När ingen ser på....

Sitter uppe ensam mitt i natten och ser på min favoritfilm 'Love Actually' (Ooohh, how I looooove it!!) och smygäter godis...hittade två påsar, en Ahlgrens bilar och en Malaco Salta Sillar gömda i skafferiet. Ibland om man äter godis i smyg när ingen ser på så gills det nog inte.....eller hur?! Eller....? Eh.....



****************************************************************************************


En jobbig dag...

För övrigt har jag inte haft världens bästa dag. Jag vet inte vad det tog åt mig på flyget igår natt. Jag hade absolut ingen lust att jobba och var riktigt grining och bitchig på alla passagerare. Jag log falskt och försökte klistra på ett fejkat leende men jag vet inte om det funkade? Jag var irriterad på alla jobbarkompisar (förutom Jo och Pedro) och så himla trött. När jag väl kom hem och släpade och drog resväskorna upp för alla trappor och nästan ramlade omkull i mina högklackade skor, kikade den griniga tanten som bor nedanför ut i trapphuset (hon gör alltid så när det är lite ljud där ute). Hon vägrade såklart att säga hej så jag ropade högt och grinigt 'Heeeellloooo!' till henne innan hon snabbt slämde igen dörren. När jag kom in hade Mark köpt blommor till mig som gjorde mig glad, men i nästa ögonblick var jag inne på toan och upptäckte att Mark inte hade städat badrummet som han skulle i helgen. Grrrrr. Åh jag blev så otroligt arg, varför är män så fruktansvärt lata?? Det var den andra gången sedan vi flyttade in som jag bad honom städa badrummet och han kunde inte ens göra det. Jag ringde och skällde ut honom. När han kom hem och resten av kvällen fick han lida för det och jag är fortfarande arg. Jag är nästan aldrig hemma och är less på att när jag väl är det måste jag konstant städa, tvätta alla kläder och knappt ha någon tid till mig själv. Jag älskar Mark, men när, när, NÄR ska han lära sig att hjälpa till????????????? Grrrrrrrr. Så en fråga till er andra tjejer/kvinnor där ute i världen; är alla karlar lika odugliga när det kommer till städning och tvätt? Gör ni det mesta i hemmet? Blir ni less på det i såfall? Jag är verkligen ingen husfru och har inga planer på att bli en heller!

Nej, nog med struntprat, dags att fortsätta njuta av min film. Imorgon kanske jetlagen har försvunnit lite och allt ljusnat...lets at least hope so!

Cobb sallads and Diet Dr Peppers!


.....är underbart gott och jag har precis ätit och druckit upp allt som jag köpte nere på den härliga American diner's nere på gatan. Mmmmm.... Magen är alldeles uppblåst och mätt.

Jag och Jo tog oss ut på en till promenad på stranden i morgonsolen innan det strax blir dags att var instängd i flygplanet resten av dagen och natten....suck! Ska nu duscha och packa, ta på mig uniformen, sminka mig och sätta upp håret. En ritual som upprepas varje vecka. Så goodbye LA och hello to gamla London!

P.S, Tack kära pappa för alla svenska filmer du köpt till mig som håller mig sällskap på mina resor, just nu ser jag på serien 'Leende guldbruna ögon'. :) Massa krama

By the way.....


....måste bara lägga till ett litet till inlägg innan jag somnar här i den Kaliforniska natten.....

Fanny - min kära söta 'lilla' kusin, som inte är så liten längre. Jag läste precis igenom några gamla kommentarer på min blogg och läste följande från Fanny (efter jag skrivit ett inlägg om att skriva dagbok):¨

Postat av: Fanny

Tack för tipset. Jag skriver faktiskt dagbok ibland och det är roligt, som du säger, att läsa om allt i efterhand :) Ja, minns du Cilla när vi brevväxlade? Vad lite jag måste ha haft att skriva om då. De hände ju liksom ingenting ;) De är däremot roligt när man ibland hittar dina gamla brev. Man var alltid så glad när man hade fått brev av dig för dina brev var så fina! :)

Så Fanny.... Självklart minns jag tiderna då vi brevväxlade! Jag minns hur glad jag alltid blev när dina brev låg och väntade i brevlådan! Och du hade visst en massa att skriva om, om skolan, dina kompisar, eventuella kill-span (hi hi), gitarrlektioner etc, etc. Jag minns dem som de var igår! Så Fanny, dina brev var jättefina de med! Full med söta klistermärken och grejer som du skrev och ritade. :) Ahhhh, gamla roliga minnen, finns det nåt bättre?!

Här är min söta kusse på en bild som jag snott från hennes blogg!

Loving Los Angeles!



Var är jag idag?


Long Beach, Los Angeles

Vad ser jag från hotellfönstret?

Eftermiddagssolen som skiner från en klarblå himmel, har utsikt över en marina och havet, och dessutom det kända kryssningsfartygen Queen Mary. Inte helt fel!

Vad gjorde jag igår?

Gick och tog oss ett par kalla drinkar i eftermiddagssolen igår i marinan. Satt i solen och surrade och njöt efter en lång dag på flyget.

Vad ska jag göra resten av dagen?

Ligga i sängen och lata mig kanske, kanske se någon bra dvd!

Vad har jag gjort idag?

Jag och min kompis Jo gick på en 2 1/2 timmars promenad i morgonsolen på stranden! Helt uuuuunderbart! Sedan gick vi och åt grekisk lunch och delade en flaska rose vin! Det hela slutade med att hon gick tillbaka till hotellet och la sig och sov och jag stannade kvar och shoppade!

Vad har jag ätit?

Grekisk sallad med grillad lax, pita bröd och hommus! Mmmmmmm.

Vad tänker jag på just nu?

Hur och när och var vi ska åka på semester i sommar. Måste ordna det snart!


Tänkte lägga ut lite blandade bilder från de senaste veckorna:


Grönland, den vackraste vy jag någonsin sett genom flygplansfönstret! Allt är fruset och det är stora isberg utanför 'kusten' som är fastfrusna i isen. Helt otroligt!



Mina älsklingar hemma i Sundsvall. Visst är dom underbara!











Mark och jag ute på våran takterrass i Fredags. Myste med pizza, champagne och vin i solndedgången!



Lördag i London-town:





Jag och Jo i Los Angeles:

Trött och sliten....

Så trött, jag skulle kunna sova i flera dagar. Men nej ingen vila, man måste skynda sig för att idag - den enda dagen man är ensam hemma och ledig - ska man hinna diska undan från middagen igår (köket ser ut som ett bombnedslag- mammas uttryck), tvätta kläder och hänga tvätten. Man ska vika den tvätten man tvättade förra veckan som ens man varit för lat att vika och man ska packa ur resväskan och packa om till nästa resa! Puh! Sedan måste man plocka upp allt från golvet i sovrummet som någon bara slängt där fast man städade innnan man for. Typiskt lata karlar! Istället för att se efter en själv måste man nu se efter två!

Har två dagar ledigt och imorgon ska vi till Hyde Park med Julie så jag har alltså bara 'en' dag ledigt. Jag älskar mitt jobb men ibland orkar jag helt enkelt inte med all jetlag och att alltid vara borta från min man. Hur ofta får jag en hel helg med honom? Typ ALDRIG!! Dessutom är Jesse och Jimmy bortresta i helgen men jag måste ju såklart upp klockan 5 och jobbba på Söndag. Aaaahhhhh!!

Har inte ens hunnit skriva i bloggen på evigheter. Här är mitt liv de senaste veckorna (en snabb uppdatering);

¤ Var i Australien på semester

¤ For direkt efter till Vancouver

¤ For sedan till Washington och New York i sex dagar

¤ Samma dag jag landade från New York for vi på semester med Marks föräldrar hem till Sverige

¤ Hade en underbar vecka hemma i Sundsvall men jag var helt slut efteråt! Grät hela vägen hem till London för det alltid känns som om jag inte räcker till och har inte tid med alla som jag vill (speciellt Sebbe och Alexander, snyft). Tyvärr kan man bara göra det man kan och man räcker inte till till allt.

¤ Var hemma på en 'snabbvisit' i London för att få en dag med min man och packa om väskan.

¤ For till Dar Es Salaam i Tanzania (där vi drack för mycket vin och låg vid poolen, dock inte helt fel!)

¤ Nu är jag hemma en snabbis för att packa om innan jag far till Los Angeles på Söndag morgon. Borta i fyra dagar. Min kompis Jo är på samma resa så vi lär ju inte vila direkt....

Zzzzzzzzzzzzzzz......en dag någon gång i framtiden hoppas jag att jag inte har NÅGONTING att göra och att jag kan utan dåligt samvete få några timmar på soffan, alldeles ensam. Eller....helst med Mark, vi ses ju typ aldrig. Ibland undrar jag om han ens minns hur hans fru ser ut!

Nu ska jag diska.... Tänkte överraska Mark ikäll med en myskväll. Ska möta honom på puben men tänkte sedan gå hem och  sitta ute på vår takterass i solnedgången, äta pizza (hans favorit) och öppna en flaska vin.

Trevlig helg allihopa!

Solen skiner i New York!

Sitter i New York med en kopp kaffe och svettas och pustar ut efter en riktig workout i gymet! Phew!! Solen skiner ute och jag borde duscha och ta mig ut bland hullret och bullret i Manhattan. Kanske kika in i H&M eller ta en prommis i Central Park?

Marks mamma och pappa kom till London imorse men jag kunde tyvarr inte vara med i Heathrow och ta emot dem med Mark. Jag ska fara hem och traffa dem en snabbis imorgon mellan mina resor (far till Washington Tisdag). Vi hade dock skurat hela lagenheten tills de skulle komma och jag la en liten present till dem pa sangen. (Fotoram med foton av oss alla i Australien.) Jag hoppas de kande sig riktigt valkomna!

Pa Torsdag ska vi fara till Sundsvall och de ska antligen fa traffa min familj! :) Jippi!!

Nej dags att ta sig ut i solen! Hej svejs!

Australien och bröllopet!












Snapshots from gorgeous, wonderful Thailand!

Sitter i soffan för första gången på flera veckor, och försöker komma över en migrän som jag hade hela natten. Ryggen och nacken värker. Har så mycket att göra den här veckan innan Marks föräldrar kommer hit och innan vi far till Sverige över påsk men måste vila lite först och försöka komma över min jetlag. Som tur är så är jag van med jetlags, men ibland tar det kål på mig i alla fall.... Jag gick från Australien till Kanada på två dagar och enorma tidskillnader. Jag sov 16 timmar i streck i Kanada!! Whoooo.

Lägger in lite bilder från Thailand. Jag har så många foton men kan inte lägga ut alla, så här kommer några! Foton från Australien och bröllopet kommer imorgon. Enjoy! :)










RSS 2.0