Bye London, Hello Capetown!

Nu ska jag packa väskan och snart kommer Mark hem tidigare än vanligt, från jobbet. Han ska nämligen följa med mig till Kapstaden i Sydafrika i helgen! Äntligen!! Det är ett av mina favoritställen på jorden, det är så otroligt vackert där, och nu ska jag få visa Mark runt. Vi ska hyra bil och åka runt den dramatiska kustvägen där bergen sluttar mot de kilometerlånga stränderna, se pingviner, ligga på stranden, ta en cablecar upp till det vackra Table mountain med utsikt över hela Kapstaden, se den mest sydliga punkten i Afrika; Cape point och äta god stek och dricka vin från vinodlingarna där hotellet ligger! :) Längtar tills vi kommer dit!

Ha en bra helg allihopa! :)



Dröm er bort till solen i Bahamas!

Sitter uppe igen, medan alla sover.... fick lite gjort idag i alla fall och hämtade även en bild-CD som jag lämnade in för ett tag sedan, från en undervattenskamera. Där var bilder från när jag scubadived i The Bahamas och från julen i Mauritius! Åååhhh vad härligt det var! Sitter här och drömmer mig tillbaka och önskar jag var där igen, i det klarblå vattnet. Tänkte att om jag visar lite bilder kanske jag kan sprida lite sol och värme till er hemma i iskalla Sverige också?! Hoppas det funkar! :)

Bahamas;







Mauritius;



Min älskling....

Jag tar igen det jag skrev tidigare idag.... bara för att jag gick ut på puben med Michelle så blev jag plötsligt mycket piggare! Vi pratade så mycket att jag allvarligt talat fick ont i halsen!! Såååå härligt att äntligen få träffas igen, nu ska det inte bli lika länge tills nästa gång! På vägen hem ringde Monica, hon gjorde min hemresa på bussen mycket roligare, vad jag skrattade! :)

Nu sover alla här hemma och jag sitter och dricker grönt te och tittar på Little Britian. 'I am the only gay in the village'!

Tänker på min älskade Mark som ligger där inne i sovrummet och snusar.Jag hann med att gosa honom bakom örat innan han somnade, det är sååå mysigt och han luktar så gott!  Han är den mest underbaraste man jag någonsin kunnat få. Michelle fick mig att tänka tillbaka på allt jag gick igenom innan jag träffade honom (med bl.a Marcus om ni minns...) och jag inser verkligen att allt som händer har en mening. Jag känner mig så lugn, lycklig och glad med honom, precis som det ska vara!

Hur kan man motstå ett sånt här härligt leende med en sån där härlig skrattgrop som jag alltid varit så svag för?

Så tråkigt....

Jag är så trött. Hela kroppen är håglös och jag orkar inte ens göra det jag egentligen måste göra, dvs ringa CSN, jobbet, gå på affären, städa, packa ur resväskan, tvätta, byta sängkläder, smsa och emaila folk, etc, etc. Jag vill bara sova hela dagarna. Jag har så himla ont i nacken och ryggen av vår dåliga madrass också, så det kanske inte hjälper.

Idag gjorde jag min tränings-DVD och stod ut till slutet men kunde knappt få kroppen att röra sig, inte ens efter en timme! Jag vet inte vad det är för fel på mig? Har jag sovit för mycket eller är det den mörka vintern som gör sitt?

Jag har inte ätit nästan något, bara soppa, fisk och grönsaker sedan i Lördags. Ändå gör det ingen skillnad såklart. Kläderna är precis lika tajta.

Nu måste jag rycka upp mig för jag måste laga middag och sedan ska jag dra mig ur huset och gå ut med en kompis, Michelle. Jag har inte träffat henne på nästan TVÅ år så det är verkligen på tiden! :) Egentligen får jag inte dricka alkohol men det är så man umgås här i England - på puben med ett glas vin. (Tog mig ett tag att komma ihåg ordet 'umgås', skrämmande att man glömmer sitt modersmål!)

Men egentligen vill jag helst bara sova..............

Från härliga Brasilien till megajobbig helg

Kom hem i Lördags morse och något slog om på vägen hem, på tunnelbanan. Jag var trött och irriterad efter ett långt nattflyg utan sömn och jag satt där och kände hur uniformen höll på att kväva mig. Kjolen skar in i magen och bältet var på det yttersta hålet. Jag hade varit så duktig hela veckan, även i Brasilien, och sedan den 1:a Januari har jag bantat, inte ätit några kolhydrater och  knappt druckit alkohol, inte ätit choklad, efterrätter eller någonting. Jag har tränat och varit på gym. Jag har gjort ALLT för att gå ner i vikt! Och..... INGET RESULTAT!!!! Vad är det för fel på mig?? När jag var yngre kunde jag lätt gå ner i vikt, och nu, ju äldre jag blir, ju mer OMÖJLIGT är det! Suck.....

Resten av helgen var jag mäkta deprimerad, och det är inte likt mig. Mark undrade vad det var för fel på mig. Jag kände mig så himla nere och allt kändes så otroligt hopplöst.

Jag är så himla less på att min uniform sitter så tajt på jobbet, på att magen är så fet och jag är obekväm i alla kläder, på att det inte blir någon förändring i min kropp fast att jag faktiskt lider av att inte få äta det jag vill, men om det gav resultat vore det ju i alla fall värt lidandet. Mark och jag var inne i London city igår och gick runt Buckingham Palace, St James Park, Big Ben, London Eye och vart jag än gick såg jag folk gå och proppa i sig friterad mat, glass och hamburgare. Själv var jag så hungrig att jag var alldeles yr, huvudet bara snurrade! Men en sak jag märkte var att alla som åt var feta. Så där har man det, svart och vitt; ända sättet för en tjockis som mig är att stänga igen munnen och inte äta. Som Rocia sa nu när jag var i Brasilien är så sant; 'The only thing you can do to lose weight is to keep your mouth shut!' Så sant, så sant. Och bara ett litet tips till andra som kanske bantar; man ska absolut inte dricka kaffe (så det finns inget kvar att njuta av!) om man bantar, för kaffe stimulerar hunger.

Så över hela helgen åt jag bara 250 kalorier. Och så ska mitt liv se ut tills jag ser någon förändring. Jag får bara äta soppa och kanske lite fisk och grönsaker till middag. Nu måste jag plåga mig själv, det finns inget annat sätt. Efter alla de år då jag proppade i mig choklad och god mat, nu får jag betala mitt pris. Nu är det bara en månad tills jag ska vara bridesmade på Marks brors bröllop och jag åker inte till Australien om jag ser ut så här.


Här kommer dagens tanke ;)




*******************************************************************


Men nu till något roligare;  Brasilien!

Vad gjorde jag utan mitt underbara jobb? Jag ÄLSKAR att resa!! Jag hade en underbar vecka i Brasilien och hann även med en snabbresa till Buenos Airies (Argentina). Jag låg vid poolen, shoppade ett par supersöta sommarklänningar och sandaler, åt underbar mat, var ute på seightseing och träffat tre härliga människor från mitt crew. Det var jag, Rocia, Kerri och Klas (en svensk kille) som höll ihop och blev under veckan jättebra vänner. Som en livslång semester är det att jobba för British Airways, få vara i intressanta länder, med nya människor varje vecka och få bo i femstjärniga hotell!

Här kommer lite bilder:






Ovanför Buenos Airies:



Ovanför Uruguay: (Mellan Argentina och Uruguay ligger världens bredaste flod som ni kan se här, 400 km bred!!)

Goodbye London - Hello Brazil!

....hade en supermysig helg (som gick alldeles for fort). Gick ut med Rikki och Dave i Fredags i Earls Court (Rikki flyttade tillbaka till Australien i helgen) och hade ett 'farewellparty' med Adrian och Julie i en pub igar, eftersom hans visum tagit slut (precis som Rikkis) och han flyttar hem till veckan... Nu har vi tappat 2 kompisar till!!! SNYFT!! Men thats life i London.... alla far hem (alla utom jag).

Alla ♥-dag var mysig och Mark lagade en underbar middag. Fick rosor och choklad....och ont i magen efter jag proppat i mig allt (allt utom rosorna....) ;) Hi hi.

Min favoritkille Sebbe fyllde 3 igar och jag ringde honom. Han sa med sin lilla mjuka barnrost; 'Vill ni komma till mig idag?' och jag trodde att mitt hjarta skulle brista i tusen bitar!!!!! Ah Sebbe, klart att vi ville komma och leka med dig, men vi kan ju inte.....snyft! Ibland avskyr jag att bo utomlands!!!

Nu ska jag i alla fall packa och fara till Sao Paolo i Brazilien i sex dagar! Inte helt fel att byta regn och rusk mot sol. Bye bye!



Happy Valentines Day!


Nu kan jag visa korten jag ordnade genom www.moonpig.com (helt fantastiska och roligt!) till mina underbara familjemedlemmar hemma i Sverige och till min man! Vet inte om ni kan se vad som e skrivet i Marks kort, men det e en rolig 'intervju' med oss som jag skrev! Ser med andra ord ut som om vi e med i en skvallerblaska. Hoppas han gillar det! Vi ska ha en 'romantisk' dag hemma imorgon och han ska laga middag. Jesse och Jimmy har rest bort och vi e ensamma! Yes!! :)

Hoppas ni har en fin alla ♥-dag allihopa!

Kortet till min familj hemma i Sverige:


Kortet till Mark (utsidan och insidan):

An airhostess and a gentleman!

Slut och frusen klev jag av tunnelbanan efter mitt nattflyg och skulle ta mig ner for trappan i stationen. Stod och tittade ner och pustade....hur skulle jag orka? Plostligt kom en kille smygandes upp bakom mig; 'Vill du att jag ska ta din tunga cabinbag ner for trappan?' I samma sekund blev min dag  ljusare och i mitt ansikte spreds ett stort leende! 'Jaaa tack, ah vad gulligt!!'

Ahhhhhh, bliss, engelska gentlemen! There's nothing like it!



Nu ska jag sova! Zzzzzzzzzzz

Ahhhh

Jag kan inte sova!! Vad är det för fel på mig? Jag är så trött och kunde ändå bara sova FEM timmar i natt! Varför?? Och jag som måste jobba hela natten i natt....jag kommer att dö av utmattning innan jag är hemma om...fåsenu 24 timmar från nu!!!!! Jag bara låg där, klarvaken och snurrade runt, runt. Sömntabletter och värktabletter (för tanden), öronproppar och ögonmask, ingenting fungerade!

Får roa mig med att gå på gymet...jag kan få skjuts av hotellet till ett gym i närheten.

Har en liten rolig historia från gårkvällen:

Där var vi, vårt crew, gick till baren, gick till en restaurang i närheten och åt middag, sedan tillbaka till hotellbaren. Ämnet för kvällen var sex (som vanligt) och förhållanden. Vi tjejer diskuterade med killarna (som vanligt) om allt och om hur olika vi är. Om alla som är otrogna i det här jobbet (speciellt killar förståss). En tjej blev mer och mer dragen av allt vin hon drack och berättade en massa historier om alla killar (speciellt piloter) hon har träffat sedan hon blev singel. Men som alla i slutändan vill hon bara träffa den rätta eftersom hon nu fyllt 36.

I nästa minut kommer tre piloter in i baren....varav en som jag gick på ett par dejter med när jag var singel för två år sedan!!!! Han kommer fram till mig och ger mig en puss på kinden och när han vänder sig om för att köpa en drink börjar alla i mitt crew stirra på mig och luskar direkt ut att vi hade en liten 'fling' och i nästa sekund retar de mig och ser hur röd jag blir i ansiktet.... Typiskt, typiskt, varför måste han av alla dyka upp just ikväll?? Hon Suzanne, tjejen som är ganska full vid det här laget, hör också allt. Han är en riktig flört den här killen. I nästa sekund står han bredvid oss och frågar mig om mitt bröllop och i nästa är Suzanne där och flörtar vilt med honom och han tar hennes telefonnummer rakt framför oss andra och hon köper shots till honom och fnittrar! Hon är absolut på g och jag ser vart det hela kommer att sluta! Vid det laget börjar alla gå tillbaka till sina rum och jag smiter iväg... 'hejdå'..., sedan smiter jag ut! Han märker knappt att jag går, han har ju dörrarna öppna på vid gavel där med Suzanne så han måste snabbt ta sin chans! Ha ha ha.

Väl tillbaka i mitt rum ligger jag i sängen och skrattar för mig själv! Tack och lov att ingenting någonsin hände med den där killen (han är inte ens snygg såg jag nu i ljuset!!) och tack och lov att jag inte slutade upp med en av de där piloterna från jobbet! Tack och lov att jag inte är singel längre (minns de där hemska känslorna som kröp upp när han aldrig ringde efter andra dejten), och tack och lov jag har en man som älskar mig, som inte är ute och flirtar med alla tjejer runt om i världen!

Tack och lov!! :)





Gå på gym eller dricka alkohol? Har för en gångs skull inget val!!!!

Så hade jag packat ner alla gymkläder (och typ nästan inget annat) eftersom jag tänkte spendera två dagar i gymet och hotellpoolen. Tänkte vara riktigt duktig! MEN... så har de stängt poolen och gymet p.g.a renovering och istället bjuder de på gratis-drinkar nere i baren!!! Va?? Vad är det för sätt? Så isället för att vara duktig och nyttig ska man bli lurad att sitta och dricka alkohol? Jag är inte glad. Fick åka till shopping-mallen istället. Blev bara lite Atkins-drinkar köpta, och vitaminer. Den här gången vill jag inte tappa allt hår som jag gjorde sist jag gick på den här Atkins-dieten!

Ska nu istället hoppa lite hopprep i rummet (heltöntigt men vad gör man inte för att bli smal och för att få bort celluliterna?) och färga håret. Ikväll ska jag roa mig med att gå ut och äta middag med mitt crew, de är jättetrevliga.

Sitter här med min dagliga kopp kaffe. Jag ÄLSKAR kaffe! Finns det någon härligare känsla än att få den där varma kaffesmakande vätskan i kroppen som gör att man liksom bara slappnar av och mår bra? Det måste helst vara med grädde också! Jag försöker att dra ner på koffein, så dricker mest decaff, men EN kopp om dagen måste man bara få! Eller hur Malin (Fors)?! ;) Hi hi.


Aj!

Idag hade jag en riktigt bra dag...fick åka som passagerare i Business class till Newark (New York) och behöver bara jobba hem om ett par dagar. Med andra ord nästan en liten mini-semester fast man får betalt! Inte helt fel va! Hann sippa på lite champagne och se TRE filmer! Sedan kom jag till hotellet och blev uppgraderad till ett 'executive room' vilket jag inte heller kan klaga på. Jag såg dessutom Gordon Ramsay (den elaka kocken) i flygplatsen vid passkontrollen. (Inte för att det är så mycket att se men ändå.)

Det enda jobbiga just nu är att var fjärde timme måste jag ta paracetamol. Det har pågått i flera dagar nu. Har sån himlans tandvärk!! Jag tror det är en gammal fyllning som gått sönder. Sitter och funderar på ifall jobbet skulle betala om jag gick till tandläkaren här, eftersom de betalar ifall vi behöver doktorer och om vi är sjuka? Vore ju bra i såfall eftersom tandläkare är något jag absolut inte har råd med just nu! Det gör skitont!! Måste ta mer piller nu om jag ska kunna sova.

Loving american TV by the way! Sex and the city is on! Yey!! Blir aldrig, aldrig less på det! Just nu är det en scen som jag vet mamma gillar; när Charlotte's man Harry sitter naken på hennes vita soffa och lämnar tepåsar överallt! Ha ha ha.



Nattugglan

....det är jag! Jag mår som allra bäst på kvällarna och nätterna, speciellt när jag sitter vaken ensam, sent, och vet att jag har ännu en sovmorgon framför mig imorgon. När alla andra gått och lagt sig (för att de måste upp tidigt) och huset är tyst. Det är bara jag, TV'n och natten som ligger svart utanför. Det känns alltid lika härligt att få vara vaken hur länge jag vill eftersom jag aldrig är trött vid den här tiden. Oftast är jag vaken till 2-3-tiden. Mark förstår sig absolut inte på mig! Andra bullar är det dock på morgnarna när det känns som någon slagit en klubba i huvudet på mig och jag sover så hårt, som i en koma, och kan sova för eeeeeevigt!!! Zzzzzzzzzzzz. Jag har alltid varit likadan, ibland känns det nästan som om jag gruvar mig för att gå och lägga mig, undra varför? Även när jag är på jobbresor i hotell, när jag är så trött att huvudet bara snurrar, ligger jag helst och läser tills ögonen nästan måste hållas upp med tändstickor.

Hur som helst, tänkte lägga in ett par bilder från helgen i stället för att skriva ner allt.....

Fredag kväll på puben 'Waxy O'connors':



Igår for vi in till city och gick på ett Skandinaviskt cafe! Helt fantastiskt var det där inne! Drack gevalia-kaffe och satt och dregglade över allt godis som de sållde runt omkring! Om du läser detta pappa så om du klickar på bilden av Mark och tittar ner mot det vänstra hörnet på bilden, så ser du din favoritmat!!!! BULLENS!! :)



Sedan for vi till Camden market....de hade lite nya marknader där också, kul!



Idag gick jag och Mark ut på promenad i solen vid en översvämmad Themsen, och sedan gick jag och Jesse på bio igen och såg 'He is just not that into you'. Och bara så ni vet så är det VÄRLDENS BÄSTA FILM!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni måste, måste, måste se den! Alla hundratals tjejer som satt där inne på bion satt och tjöt av skratt och vi grät såna där härliga lyckotårar! En sån underbar, underbar film!! Ni måste se den, hör ni det????!!!!

More Photos


Jimmy hade lagat Indisk curry till oss alla när vi kom hem! Yummmmyyyyy!

Ha ha haaaaaaaaaa

Jag gjorde fel ÄNDÅ, Malin!!!! Det var visst SJÄTTE bilden i SJÄTTE albumet och inte sjunde..... hi hi hi. Snacka om att vara trög... Okej, här kommer den 'rätta bilden'. Den är från Port Maquarie i Australien, tagen på vår semester i Juni 2008. :)

Malins utmaning!

Okej Malin, nu fattar jag!! Det tog ett tag.... hi hi. Man sätter alltså ut en bild från den sjätte mappen i sitt bildarkiv, letar upp den sjunde bilden i mappen och ser vad man får fram! Vilken rolig utmaning! :) Okej jag ska prova och se vad det blir....

Det blev en bild av Mark utanför en stripp-klubb i Patpong market, Bangkok! Tur att det inte var nionde bilden jag måste lägga ut för den var lite 'dirty' (från samma ställe). Ha ha ha! Han fick nämligen ett porträtt målat av en Thai-strippa.....hon hade en penna uppstucken i.....ni vet vad.....och målade ett porträtt av Mark som han fick behålla. Kan tala om att jag inte direkt ville ta i målningen efteråt......ha ha haaaaaaaaaa. Nu fick du mig att asgarva av alla minnen Malin! Tack! :)



Tycker dock att den fjärde bilden var lite roligare, så jag lägger in den med!



Skickar utmaning vidare till Malin (moster), Matilda och Maricell! Lycka till tjejer!

Städa, städa, städa....nu förtjänar jag en liten drink!

Åh jag är så himla duktig! Klev upp i tid för en gångs skull (9.30!) och tog mig till doktorn. Det regnar och är SVINKALLT ute, riktigt sån't där äckligt väder som gör att det ser ut som det redan är kväll. Så jag skyndade mig hem (gick inte ens in på Primark!) och STÄDADE hela lägenheten (skurade tom golv på knä),, damsugade och städade hela sovrummet! Puh! Nu sitter jag här och gråter till ett program på TV. En pappa och dotter som letat varandra hela sitt liv har nu äntligen blivit sammanförda av Maury. Oooooh, I love Maury! Tyvärr kom Jimmy precis hem och såg mig sitta här och snyfta i soffan som en löjlis.

Intressant dag va? Inte direkt..... Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning för en kväll inne i stan. Mark och jag ska ut med en kompis (Dan) och hans nya TJEJ! Ooooh nyfiken, han är annars alltid en sån där riktig singel-kille!! Vi ska ut i Leiscester Square/ Piccadilly, det var verkligen inte igår!

Ha en bra helg!

P.S, Tack för alla kommentarer igår! Och du Maaaalin (Fors), jag förstår fortfarande inte den där utmaningen! Ehhh..... Sorry, jag är lite seg.... :/

En gråmulen städar-dag i London

Åh det är så grått och trist ute! Det ligger lite snö kvar på marken (tydligen ska det bli snökaos igen ikväll eller imorgon!!) och jag sitter här och gruvar mig för att jag måste städa ur garderoben och lådorna idag - de går inte ens att stänga!! Eftersom jag är ledig hela veckan, Mark jobbar, och jag har inte råd att gå ut någonstans, tänkte jag göra något nyttigt.

Jag skulle åka in till Victoria och träffa Mark på hans gym i eftermiddag och få prova det gratis...men när jag ringde så ville de också diskutera att jag eventuellt skulle bli medlem där (och det vill jag ju inte) och jag orkar inte det....Orkar inte stå där och ljuga och låtsas. Så jag får väl gå ut och gå eller vänta på att mina nya excercise DVD's ska komma med posten... ;)

Funderar på vad gör folk som är arbetslösa?? Jag skulle bli GALEN av att gå hemma hela tiden! En vecka är definitivt nog för mig.

Gillar  ni min nya bloggdesign förresten?





Filmen igår var riktigt bra.... Väldigt 'tjejig' och galen och såklart lite överdriven, men jag gillar Anne Hathaway och Kate Hudson. Så om ni är tjejer och läser detta; gå och se den!!

Omöjligt!?

Så blev jag ledig hela veckan... Ganska skönt men samtidigt jobbigt eftersom jag förlorade massor med pengar på det!

Sitter här med en kopp Jasmine tea och vilar efter ett aerobics-pass. Skönt med lite motion! Har haft en lugn dag då jag har chattat med Matilda och Jessica på msn, sov till klockan 11.30 och har strötittat på TV.

Ska snart äta middag (lowcarb tacopaj....mums!!) och sedan gå på bio med Jesse. Bridal Wars....en riktig tjejfilm! Hi hi.

Vägde mig precis och hade gått ner ett kilo. Men ETT kilo på fyra veckor??????? Jag menar, vad är det????? INGENTING!! Jag kämpar, äter nästan inga kolhydrater och tränar. Det känns dock som om jag gått ner lite mer än så. Så varför går jag inte ner i vikt?? Vad är det för fel på mig? Sist jag gjorde denna diet var jag mindre strikt och gick ändå ner 7 kilo. Jag blir så less och det känns ganska hopplöst. Om en och en halv månad ska jag vara en bridesmade på stranden i Australien och hade hoppats på att vara lite smalare då, men det verkar inte som så....

Känns som jag lika gärna hade kunnat proppat i mig en massa bacon-sandwiches, hamburgare, friterad kyckling, godis, chips, vin, öl och choklad under den här tiden, hade ändå inte gjort nån skillnad.

Suck!

Som tur är så har jag en man som älskar mig ändå....

THE LONDON-MONDAY WHEN NOONE HAD TO WORK!

Okej, så när det snöar i London ställs alla bussar in, tunnelbanan funkar inte och hela Heathrow stängs ner!!!! Ha ha ha. Tur var det i alla fall för alla människor som slapp jobba och gå ut i snön och leka! Det bevisade verkligen att det spelar ingen roll hur gamla alla är - när det kommer till snö är vi alla lika barnsliga (speciellt alla män som inte kunde låta bli att kasta snö på sina barn och allt som rörde sig)! Vi hade en riktigt kul dag ute i snön, lärde känna grannarna och hade snöbollskrig med en massa främlingar ute på gatorna och i parken! Hi hi. Det slutade med en pint i puben framför deras varma brasa.





Grannens hund!



Här är vårt hus!



Mark in the park!



Mark och Jimmy kastar snöbollar på allt folk som går förbi nere på gatan!





Londonborna använder paraply när det snöar! Och de sätter påsar på fötterna! Ha ha ha!!


Flight BA283 to LAX International....

.....is Cancelled!! Not going to work, snowed in!?? Oj oj oj. Ingen kan ta sig till jobbet idag, marken e vit. Dags att kasta snobollar!


SNÖ I LONDON!!!!



Den minsta snögubben i världen dricker ur en miniflaska vodka!


Lamm


Just nu sitter vi i vardagsrummet med Jimmy och Jesse och ser på fotboll. Liverpool-Chelsea spelar. Inte för att jag bryr mig så mycket om det.... det jag bryr mig om mycket mer är cheescaken och muffins som vi bakat (låg kolhydrats-bakning) och Marks lamm som just nu ligger och grillas och bubblar i ungnen.... Mmmmmmm. Hela huset doftar av färska örter, vitlök och lamm.... Längtar!


RSS 2.0