Härliga helgen!

Vilken helg! Vilket väder! 
 
Tiden bara rusar fram och vips så är det för varmt för overaller och vinterkängor och alla löv och blommor har slagit ut! Åh så härligt, ÄNTLIGEN! Tur man inte har pollenallergi säger jag bara.....
 
Helgen var underbar. Vi var och åt pizza i Fredags, något som Harry älskar, speciellt när han får klubba i efterrätt av pizza-killarna. I Lördags hade vi massa kompisar på grillfest. Först var vi och lekte och fikade i Kristallens lekpark sedan hem till oss och grillade ute i trädgården och barnen: Harry, Alexander, Neo och Tova lekte vilt och spelade fotboll och busade. Efter maten var vi hemma hos oss och lekte och såg Melodifestivalen. De sista gästerna gick kl 2 och jag sov i tre timmar innan pojkarna vaknade. Puh....känns att man inte är någon ungdom längre, jag var helt yr i Söndags.
 
Men ingen vila... i Söndags hade vi städdag med föreningen ute på gården, sedan grillade vi korv och fikade innan Karro, Daniel och Neo kom förbi och åt grillrester från kvällen innan sedan var det till att kolla på finalen i ishockey! GRATTIS SVERIGE - det var på tiden att vi vann tycker jag! :)
 
Igår fick Eddy sitt första vaccin också så nu är han lite febrig och har sovit fantastiskt bra sedan igårkväll! Det behövde hans mamma speciellt. ;)
 
Här är en splitter ny bild på stora killen! ♥
 


Kommentarer
Anonym

Vilken fin pojke, glad o rund - precis så ska man se ut som baby. Som gjord för reklamen för blöjor......

2013-05-21 @ 19:02:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0