In pain!


Ha ha, lilla mamma, jag blir full i skratt! Inte e det sa farligt att man tar med sig ett par handdukar fran ett hotell...knappast kriminellt! De har ju hundratals och de visste ju inte ens om det plus att de tar nog betalt av alla som bor dar (ok, ok jag bor gratis men iaf)! Lugn nu..... du tar ju ibland med dig en och annan sked du med, hi hi.

Vill bara upplysa er alla om att jag, Anna-Cecilia Onken inte e en tjuv, jag lovar! ;) Jag e bara lite smart.....

Ligger hemma och har precis vaknat. Men ahhhhhhhhhhhh vad jag lider! Har inte sovit en blund i natt, min rygg och nacke gor ont, ont, ont. Ska till doktorn idag, om bara en timme, jag klarar inte av detta mer. Men vad kan doktorn gora? Kanske att de kan skicka mig till en specialist? Kan bara inte fortsatta ha det som det e nu. Om jag vrider pa mig knakar det i hela ryggen och nacken, det e faktiskt ganska hemskt. Jag vet inte om det beror pa den gamla madrassen vi hade eller om det kommer av mitt jobb och att slita och dra alla mina resvaskor? Hur som helst; jag lider!

Vi har haft det riktigt mysigt jag och Mark sedan jag kom hem. I Tisdags firade vi att vi varit forlovad i ett ar och jag lagade hemgjord thai curry och pork satay till starter. Mmmmm.... Drack vin, champagne och....ja lite mycket faktiskt, hade ont i huvet dagen efter....hm.... (Men mamma, jag e inte alkoholist, bli inte orolig nu bara for att jag skrev det ok.... :)

Igar frostade vi av frysen (inte gjort pa evigheter, vi kunde inte ens anvanda den!) och handlade en massa till huset, disktrasor, toapapper, tvattmedel osv osv. Bokade hotel i Aten och Istanbul, betalade hyran och fick en massa gjort. Sa skont nar man fixar sant. Det var dock ganska myket drama medan frysen frostades av...det bankade pa dorren och dar stod den sura grannen stod ute och skrek att det rann vatten over hennes spis!! TYPISKT ENGLAND!! Vi frostar av frysen och hon far oversvamning!! Det var ju i alla fall inte varat fel!

Har en massa roligt att se fram emot just nu! Ska till Birmingham i helgen. Mark, Paul och Beck ska se cricket medan jag ska....bara njuta. Ligga och slappa i hotellet, kanske sitta i ett cafe med min underbart roliga bok (skrattade tills tararna rann inatt av den tills Mark vaknade och tittade fundersamt mot mig), shoppa....ja bara njuta.

Sedan ska jag till Kapstaden till veckan och efter det ska vi pa SEMESTER!!!! Vi ska till Istanbul, Galipoli, Samos (grekland) och Aten med Paul och Beck! Efter det har jag en heeeeeel vecka i Sverige! Yey!!!!!!!!!!!

Jag kopte en superfin baddrakt fran Marks & Spencer nar mamma var har. Vad tycks?

Halterneck Mini Spot Swimsuit

P.S, kan ni tala om for mig om det verkligen ar sommar???? Har nog aldrig sett en kallare, tristare sommar i England! Ena stunden kommer lite sol, sedan blir det kallt och regnigt igen. Har ni lika otur i Sverige? Hoppas inte!

Vill hem!! Hem till min man!!

Alltsa, jag har det himla bra. Har sovit som en stock i mitt lyxhotell i Chicago, sedan drack en kaffe medan jag latade mig med att lasa min superbra bok i sangen. Gick till gymet och gjorde en riktigt bra workout och avslutade med att simma i den ljumma poolen och bubbla (medan jag sag ut over hela Chicago fran poolen, som ligger pa floor 42 och har stora glasrutor utemot staden). Duschade och stal 2 badhanddukar (skitsnygga, kunde helt enkelt inte lata bli, och ingen vet ju om det....) och gick sedan och satte mig i mitt favoritkafe 'the corner bakery'. Drack kaffe latte och tog mig en supergod grilled chicken panini med sallad. Bara njot liksom av dagen, solen och hettan.

Men nu vill jag i alla fall bara HEM!! Jag saknar Mark, min man, otroligt, otroligt mycket!!!! Vill att nattflyget hem ska ga fort, fort och att vi antligen ska fa en tisdagkvall tillsammans och fira att vi varit engaged (forlovad) i ett helt ar! Ahhh, bliss. Helgen i Paris och alla minnen, Mark som friade vid Eiffel tornet vid midnatt, verkligen nagot underbart att fira! ♥

Lite tankar från Newark....

Åh jag har haft en sån rolig vecka! Var ledig i FEM dagar i streck och först kom Marks bror och fru till oss i Söndags sedan dagen efter anlände ett litet British Airways plan fullt av min älskade mamma, hennes fästman Lars-Evert och hans bror Ingmar!! Jippiii!

Vi hade så roligt och mysigt, shoppade, visade Ingmar stan, gick på pub varje dag och kväll så att min kära lilla mamma skulle få sin efterlängtade fish and chips och drack litervis med öl. (Jobbuniformen satt som ett korvskinn igår!) Vi satt och surrade hela gänget i pubarna och ville helt enkelt inte att tiden skulle ta slut.

Men igår tog de planet hem igen (Paul och Beck är kvar) medan jag hoppade på ett annat flyg till Newark. När jag väl kom in i min hotellsäng hade jag varit uppe i 24 timmar och sov som en stock, heeeeeela natten och halva dagen.

Nu har jag gjort allt som jag skulle, betalat räkningar osv, så nu finns det inga ursäkter....jag MÅSTE gå ner på gymet! Skulle gå ut med de andra nere i baren, men nej, jag ska på GYM!

När jag gick förbi min hotelrumsdörr fick jag dock en glad överraskning. Natasha, en tjej i mitt crew, hade föst under TRE skvallerblaskor under min dörr, precis som om hon kunde läsa mina tankar, precis som om hon känner mig fast vi träffades igår för allra första gången. I liiiiiike her aldready!! Hi hi. Jag älskar skvallerblaskor, hur visste hon det?

Hej hopp dumma, tråkiga gym som i alla fall inte får bort mina celluliter hur ofta jag än går...här kommer jag trots allt.

Cheers!

Denna vecka har vi Marks bror Paul och fru Rebecca, mamma, Lars-Evert och Ingemar har hos oss!! Trevligt! Nu ska vi allihopa till puben och dricka ol och ata fish and ships! :) Cheers!

Tack British Airways för min gratis-fyllning! ;)


Så fick man fara och laga tanden idag då, i Washington av alla ställen!.....låtsades att tanden gick sönder igår på flyget mellan London- Washington när jag åt en klump ris vilket betydde att jag fick allt ordnat och fixat och betalt av British Airways - på arbetstid dessutom!! Ha! Ibland måste man vara lite smart.

Tandläkaren var väldigt proffsig och sa att tandläkaren i England inte hade gjort något bra jobb med min rotkanal (det hade jag redan anat, dock himla typiskt att just jag skulle välja fel tandläkare) och att om han inte skulle bort ikväll kunde jag kommit tillbaka och han kunde ha fixat resten av tänderna som en GRATIS-TJÄNST och att sedan erbjöd han mig skjuts tillbaka till hotellet....men vid det laget var tanden fixad och jag smet iväg snabbt, snabbt ut till taxin! Vill inte ha en gammal tandläkare 'på sidan' av mitt äktenskap tack! hi hi.


.....

.....åsså bet man av halva tanden också (den jag nyss hade gjort en rotkanal i) medan jag pratade i telefon med farmor! Där fick man bara för att man åt en djungelvrål!! Grrrr....... Typiskt!

Migrändag....

Idag är det en sån där dag när allt är jobbigt! Vaknade för tredje dagen i rad med en vidrig migrän! Sov några timmar till och sedan fick jag dra mig ur sängen, kroppen känns helt slut. Har så mycket att göra och ingenting verkar bli gjort! Det enda jag gjort är att försöka boka biljetter till Julie eftersom hon är på mina personalrabatter med jobbet. Hon har bestämt sig för att flytta hem till Australien mycket tidigare än beräknat och nu strular biljetterna eftersom hon är ute i så sen tid. SKITJOBBIGT för mig som måste boka, lägga ut pengar, fara in tidigare till ett kontor långt utanför Heathrow och hämta upp de himla biljetterna innan jobbet imorgon med alla resväskor!! Men man måste ju ställa upp för sina kompisar....

Ikväll ska jag titta på en lägenhet som ligger runt hörnet. Såg en annons på en tvåa och en trea och tänkte att man kan ju alltid kolla.... vet inte om vi orkar flytta nåt mer men vi är så less på att dela med andra, vi vill ha eget! Den här killen har två nyrenoverade lägenheter och de är jättebilliga motför alla andra vi sett runtomkring....så vi får se.

Nej nu ska jag ringa min söta lilla farmor!

Här kommer lite bilder från helgen....








Jag och Mark på 'the races' med hans jobb förra veckan!

Snart är jag nog liten och smal igen....och lite yngre kanske.....? ;)

Tar en paus i städandet! Phew!! Håller på att gå igenom alla mina kläder, lådor och garderober. Har slängt en hel svart sopsäck hittils! Yey!!! Är det nån mening att behålla sånt som är för litet (och som man hoppas på att man kanske kan använda när man går ner i vikt, för det ska man ju göra snaaart ;) och sånt man inte använt på typ fem år? NEJ! Nu ska det bort, hela skiten! Det är bl.a en grön fin topp som jag brukade ha på mig när jag bodde i Australien (år 2003) som jag var så söt i, när jag var smal. Jag tittar alltid ledset på den och tänker att en dag, ja en dag, ska jag komma i den igen! Men NEJ, nej, nej. Jag är äldre och tjockare, bara att acceptera. Inte den där lilla söta, brunbrända tjejen på stranden nå't mera. Men jag är i alla fall gift med en härlig kille som vill ha mig som jag är.... Inte helt fel det heller. Den gröna toppen kan fara och flyga!

Hade i alla fall en UNDERBAR helg!! Drog iväg i hyrbil med Mark på Lördagsmorgonen och kampade i tält uppe i Cambridgeshire, bland några små fiskesjöar. For runt bland de vackra små engelska byarna, hamnade i en folkfestival i staden Ely och blev superallergisk av hästarna vi inte kunde låta bli att klappa på! Atjoooooooo! Inte så smart.

Vi slappade hela lördagskvällen vid vårt tält vid sjön, tittade på alla som fiskade, lagade mat på det lilla spritköket, drack gott vin och bara njöt av naturen och varandras sällskap! ♥

Igår låg vi och läste tidningen och lagade frukost vid tältet halva dan (och Mark brände sig av en humla och hans fot blev alldeles röd och uppsväld!)  innan vi tog oss en tur till den fina universitet-staden Cambridge. Lagade varmkorv i parken på vårt lilla kök och folk runtomkring såg mäkta imponerade ut! Ha ha. Vilka vildmarksmänniskor vi är va?! ;)
´
Lägger upp lite bilder imorgon. Nu ska jag fortsätta kämpa med kläderna. Kanske jag borde plocka ur den där gröna toppen ialla fall, ifall jag skulle bli liten och smal snart igen? Vad tror ni?......hi hi. Nej!

Busy day!

Åh jag är så trött och har migrän! Har haft så mycket att göra idag! Bara ligger här och orkar inte röra mig, känns som jag ska svimma.

Igår var vi bjudna på horseracing med Marks jobb. Gratis bussresa dit, mat och vin och öl! Jättetrevligt med jättetrevliga människor, dessutom vann vi lite på hästarna! Yepee! :) Hade verkligen kul!

Vaknade dock med migrän i morse (man ska inte blanda öl, cider och vin på en kväll även om man inte dricker så mycket, bara så ni vet.....) och fick sedan tid hos doktorn eftersom jag trodde att jag hade öroninfektion. Men det hade jag inte som tur var!! Sedan for jag och lämnade igen en kamera jag köpte förra helgen som var värdelös (köp inte en Nikon!) och bytte till en hederlig Fujifilm. Jag fick även tag på en hyrbil över helgen, det var fullbokat överallt men till slut fick jag napp! Vi tänker nämligen fara och tälta i helgen vid någon mysig sjö....Men när jag väl skulle boka kampingplats var det fullbokat ÖVERALLT!!!!! Shiiiiiit!!!! Hittade tillslut ett ställe där vi fick plats imorgon, så nu blir det bara en natt i stället för två.

Hur som helst, hämtade hyrbilen och allt gick ganska smidigt....tills jag fick jag reda på att jobbet har ÄNDRAT mitt schema och gett mig en resa på söndag istället för på Tisdag, strulat till alla mina lediga dagar nästa helg när Marks brorsa plus fru kommer till London för första gången och Mamma, Lars-Evert och Ingemar kommer hit och dessutom tog bort min Hong Kong resa nästa vecka som är värd typ 10 000 kronor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ahhhhhhhhh, ni kan ju kanske fatta hur ARG jag blev! Nu är ALLT förstört och de vill att jag far till Boston på Söndag morgon. Jag är så besviken! Min härliga avslappnade kampinghelg blev plötsligt förstörd. Men nu åker vi ändå imorgon eftersom vi hyrt bilen....får se hur det blir med jobbet. Typiskt!

Här kommer ett par bilder från Phoenix i alla fall. Det var så himla härligt att flyta runt på de där gummiringarna!!


Tobbe och Matildas bröllop!

Alltså hur ska man kunna välja ut de finaste bilderna på såååå många fina kort att sätta in här i bloggen??? Omöjligt!

Här kommer i alla fall några från den härliga dagen då min vackra lillasyster blev Tobbes fru! Enjoy! ♥


Lucky me in the arizona desert!

Har precis suttit och kollat in allas bilder fran Gatufesten pa Facebook...suck. Jag missade 2009 men jag kommer igen 2010!! He he. Sitter i Hiltons business centre i Phoenix efter ett par underbart goda, avslappnande margeritas i baren.

Har inte haft tid att blogga mycket pa senaste men det kommer! Massa bilder ska komma (om ni e intresserade...) av Matildas och Tobbes brollop och Phoenix osv.

Var bara tvungen att skriva om idag! Alltsa idag hade jag en av de absolut mest AMAZING dagarna i mitt liv. Ibland e livet himla otroligt underbart och det e nastan som att man vill nypa sig sjalv i armen och se efter att man inte ligger och dagdrommer.... Jag, first officern, och 3 till i mitt underbara crew hyrde en bil och for ut i the Arizona desert i 42 graders hetta. Vi for ut i oknen och hyrde 'tubes' vilket betyder stora flytande svarta gummiringar. Vi hade med oss en kylbag full av kalla drickor, chips och choklad och la oss sedan i floden i gummiringarna. Det var massor med folk som gjorde samma sak. Sedan fick vi flyta runt i strommarna i floden i FYRA timmar! Det var svalkande, avkopplande, roligt, vi hade underbar utsikt av berg och kaktusar, vilda hastar och vi var omringade av arizonas vackra natur. Inga livvakter eller folk som jobbade dar, man fick se efter sig sjalv och bara ligga dar och NJUTA av livet! Det var bland det mest fantastiska jag gjort (inte lika fantastiskt som att simma med elefanter i Thailand eller fara med helikopter runt Rio de Janeiro eller gifta sig i Las Vegas, men men, det var i alla fall uppe i topplistan.... ;) !!

Otroligt! I LOVE MY JOB!! Tack gode Gud att jag har mitt underbara, mest fantastiska jobb!!! Jag kanner mig verkligen lyckligt lottad idag! :) Allt slavandes under natten medan andra sover, all jetlag och brist pa somn. Spelar ingen roll idag, det e vart det!! Imorgon blir det solandes vid poolen.

P.S, tappade mina favvo solglasogon i floden.....typiskt!! Ahhh. Oh well...

RSS 2.0