Älskade familj!

Så underbart det är att ha familjen hos sig. I helgen kom äntligen min mamma och Lars-Evert hem till oss och sov över i tre hela nätter! Helt fantastiskt! 
 
Mamma och jag fick lite mor och dotter-tid och promenerade runt sjön i Liljeholmen och åt lunch i Vinterviken och hann med lite shopping medan killarna var ute och handlade fiskegrejer. Vi var och åt på grekiska restaurangen Korfu (alltid en favvis) och hela Söndagen var vi ute. Först i lekparken och åt picnic och sedan ute och grillade hemma hos oss, det var så otroligt varmt och skönt. Idag myste vi lite här hemma innan de åkte hem igen.
 
De sov i Harrys rum till hans förtjusning och det är ju så härligt att se lyckan i hans ögon när 'mommo o chivit' kommer till oss. En dag trodde han att de skulle åka hem och fick panik och började storgråta, 'mommoooo chiiiivit' skrek han. Lilla hjärtat, om han ändå fick bo närmare familjen och släkten uppe i Sundsvall, men nu är det som det är. Vi njuter av den kvalitetstid som vi får tillsammans med alla när vi väl ses i stället. Men usch vad vi saknar dem när de åkt. Här är några härliga bilder från helgen. ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0