Den underbara helgen är slut men vi har i alla fall nya Bästisar....

I Fredags kom min kära syster och svåger äntligen till Stockholm och vi mötte dem på Centralstationen. Åkte hem och tog oss lite rosa bubbligt och åt varmkorv och bara myste! Som allt sedan vi flyttat till Stockholm kändes det lite overkligt. Vi bor i Sverige? Vi har egen lägenhet? Vi har familjen närmare? Jaaaaaaa! :)
'
I Lördags tog vi oss in till Söder och gick ner för Götgatan, åt pizza i Gamla Stan och hann med lite shopping vid Drottning gatan innan det var dags att ta oss till Absolut Ice Bar Stockholm där vi tog oss en isdrink i -5 grader och omringad av bara is! Tobbe och Matilda frös nästan fast så jag fick slita loss dem från isen! Efteråt hamnade vi i en pub så länge att vi fick ta indisk takeaway med oss eftersom alla restauranger hade stängt!!
'
I Söndags träffade vi pappa och Monica vid Viking Line färjeterminalen för en partyresa till Åland. Vi hade jätte-jättekul! Vi åt middag, förfestade i vår kabin som hade föööööööönster (hi hi) och partade i baren och dansade. Vi satt vid bordet bredvid Nanna Grönvall, Richard Herrey, Christer Björkman och Anneli Ryde och innan vi visste ordet av hade Monica och Mark smörat in sig hos dem och vi var deras bästa kompisar!!! Ha ha ha!! (Foton kommer, jag lovar!)
'
Dagen efter såg vi Richard Herrey i taxfree butiken och Matilda och jag fick snabbt gömma oss bakom hyllorna, för vi hade plötsligt en känsla av att inte de tyckte att vi var lika bra kompisar som vi först trott......ehhhhhhhhhh. Pinigt? Ja...hrm....lite. Vi fick i alla fall några party kort av dem och de fick höra våra livshistorier. Jag är säker på att de var väldigt glada över det..... Speciellt när jag berättade min historia för Richard Herrey hur jag stod på Sundsvalls isstadium och diggade på sarjen till deras konsert och när jag berättade för Anneli Ryde hur mycket Tobbes mamma diggar henne! Och jag tror säkert Christer Björkman tyckte det var jättekul att höra av Mark hur vi alla suttit och berättat för Mark om hans stora karriär och att han var en jättekänd 'slagerstjärna'. Ha ha ha!!
'
Tyvärr har allt roligt ett slut och igårkväll låg jag och trodde jag skulle spy hela kvällen av trötthet och kanske av lite alkoholförgiftning. Idag har jag bestämt mig för att bara äta NYTTIGT! Jag behöver en detox!
'
Saknar redan min kära familj, önskar vi var tillbaka på färjan med er alla!

Äntligen helg och ljusare! :)

Jag försöker vara lite mer positiv efter det som hände häromdagen. Knepigt dock hur efter det slaget jag fick i magen av mina chefer (de skrev bl.a att jag skulle ha åkt till jobbet under min semester om jag velat behålla mina reserabatter- visar vilken mobbing va!!) känner jag mig helt tom och som ett mörker har spridit sig när jag tänker tillbaka på mitt jobb som jag annars älskar.

Jag såg min uniform i min resväska häromdagen och började må illa. Igår öppnade jag min lilla resväska och såg mina skor och min väst som jag har när jag serverar och en börs med engelska pund och jag fick en sån konstig illamående känsla sprida sig i kroppen! Sedan såg jag bikinin jag hade på min sista resa till Johannesburg och mådde plötsligt illa! Alla resor jag tänker tillbaka på, allt underbart kul jag haft, känns som det mist sin mening just nu. Förhoppningsvis kommer det att ändras och att jag en dag kan njuta av mitt jobb igen. Men just nu känner jag det som om jag skulle skämmas att gå tillbaka dit. Att jobba för såna anarkister, som att jobba för Hitler, vill man det?
Jag har varit så arg för att det är precis nu när jag flyttat till Sverige som detta skulle hända? Vilken fruktansvärd otur! Varför, vad är det för mening med det?



Nu till något roligare....



Sitter och har nyss vaknat och min älskade man Mark är på sin första jobbdag på Total-Sanering Stockholm!! :) De ringde igår och frågade om han ville komma och jobba idag, jag är sååååååå glad och STOLT över honom! Klockan 5.45 imorse tog han Chevan till jobbet och jag hoppas verkligen det går bra för honom!
*
Tänk er, ett nytt land, en ny stad med en ny kultur och ETT NYTT SPRÅK, han är verkligen modig min underbara man! Han ska även börja en svenska kurs den 6 April och har nu sitt splitternya Svenska ID-kort, hi hi! Han var så positiv igår och fick mig att le! Dessutom var vi och shoppade lite mer på IKEA och fick upp så fina kryddhyllor ovanför spisen! :) Varje liten grej här hemma känns underbar- för det är vårat!!
*
Och.............ikväll kommer ÄNTLIGEN min kära syster Matilda hit och hennes man Tobbe!! Jippiiiiii! Vad jag längtat till den här helgen! De kommer med tåget klockan 21 ikväll och vi ska ha det mysigt och vi ska på stan imorgon och sedan har vi bokat in oss på Absolut Icebar Stockholm och vi ska ut och äta. Vi ska shoppa, ta oss en öl och bara umgås och på Söndag kväll går Cinderella färjan med sällskap av Pappa och Monica också, så vi ska ha en partyresa!! Jippi!
*
Bäst att börja städa nu då så att det ser fint ut när vi får så fiiiina gäster, hi hi! ♥

Worst day of my life?

Jag sitter har och kanner mig helt tom. Jag orkar inte mer. Fick ett email att jag nu inte kan flyga till jobbet mer med mina personalrabatter som straff. Det betyder att jag inte kan pendla till jobbet. Det finns ingenting jag kan gora. De sa att jag skulle ha farit till jobbet fast jag var pa semester i helgen och inte strejkat!
I all evighet har det varit prat med jobbet om strejk och paycuts osv osv osv och nu blev det en strejk precis den helgen jag flyttar till Sverige. Why?
Jag har nog aldrig varit mer deppad. Jag orkar inte. Skulle jag ha farit till jobbet och inte varit pa fackets sida? Skulle jag ha vetat om i tid att jag inte hade ratten att ha semester?
Jag vill bara forsvinna. Jag vet inte vad jag ska ta mig till? Och jag som var sa lycklig.

Pictures sometimes say more then words....

Resan mellan England och Sverige, marks och mitt nya hem och vackra, vintriga Sverige!!!!!!!!!

Stockholmsbo!!

Sitter i Stockholms Central station och kollar internet för första gången på länge. Har inte fått till det hemma än.


Skriver bara en snabbis.... vi har nu åkt ända från London i vår Cheva (tog tre dagar) sedan har nått Hägersten och sedan vi kom hit har vi målat om i lägenheten och varit uppe i Sundsvall och vi har jobbat så, så hårt med att få till vårt nya hem och det känns..... ja, det känns..... helt underbart FANTASTISKT och en sådan ofattbar, härlig lättnad har spridit sig i min kropp!! Jag känner mig så långt från mitt gamla liv i London, och när vi ser ut i vårt fina nya hem har det varit värt varenda minut som vi har längtat och planerat!!

Nu är det bara ett stort orosmåln på himlen, mitt jobb och hotet om strejk på British Airways i helgen. Jag vet inte om jag kan åka på jobbet på måndag och vet inte hur det blir.... men det förtör inte något ändå för jag är så LYCKLIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Äntligen har vi eget, äntligen känner vi oss lugna och lyckliga!!!!!!!!! :)

Nu ska vi ut i vår nya stad!!

Farewell my beloved London!!

Vår Cheva van är packad, så full att om man öppnar dörrarna rasar nästan saker ut, varje centimeter är fullpackad.
Om en timme kör flyttlasset, ut från Chiswick High Road, genom London och ner till Dover där färjan går till Dunkirk i Frankrike. Inatt sover vi i Tyskland och snart, snart om ett par dagars resa börjar vårt nya liv i Stockholm!
Hejdå London, hejdå Primark, hejdå pubarna, hejdå till allt som du gett mig sedan 1997 under nästan hela mitt vuxna liv. London, jag kommer att sakna dig så att det gör ont men vi är så redo att börja ett nytt, steg i livet!
Hejdå mitt underbara, älskade London och hej till vårt nya liv i Stockholm!!!!!!!!

Sex dagar kvar....

Har inte hunnit ladda upp mina bilder fr helgen.... Vi hade vart leaving-party i Fredags i en pub i Chiswick och hade super,duperkul!! I Lordags var vi lite sega men packade Chevan full med grejer och eftersom Blake hjalpte till tog vi honom till var favvo-restaurang, Nepalese! Yuuuuummmmmmmmmmmm! Rullade nasta ut efterat!

Jag kommer att sakna Blake, Marks kusin. Vi har sa roligt ihop att vi ofta kiknar i skratt!

Nu sitter jag i crewrummet i Johannesburg, Sydafrika. Jobbade som en gris inatt pa planet, har sovit heeeeeeela dagen, sedan gick vi till baren och restaurangen i hotellet (mmmm....sydafrikansk stek, say no more!!) och nu ska jag strax sova igen. Hoppas pa lite sol vid poolen imorgon.

Nu har vi mindre an en vecka tills vi flyttar till Sverige - och jag kanner mig inte det minsta vemodig eller ledsen, jag har aldrig varit mer redo for en ny start!! Bring it on, bara 6 dagar kvar!!!!!!!!!

Yehooooooo!


RSS 2.0