och åhhh, jag är så trött och så jetlaged! Jag hade jätteroligt i Manchester igår, en bra dag på jobbet idag och när vi kom hit till Newark gick jag till frissan och klippte mig (blev jättenöjd-håret ser så fräscht och mycket tjockare ut) och sedan gick vi och åt middag ute på en terass i kvällssolen. Så varmt här!

Nu ligger jag här och mina ögon håller på att stängas av sig själva, jag är så slut. Jag ska upp jättetidigt imorgon och flyga hem till London, äntligen ska jag få vara hemma och träffa Mark i en hel dag (söndag)! Ibland känns det som om jag har en kille men bara på avstånd, vi hinner knappt ses alls. Jag har haft en underbar resa med jättetrevliga jobbarkompisar som jag absolut kommer att hålla kontakten med, men nu längtar jag hem till 'min säng' och till Mark! Bring it on London! :)

Ha en bra helg allihopa!

Lite bilder från Gatufesten och Sweden!

Här kommer några fler bilder från min semester hemma i Sverige med alla mina nära och kära! Jag saknar er redan!

Det är svårt att välja vilka bilder man ska sätta in här eftersom det är så många, men här är i alla fall några.
Kram på er alla.










   

   

Bye Newark, hello Manchester!

Nu ska jag flyga hela natten till Manchester, sova där en natt och på torsdag ska jag fara tillbaka hit. :) Manchester är jättehärligt så det ska blir kul och få komma dit och de har dessutom en stor Primark där! Jippii.

Vi hade jätteroligt igår, vi var ute hela kvällen här i Newark, åt god mat och drack cocktails, det var såååå varmt och kvavt ute så vi satt ute på en uteservering hela kvällen. Alla i mitt crew är så trevliga, känns som vi kännt varandra i flera år. Idag är det en sån där dag då jag verkligen uppskattar hur bra jag har det och att jag fått mitt drömjobb!

Ha en bra fortsatt vecka allihopa. Här kommer en bild från igårkväll.

Newark...

...ligger alldeles utanför New York, och där är jag nu. Jag ligger i vårt nya hotell där jag har min egen suite!! Jättehärligt!! Vardagsrum med soffa och bord, världens största flatscreen-TV, två sängar och så rent och fräscht. Gratis internet och tydligen gratis frukost (om man nu råkar vakna före 9.30), gratis buss till shops och Manhattan, snacka om att man har det bra idag! :) Dessutom är vi här i två dagar!

Resan hit var så himla jobbig, vi blev fyra timmar försenad från Heathrow eftersom det var dåligt väder sedan hade en passagerare kommit igenom security med en kniv och försvunnit så de fick stänga hela terminalen och leta efter honom, vilken idiot! Klockan var 9 på morgonen engelsk tid innan jag kom i säng, som ni kan förstå var jag helt slut!!

Blev nyss väckt av Pamela, en annan tjej i mitt crew. Hon ringde och ville ut och shoppa i någon outlet-mall så jag ska följa med.... inte för att jag behöver något men det är alltid lika kul med shopping! Sedan ska vi ut allihopa i kväll och äta.

Ibland har man det riktigt bra- och får betalt dessutom! ;)

Att bo i en resväska....

...är oftast roligt men inte alltid så lätt. Igår kom jag hem från Sundsvall (dvs till hem till London) och nu håller jag redan på att packa om allt för om 1 1/2 timme far jag iväg till jobbet och till New York. Kommer inte hem förrän om sex dagar.

Igår blev jag mött på flygplatsen av Mark och en stor bukett gula sommar-blommor!! Åhhh vad glad jag blev! Vi for hem och sedan bjöd han mig på en Nepalese restaurang som ligger här på gatan nedanför, det var super-super gott! Ska absolut gå dit igen!

Känns lite jobbigt att åka ifrån honom igen, så länge. Ibland känns det som om vi lever helt seperata liv och bara får skynda oss att vara tillsammans lite emellan mina resor....suck. Men å andra sidan är det bra att vi saknar varandra och att det inte finns någon risk att vi blir less på varandra!

När jag väl är i New York ska jag lägga in lite mer bilder från Gatufesten och semestern.

Ha en bra vecka!

Usch....

Efter alla dessa 20 år på Gatufesten har jag bestämt mig för att ALDRIG äta en langos igen!!!!!! Usch, jag vill bara spy när jag tänker på det och det där kilot av råa löken och dessutom E-type!! Jag tror de som fixar Gatufesten ringer honom i brist på annat och jag tycker han borde ha pensionerats för länge sedan och jag tycker att langos-tältet borde stängas! Så det så!

Godnatt!

Underbart!

Idag har jag haft en helt underbar dag! Gick och åt lunch i solen på stan med Mattis, L-E, mamma, Maricell och Tobba, sedan shoppade jag järnet och hittade en jätte-jätteperfekt klänning som jag bara måååååste köpa!! Efter en mjukglass hämtade L-E upp mig och vi for hem.

Kvällen tillbringade jag med supergod middag hos Matilda och Tobbe och Sebbe och även med sällskap av en Thailandsbrun Jenny! Mitt favorit-gäng! Jag och Sebbe hade så roligt och när jag såg honom sitta där och äta jordgubbar var det svårt att hålla mig för gråten. Sebbe är så duktig på allt och så otroligt underbar, så söt och så liten och skör, jag skulle kunna ge upp hela mitt liv för honom. Om jag någonsin får barn själv så tror jag inte ens jag kan älska det lika mycket som jag älskar Sebbe. (Ska lägga in lite kort imorgon.)

Efter han lagt sig lämnade jag motvilligt Matilda (hade varit mysigt att varit hemma med henne ensam för en gångs skull) och for till Katja och satt och pratade med henne och Jessica hela kvällen....tills klockan blev ett på natten! Det var så otroligt roligt att få träffas igen, prata gamla minnen, skvallra lite och när vi var tvugna att säga hejdå kändes det som om jag skulle ha kunnat stanna flera, flera timmar till och bara suttit där ute på verandan och pratat.

Med andra ord: en helt underbar, perfekt sommardag i Sundsvall med mina nära och kära! :)

Sommar och fest!

Här är dagen i ett nötskal; hade en härlig dag med farmor i Kvissle, sedan firade jag onsdagen med min kära moster och vän Malin- och första kvällen på Gatufesten 2008! Här kommer lite bilder från Malin och Kenneths odlingar, allt vin som vi drack (som var köpt-inte odlat ;) och gatufesten! Härligt! Nu sitter jag vaken mitt i natten och det är fortfarande ljust ute, det finns helt enkelt inget som svensk sommar. Ute finns underbara dofter av blommor och gröna träd, ljusa nätter och fest, musik, glada människor och framför allt min familj och släkt!

Måste dock bara tillägga att varje år undrar jag dock vart alla dessa raggare och bönder med rutiga skjortor och snus mellan tänderna, kepsar och med bred norrländska, knuffiga norrlänningar plötsligt kommer ifrån?? Jag går runt där varje år, i det packade torget och ser ut över havet av folk, och undrar om de verkligen kommer ifrån Sundsvall? Är de från Stöde? Indal? Liden? Ja, man kan ju undra? Vart är alla de 'normala' människor som jag kännt i hela mitt liv? Tur att jag i alla fall har mina underbara släktingar och vänner att ha roligt med!

Hur som helst, här kommer dagens bilder;












I'm loving it!

En till härlig dag i Sverige;

Jag hade en mysig pratstund hemma hos mormor innan det var dags att fara in till stan och Birsta med mamma och Matilda! (Hann få en snabb puss av Sebbe först.) Vi hade en härlig tjej-kväll. Sprang runt i affärerna och vilade emellan med en mjukglass och sedan åt vi middag i stekhuset.....såååååå gott! Om någon vet receptet på dom där flarnen de har till efterrätt så emaila mig det, snälla! Tack mamma för middagen och tack båda för den mysiga kvällen. Precis som Matilda sa så är det nog första gången bara vi tre har varit ute på middag så där, det måste göras om!

Den kända, gamla Gatufesten har dragit igång lite smått idag också och tälten var redan fyllda med folk. Tyvärr blir det inte lika mycket drag som det brukar eftersom nästan ingen ska gå!!! Och Jenny ska inte ha någon av sina roliga förfester i år, och dessutom sa Olle att han börjar bli för gammal för gatufesten?!!!!!!!!!!! VA?????? Han är 20 år - jag är 34!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag och Malin ska i alla fall gå imorgon och göra stan. Se upp allihopa!

Här kommer lite bilder;













Lägger in ett par bilder från när jag och Nina var i Tokyo också;







Och till sist en bild från häromdagen när jag och Mark var i på båten till Greenwich i Themsen. Jag önskar att Mark också var här, han tycker så mycket om Sundsvall och min familj. Mark är verkligen mannen i mitt liv!!! Varje gång jag tänker på honom blir jag alldeles varm i kroppen, vi har så roligt tillsammans och han är helt enkelt allt jag velat ha i en man. Jag vet att jag varit kräsen och inte vad som helst har dugit, men den som söker han finner. :)

Yey, äntligen har jag träffat den jag vill dela livet med, det tog 33 år men det var värt det!!




Och här är han när han var lite 'gay' och använde mitt löshår, ha ha ha!



Godnatt allihopa. Nu ska jag sova i mitt rosa rum i min rosa pyjamas med Mulen som sällskap! ;)

Sweden!

Så höll jag nästan på att missa flyget hem till Sverige igen..... går inte en enda gång utan dramatik. Tuben var försenad men jag hann precis checka in med fem minuter till godo!!

På Midlanda flygplats stod min underbara pappa och väntade på mig, sedan for vi till Matilda och Tobbe och jag fick äntligen hålla mitt älskade gudbarn, min gosboll Sebbe i mina armar igen!!!!!!!!!!! Om han nu blir less av alla mina pussar och kramar så är han duktig på att inte visa det, han låter mig krama honom så mycket jag vill och han satt och myste i min famn, mitt hjärta värker av kärlek när jag ser honom. Otroligt duktig på att prata har han blivit också!

Sedan bar det av hem till Hemmanet, där jag hade en mysig avslutning på dagen med te och surr med mamma och Lars-Evert i köket. Det är sååååå skönt att ligga här, i min rosa pyjamas som alltid ligger nytvättad i garderoben och väntar, i mitt rosa gamla flickrum. Här är det alltid rent, fräscht och den plats på jorden som alltid, alltid kommer att vara hemma.

RSS 2.0