Central Park

Nu ska jag ut i Central Park, Manhattan, NY och prova mina nya Nike-trainers!! Wish me luck! I love New York, finns massor att se och efter min powerwalk blir det att stanna till i affarerna pa 5th Avenue.
.
(Fast mina ar faktiskt mycket snyggare an bilden. ;)

Puben

Sitter i crew-loungen i hotellet i London.... bor har mellan mina USA-resor. Har precis varit ute i puben med min underbara kompis Dana och atit god thaimat. Mmmmm. Vi satt i den gamla engelska puben och pratade en massa tjejprat, och drack lite god lager. Precis som det ska vara i London. Man maste ju passa pa medan man kan.... 

Kom tillbaka fran Atlanta idag och imorgon far vi till New York. I loooove New York, det kanns alltid lika overkligt och faschinerande att vandra genom Manhattans gator och ta in allt. Har inte varit dit pa 2 hela ar!!
.
Men imorgon ska jag forst skynda mig in till Hammersmith och shoppa lite och hamta ut lite medicin.
.
Busy busy. Bra att ha fullt upp sa att tiden kan skynda sig och jag kan komma hem till mina pojkar snart! ;)

Vill inte!!

Har haft en underbar vecka i Sundsvall, sedan en mysig helg hemma i Stockholm. Det är underbart att få vara tillsammans hela familjen. Harry har också lärt sig gå själv!!!!! Åh vad stolta vi är allihopa. Han vet så mycket, mycket mer än vi förstår.
.
Idag var det städdag med föreningen också och korvgrillning. Jobbigt med regn och svinkallt väder bara. Jag gillar verkligen inte våren.... varje år är det samma sak. Kallt, fult ute och grått.
.
Hur som helst, nu är väskan packad, klockan ställd på 4.00 och imorgonbitti bär det iväg till USA i sex dagar. Ångesten, vill-inte-känslan har börjat växa kraftigt. Så otroligt, oerhört svårt att lämna Harry. Varje gång känns det mer ångestladdat, fast egentligen känns det nog lika varje gång.
.
Min älskade unge, vem hade trott att det skulle bli så svårt? Så många jobbiga skuldkänslor blandat med den största kärlek jag någonsin kännt. Så stark längtan efter att få hålla honom och få vara nära honom. Varje stund jag är med honom tar jag vara på till max, så kanske det är en fördel med mitt jobb iaf? Att inte ta något för givet utan njuta av varje sekund!

Vintern är tillbaka!

Finns det något vackrare och härligare?
.
Mammas och Lars-Everts hus! ♥ Det här vaknade vi till i morse!
.

En alldeles speciell dag!

11 April kommer alltid att vara en mycket speciell dag. Det var farmors födelsedag! ♥ Idag skulle hon ha fyllt 88 år om hon levat. Men hon lever alltid i mitt minne, i mitt hjärta. Det går inte en dag utan att jag tänker på henne och saknar henne. Grattis älskade farmor! Vi tänker på dig med värme här nere på jorden.
.
Det är också en speciell dag eftersom min kära kusin Jenny Ersson fyller år! Idag fyller hon dessutom 30!!!!!!! Whohhoooooo! Imorgon går färden upp mot Norrland för att fira henne, vi ska på fest på Lördag. Äntligen är hon med i 30-plus klubben hon med! Yay! :) GRATTIS KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRA JENNY!!!!!!!!! ♥
.

Lagos, Nigeria

Flyget till Nigeria kan inte beskrivas i ord men jag kan prova mig fram. :) Proppfullt, svettigt, Nigerianer som drar en i skjortan, 'Anna, Anna, Anna, excuse me, helloooooooooo', hela dagen. 'Give me water, give me wine, I don't like potatoes, I only eat rice, I only drink hot water, give me biscuits my son doesn't eat food', 'pssssssst pssssst', 'give me duty free, I want to buy tax free now!, pay in dollars, I have cash!'
.
Man vill bara stalla sig upp i mitten av kabinen och skrika: 'Help me!! Get me out of here! Let me eat lunch, I am going to faint! Let me sleep! Leave me alone for a second so I at least can have a wee!'
.
Men bet ihop och tillslut kom jag till hotellet, helt slut. Fick vila mig, och med migranen som foljde fick jag sova i 16 timmar!!! Bara vaknade en endaste gang och gick pa toa, tog en till Imigran, och soooooooooooooooooooov. Till klockan var 16.00. Gick till poolen, svettades som en gris, gick in, ska nu lasa min bok och vila innan jag far tillbaka i natt. Tur att jag fick sova eftersom det nu blir en till natt helt utan somn pa flygen tillbaka till London.
.
Medan ni sover hemma i era trygga sangar jobbar jag som en svettig griiiiis pa flyget! Tank pa mig da. :)
.
Godnatt!

Från Stockholm, London till Nigeria.

Den mysiga påsken är över. Det blev lek och fika med föräldragruppen, en tur runt Söder, påskmat, fika med Åsa och kalas hos Alba som fyllde 1! :) Bara positivt och en massa bus och skratt med Harry-boy.
.
Men nu är väskan återigen packad och jag ska upp kl 4 imorgonbitti (t.o.m tidigare än Harry vaknar!!) och åka till London sedan vidare till Lagos, Nigeria...... Inte den roligaste resa man kan göra direkt. Blir mött med poliser med stora gevär, skjutsad i en buss med skott-hål på sidorna till hotellet och får inte gå utanför hotellets gränser. Men men, det är smällar man får ta. Jag är iaf hemma om bara tre dagar, yey!! Kortaste resan hittills!
.
Längtar redan hem. ;)

Glad Påsk!

GLAD PÅSK ALLIHOPA!!
.
Här hos the Onkens går tiden så fort! Jag har färdats mellan London, Moskva och Tokyo och nu är jag hemma i hemmets lugna vrå med mina älsklingar och påsk-myser! Vi ska fira Australiensisk långfredag och sedan Svensk påsk imorgon. Ska också ta oss en lekträff med våra vänner i föräldragruppen, blir något fika på stan.
.
Ha en bra helg allihopa!
.
Här är min älskade lilla påskkärring!
Här är min favorit påskkärring som jag fått av farmor. Jag saknar henne så, speciellt vid påsk eftersom den högtiden hör ihop med henne. ♥ Det är hon som skrivit lappen på hatten också, hi hi!
RSS 2.0