Älskade mamma!!

Min äääääälskade mamma har kommit tillbaka för att tillbringa några dagar med oss igen! Hon är en ängel! Jag har kännt mig så nervös för att inte ha någon hjälp ifall värkarna skulle sätta igång och mått ganska dåligt nu på slutet och eftersom det kändes så mycket tryggare när hon var här och hjälpte oss med Harry och fick mig på bättre humör för ett par veckor sedan så kom hon tillbaka. På Fredag kommer ju Marks föräldrar från Australien för att vara med oss och det känns också skönt. Nu är jag verkligen i sluttampen på graviditeten och jag längtar tills bebisen är ute och hemma hos oss. Hoppas ni alla ber för mig att allt ska gå bra när det väl händer, för jag är SÅ nervös!! Nej nu är det dags att äta hembakta semlor. .Vi har så mysigt när mamma är här, hon leker och läser för honom och vi har lagat mat tillsammans och bakat. SÅ HÄRLIGT! :)

Vad ska lilla vildingen heta tro?

Migrändag 3. Helt slut. Men nu har vi i alla fall inköpt en syskonvagn på blocket, tvättat den och fixat, och haft en mysig busig kväll med Harry. :) Bebisen i magen är helt vild, den bara vrider sig, sprattlar, sparkar och vänder sig, det känns ibland som den är uppe i bröstkorgen och samtidigt försöker sticka ut händerna längst där nere.... Åh vilken vilding! Hur ska det bli när den föds, ska den aldrig sova? Jag känner ofta en fot i midjan som sträcker sig utåt, utåt. Ibland måste jag säga till den att lugna ner sig, men han eller hon lyssnar inte. Också var det det här med namn..... VAD ska bebisen heta? Vi har ingen aning!! Trevlig helg allihopa! :)

38 veckor....

....gången och jättetungt. Svårt att kliva upp ur soffa, säng och från stolar, svårt att gå i trappor. Ingen energi. Vill helst ligga i sängen. Längtar tills jag ska sova varje kväll (vad har hänt med nattugglan???). Tog mig i alla fall ut idag till Åsa uppe i Sollentuna som också är precis lika höggravid som mig, hade en riktigt givande dag med henne och min andra kompis Åsa (icke gravid). Vi satt och pratade mest om sex.... ;) Typiskt tjejer! Nu sitter jag dock här med migrän och mår riktigt illa, migrändag 2. Fick i alla fall min anti-allahjärtansdag-man att köpa mig lite Lindt choklad. Det är nog det mest romantiska han gjort på alla hjärtansdag men jag håller med faktiskt, tycker det är lite överdrivet det där med presenter och grejer. Men choklad kan aldrig bli fel, speciellt de där runda kulorna från Lindt med vit choklad. Mums!!!!

Beroende av Semlor!

Dagarna går och det händer inte så mycket.... Mark får inte jobba så mycket just nu så vi försöker få saker gjorda hemma - mycket behövligt! :) Harry går på dagis och det är inte ofta vi har 'barnvakt' och kan fixa grejer tillsammans såhär. Ibland får jag dåligt samvete att han går på dagis när vi är hemma men han har ju sina rutiner där och har så roligt. Så idag blir det nog till att fortsätta städa badrummet, rensa lite grejer och sedan äta en SEMLA! Mmmmm, trots mitt ständiga illamående för mat i allmänhet så är jag beroende av semlor. Tyvärr orkar jag inte med så mycket nu för tiden förrän jag måste sätta mig ner igen med alla gravidkrämpor. Ska se om det går att fixa denna blogg också, så man kan lägga in lite bilder snart?!

Bilbyten! :)

Vet inte vad det tagit åt bloggen men kan inte lägga in några bilder alls. Hade ett par på mamma och Harry och min gravidmage vecka 37 (som nu gått in i vecka 38). . Sitter och känner mig extremt trött! Mark får inte jobba så mycket just nu tyvärr men å andra sidan har vi istället fått ganska mycket gjort i veckan. Mamma var ju här - underbart - och sedan har vi både köpt och sålt bilar! Köpte en Ford Mondeo kombi av grannen och har haft den inne på kemtvätt invändigt och sedan sålde vi vår gamla skrotiga Skoda på blocket igår. Vi åkte till biltema i morse och åhhhhh vad lyxigt det kändes att åka i en riktig bil!! Med centrallås och allt, hi hi. . Nu sover Harry och Mark är ute och handlar så jag ska ta och vila lite medan det är tyst i huset. Känner mig helt slut efter ett varv på biltema....

Min kära mamma på besök!

Har inte hunnit/orkat skriva så mycket på sistone.... Har varit mycket som hänt. Förra veckan åkte jag in till förlossningen sent en kväll med förvärkar, men det var 'falskt alarm' och sedan har jag mått allmänt dåligt (illa) men emellanåt har vi haft lite trevligt med vänner trots allt, så inte bara negativt. Nu är min mamma här några dagar - så himla härligt!! Hon får mig på andra tankar, må mycket bättre och jag önskar att hon kunde stanna flera veckor. :) Det enda som gör mig stressad just nu är att hon bara vill städa och tvätta hela tiden. Jag vet att hon bara vill hjälpa till men jag tror vi båda kan behöva lite vila, och inte stress! Men så är min mamma, hon kan inte sitta still om inte nyheterna är på TV. ;)
RSS 2.0