Att ligga inne när solen skiner....


...det är vad jag gör. Åh jag är så trött, hela kroppen värker. Antingen håller jag på att bli sjuk eller så är jag bara helt slut? Kom hem från Mumbai (Bombei) i morse och har sovit fem timmar, jag orkar inte ens bry mig om att solen skiner där  ute och att det är sommarvärme i luften. Jag vill bara ligga här i sängen i mörkret hela dagen!

Mumbai var riktigt bra, flyget var inte lika proppfullt som det brukar vara, jag sov ut ganska bra, gick på gymet, ryggmassage (sååååååå underbart!), spa och jaccuzzi. Sedan beställde jag en underbar indisk curry på roomservice och kollade på film medan jag åt. Som en riktig liten hälsoresa. :) I loooove my job!

Marks kusin Blake bor hos oss nu medan han letar jobb och bostad i London. Han är jättesnäll och trevlig men det finns ett litet problem.... han skulle bara bo här i en vecka eftersom vi delar med Jesse och Jimmy och det inte är rättvist mot dem om han bor i vardagsrummet för länge, men nu verkar det som om han vill vänta på ett jobb som börjar i Juli.... i ett annat land!! Ifall han får det jobbet kan han inte binda sig vid att hyra något här i London men vi kan såklart inte låta honom bo här tills dess....men kan ju inte säga åt honom att flytta heller!? Very tricky!! Dessutom har han bara bott med sin mamma hela sitt liv (han är ensamt barn och mamman är ensamstående) så det blir till att vi lagar all mat, diskar och ser efter honom och han äter precis lika mycket som en lång, växande 21-åring brukar göra; helt otroligt enormt mycket!!!! ;) Men det är Marks kusin så såklart kan jag inte säga något, det är bara att bita ihop. Hoppas det bara inte blir allt för länge som vi måste försörja tre personer!!! Känner mig lite irriterad och i nästa sekund får jag dåligt samvete. Jag menar absolut inte att jag är snål men om jag vore honom skulle jag nog gå och handla lite mat ibland.... Såklart vill jag ta hand om Marks kusin, men vart går gränsen?? Kanske någon där ute har något råd?

Nej nu ska jag försöka kliva upp och se om jag kan ta mig ut på en promenad i solen trots allt. Ajjjjjjjj kroppen värker!!

Have a nice weekend! ♥

Helt slut.....

Jag sitter i soffan och har ont i huvet, har haft sooooooooooooo mycket den senaste tiden att jag knappt hinner sova! Mina underbara mostrar och kusiner; Malin, Evis, Mia och Evelina har varit i London i helgen och vi hade supersuper mysigt och roligt! Jag klarade mina prov forra veckan med jobbet och jag klarade av min rotfyllning hos tandlakaren! Puh!!

Nu har jag kurs i 'Club world' (business class) i 2 dagar och jag har inte sovit ut sedan innan vi for till Venedig. Marks kusin bor hos oss nu med, han har precis flyttat till London, och vi lagade middag till honom och hans sk 'tjej' (hon har en annan kille med) ikvall.

Kan bara garantera att nar jag kommer till Mombai (Indien...urk!!) pa onsdag ska jag bara soooooooova och ha indisk huvudmassage! Ser verkligen fram emot det! Det e det allra basta med mitt jobb; tid till bara MIG, dega i pyjamasen i mitt hotellrum och gora precis det jag vill! Mmmmm.....

Have a nice week! :)


Panik!

Har så mycket att göra, hinner knappt sova!! Venedig var uuuuuunderbart (ska lägga in lite bilder snart...) och efter att ha blivit stoppad av 'UK border control' rätt länge (ang. Marks visum) och han äntligen blev insläppt i landet var det bara att packa ur väskan och nu spendera resten av veckan med att göra mina safety prov med jobbet. Suck......... kan inte finnas nåt tråkigare!!!!

Just nu sitter jag dock här med panik som har byggts upp under flera veckor...men det blir bara värre och värre för nu kan jag inte komma upp med några mer ursäkter för att ringa min tandläkare och ställa in min tid klockan 17.30... IDAG!! Åh jag hatar, hatar, hatar tandläkaren!! Och nu är det värre än vad jag någonsin har gått igenom, för nu ska jag fixa en rotkanal! En rotkanal!!!! Fattar ni, det kan inte finnas något värre! Man har hört så många skräckhistorier. Jag har ont i magen och vill verkligen inte gå men om jag inte går så blir det bara värre. Åh, snälla önska mig lycka till.

Om jag inte går kommer jag nog att sluta upp såhär!



En dag på flyget innan det flygs till Venedig!


Sitter i mitt hotellrum i New Yersey. Sov 12 timmar (behövdes minst sagt!) och när jag väl kom ner till frukosten hade alla andra jobbarkompisar redan avslutat sin frukost och var redan på väg ut till affärerna! Fick sitta där ensam och läsa min tidning.....fast inte helt fel det heller.

Eftersom jag har min årliga safety-training till veckan sitter jag vid datorn och måste jag plugga, men det är så himla tråååååååkigt!! Jag hittar på typ tusen andra saker som jag måste göra först. Men om jag inte börjar nu så är det helt kört, har bara ett par timmar på mig för jag tänkte gå på gymet också innan jag måste flyga hem till London över natten.

Jag jobbade stenhårt i gymet igår vilket var skönt. Hade inte varit på länge så det kändes dock inte så bra, jag hade jobbat upp min kondition så bra i Mars och nu på senaste har det gått nedför igen. Jag försöker men det är svårt....ni kanske kan tänka er att det sista man vill göra när man precis klivit av ett åtta timmars flyg med en plötslig fem timmars tidskillnad och man har varit vaken i typ 20 timmar- är att gå till gymet! Varför kan man inte vara en sån där som är jättesmal vad man än äter eller en som älskar att gå på gym, springa och som inte gillar godis????? Så orättvist! Jag önskar att jag bara tyckte om gurka och tomater!!

Imorgon far vi till Venendig. Vi kommer inte dit förrän 23.00 på kvällen så blir nog lite galet att sätta upp ett tält vid midnatt men vad gör man inte för en weekend away med sin älskade man?

Hoppas ni får en bra helg därhemma vad ni än har för er!

Här kommer en bild från ett typiskt Amerika. Igår gick jag nämligen över vägen till en diners och pekade på menyn och beställde EN hamburgare för EN person utan strips, men tomat och salladsblad till. Det var billigt så jag tänkte att det är nog en liten hamburgare men ska nog räcka till middag. Och så när de kom ut med kartongen så var den typ tre gånger större än mitt huvud!!!! För en hamburgare tänkte jag? När jag kom tillbaka till rummet och öppnade kartongen ramlade jag nästan av sängen! Inte undra på att amerikanare är så himla feta!!!!! Bilden gör sig inte rättvisa förresten, hamburgarna och foliekartongen var ENORMA!!!! När ska jag lära mig att i amerika ska man bara beställa en förrätt?

Take me down to Venice city where the Rivers flow and the gondolas are pretty! ;)

Finns det något tråkigare än att plugga? Sitter här (i Toronto) och övar till mina årliga test med jobbet på datorn. SEP= Safety Equipment and Procedures. Har mitt årliga prov nästa vecka. Och har inte börjat plugga förrän idag och så fort jag började fick jag migrän!!!! Ahhhhhhhhhhh panik, hjälp mig!! Varje år är det samma sak, jag får panik och börjar plugga som en galning fast jag orkar bara koncentrera mig i typ tio minuter innan jag måste göra något annat som är roligare, sedan springer jag runt på jobbet och försöker få tag på de senaste böckerna som man måste ha med sig (och borde ha uppdaterat under året - inte dagen innan!) Varje år försöker jag hitta på en ny ursäkt så att de ska ge mig nya, redan uppdaterade böcker. Ibland har min väska blivit stulen och i år sa jag att jag hade flyttat och böckerna försvunnit i flytten. Sedan tittade hon på mig som om hon inte riktigt trodde på min historia i år (alltid samma tant där, typiskt!) och sa att de inte hade några böcker att ge mig fick jag lite smått panik. Hur ska jag hinna fixa allt??

Här är en regel som jag i alla fall tycker de borde infoga på British Airways; (He he he heeee!!)

See Jake enjoy the fun slide.

Nej, över till något roligare;

Vi ska åka till VENEDIG till helgen och hälsa på Marks mamma och pappa som är ute och reser runt Europa (som ni nog redan vet)! Jag har aldrig varit där och vi ska kampa, tänk jag och Mark ligga och trängas i ett litet tält, håller tummarna för att det inte ska regna eller finnas några myror runtomkring! Lääääängtar i alla fall, ska bli kul att åka bort med Mark en liten sväng. Har alltid velat åka i en sån där gondol och höra han som står bakom och paddlar sjunga 'Ohhhh Soooole Mioooooo'. Och om han inte gör det tänker jag ta den där paddeln och slå till honom i huvet tills han gör det! ;)


Romance in Coronado...

Buffalo wings and Cadburys chocolate buttons...

....är vad jag precis vräkte i mig. Jag får ofta ett sån't otroligt sug efter 'buffalo chicken wings' efter en lång dag på flyget, och speciellt när jag är i Toronto, så jag smög mig över gatan i kylan utan jacka (hade glömt den hemma) och beställde dem i min vanliga bar 'Jack Astros'. Satt där i baren, i den typiskt amerikanska dinern och bara ville ta mig en kall öl medan jag väntade men höll mig. Ville inte sitta där ensam som en saddo. Sprang tillbaka till hotellet och fort, fort upp i hissen och in på rummet. Hittade en bra film och.....ahhhh.. äntligen! Mmmmmm....

....men ganska snart insåg jag att de var de värsta buffalo wings jag någonsin ätit! Torra, inte nog med blue cheese sås och... hemskt helt enkelt! Fy vilket slöseri med tid och pengar! Hur som helst, kankse jag lärt mig en läxa att inte springa över gatan och köpa feta kyckling-wings mitt i natten. För klockan är ju faktiskt 3.30 på natten hemma i England! Oh.... Fick trösta mig med en påse chocolate buttons jag hade stulit från planet....

Det är så här de ska se ut.... så oootroligt beroendeframkallade!!!


Cilla has gone 'walkabout'!


Yes så är det! Alltid borta, inte hemma. Kan typ aldrig få tid att skriva i bloggen eller emaila folk. Och nu har vårt internet tagit slut hemma och vi måste beställa nytt och det tar flera veckor! Suck....tänk vad man blir van att ha internet och mobiler osv, och när det inte funkar blir man nästan GALEN!!

Sitter nu därför ensam i en pub där man kan använda internet gratis...så jag beställde en kaffe latte.

Sedan sist jag skrev har jag gjort en massa grejer. Förra Lördagen var mysig, jag och Mark åkte till Richmond och hade picnic där bland hundratals andra människor vid Themsen i solen och både på Fredag och Lördag kväll grillade vi hemma på vår takterass. Vi var ensamma hemma hela helgen....häääääärligt! :)



I Söndags for jag till Phoenix, Arizona. Jag har fått lägga till en kompis på mina standby biljetter på jobbet så jag la till Julie och hon följde med mig i fyra dagar. Vi hade jättekul tillsammans, hyrde bil och körde till Sodona, en fin by uppe bland alla canyons och röda klippor, helt ute i öknen bland alla kaktusar. Underbart! Kändes som en riktig liten semester. Att hon dessutom fick åka i första klass gjorde det hela ännu roligare - hon var helimpad!! Ni kan ju tänka er hur mycket det kostar annars om man betalar fullt pris, typ 50 000 kronor!!!!!!!!! Ahhh. Lucky girl! Själv fick jag jobba.

Nej nu ska jag hem och sminka mig, sedan ut på en australiensisk pub med ett Jana och hennes kompis. Dags för lite tjejkväll! :)

Här är ett par bilder från Phoenix:


RSS 2.0