Bye bye Hammersmith, well, helloooo Redback!!

Nu ska jag flytta från Hammersmith..... Mitt älskade Hammersmith som varit mitt hem i 3 1/2 år. Jag bestämde mig för att så länge som jag bor i London så ska jag inte bo någon annan stans än där och jag får oftast som jag vill. Tyvärr har priserna gått upp så mycket att jag nu måste ge upp, i alla fall just nu. Vem vill slösa 9000 kronor i hyra bara på ett rum i ett delat hus? Och speciellt som man inte är där mer än några nätter i månaden?

Så, igårkväll dränkt i regn var jag ute och letade ny bostad, IGEN. Mot min vilja. Men jag fick tag i ett litet rum i Acton town där jag ska bo med fyra killar och en tjej, alla från Guldkusten och Australien! De var jättetrevliga och huset ligger precis vid stationen så det blir lätt att ta sig till jobbet. Dessutom är det 6 minuter på tunnelbanan till Hammersmith och gångavstånd (eller KRYPAVSTÅND, ha ha) till REDBACK!! Så nu ni, mina kära London besökare, har jag inte långt till Redback när vi är där och festar. Inga fler nätter väntandes på nattbussar eller svarttaxin med somalier, nu kan jag KRYPA hem! :)

Så Acton town, here I come.

Här är en bild på The famous Redback, där vi alla haft en del minnesluckor och en massa vilda kvällar.

image53

Hur många gånger har vi inte stått och frusit i den där kön? Tobbe mindes inte ens hur det såg ut där inne första gången han var dit! Sedan var det en julafton när Matilda var och spydde inne på den översvämmade toan. Vi hade Jenny som var och flirtade in sig hos Jimmy men tvingade honom att stå under ett ljus så att han fick bevisa att han inte var rödhårig! För hon ville minsann INTE gå ut med en rödlätt kille! Hur som helst, han fick sig en resa till Sundsvall från den kvällen i alla fall, hi hi. Det finns minnen med Nina hånglandes med någon liten finnig tånårspojke (inte så länge sedan) och Solmaz som inte gillar Redback men alltid med medsläpad och sedan får hon gå som en pingvin från bussen med onda fötter. Sedan har jag ju inte varit en ängel heller direkt, jag minns t.e.x en kväll när jag köat i över en timme och sedan fick jag inte komma in och jag bråkade ordentligt med ena vakten och blev 'portad'!! Och jag minns den kvällen då Matilda var 15 år och vi sminkade henne så hårt att vi kom in utan problem och alla killar var som galna på henne.

Nina och Solmaz påminde mig för ett tag sedan om den gången jag trodde jag hittat mitt livs kärlek där inne på Redback (när jag tänker tillbaka var han en knubbis med dålig hy och halvlångt hår....eh.... inte min typ direkt!) och tvingade dem att hoppa av nattbussen på väg hem mitt i ingenstans!! Bara för att jag ville tillbaka till honom!!!!!! Men såklart tog vi oss inte tillbaka utan fick vänta hur länge som helst på en ny buss.

Jag minns också när jag var med Gildas (den galna fransmannen som nog Jenny och Matilda minns mer än väl) och samtidigt som jag hade ett litet hemligt förhållande med honom så hade jag också en kille som jag bodde med som hette Andy. Och en kväll råkade de båda hamna där med mig samtidigt, och det ska ni veta, blev lite knivigt....hur jag tog mig ur den situationen minns jag inte ens, ha ha. Det blev nog många toabesök för att hålla mig undan.

Jag har kommit hem med nackspärr från all headbanging och rosa hår från alla 'snakebites' (cider mixat med öl och svartvinbärssaft) och med sjudande öron från de enorma högtalarna där bandet spelar.

Hur många minnen har jag därifrån? Säkert hundra. Alla roliga kvällar och helt galna. Redback medföljer minnen från alla mina år i London och alla olika grupper med kompisar som jag haft där genom tiderna, nästan så man blir nostalgisk. Det finns ingen musik som är så bra som i Redback! Det finns inget galnare, smutsigare eller högljuddare ställe än Redback! Och det finns inget roligare!

Hur som helst, nu är jag i boooooring Baltimore. Det finns säkert roliga saker att göra här men jag är för trött för att ens tänka på det just nu. Allt jag kan tänka på är vad som är det enklaste sättet att hitta någon billig middag? Imorgon blir det kanske lunch med ett par tjejer och lite seightseing om jag orkar. Jag längtar till London nu, för jag längtar till Mark. Silly billy Cilla.

Mörker

Som på ett ögonblick har det lagts ett tjockt svart moln över min soliga himmel. Det som var så soligt på dagen och stjärnklart på natten. Nu är det plötsligt mörkt och kallt och jag sitter ensam klockan fyra på morgonen och kan inte sova. Man får inte vara lycklig för länge, för då kanske man tar det för givet? Eller....? Vad annars är det för mening med att inte få¨vara glad och lycklig längre än ett par månader?

Idag fick jag reda på att jag måste flytta IGEN. Jag ska börja leta redan i morgon och jag vet redan hur otroligt svårt det kommer att bli. Nu blir det till att dra upp de små trygga rötterna man sått igen och packa ihop till något nytt och främmande. Orkar jag det?

Sedan har jag magsjuka som på beställning. Inte för att det är hela världen, för det går nog över snart, men jag är snart också ensam igen. Jag bara vet det. Jag tänker inte gå in på detaljer här men jag fick det bekräftat ikväll. Jag visste man aldrig kan ta något för givet så jag är glad att jag njöt medan lyckan varade i alla fall, för det tar nog länge innan jag får känna mig lycklig igen.

Ibland undrar jag vad det är för fel på mig och mitt liv? Det går från mörker till lite retandes ljus, sedan kastas man tillbaka till verkligheten igen mot sin vilja. Andra männsikor går genom livet utan en enda prövning. Undra varför?

Sunset in Israel

Nu sitter jag ensam i en bar (fast baren är i och för sig full av folk) i vårat hotel i Telaviv, Israel.  Här är underbart. Jag och en tjej i mitt crew gick till en beachbar och drack lite vin i solnedgången. Det är så varmt här, soligt, vackert och varma vindar som smeker en över kroppen när man promenerar längst stranden. Imorgon tänkte jag gå en promenad på stranden och lägga mig vid poolen i några timmar innan det är dags att fara hem till Mark's grillfest.

Jag satt och åt en grekisk sallad i solnedgången i hotelbaren förut och tänkte på hur lyckligt lottad jag är som får leva ett sån't här liv, resa och bo i dessa fantastiska hotel och få betalt dessutom. Ingen dag är lik den andra och jag träffar människor från hela jordens hörn.

Jag har träffat en kille som jag älskar. Eller, det kanske är för tidigt att säga det, men det känns verkligen som så. Vi har så roligt ihop!! Varje dag som jag spenderar med honom går alldeles för fort och jag njuter av varje sekund. Vi har alltid saker att prata om, jag kan berätta allt för honom (ja, nästan i alla fall) och vi har samma värderingar på saker och ting i livet. Det är inte ofta man träffar en sån människa. Att han dessutom bryr sig om mig och blir arg på folk som utnyttjar mig etc, betyder också mycket för mig. Han bär t.o.m mina väskor, vilken annan kille har någonsin gjort det för mig förut?? INGEN!!

Detta är vi på nattbussen hem från puben förra lördagen..... ;)

 

Jag blir dock ganska less på en del saker i mitt liv, som stör mig just nu. De senaste dagarna har jag börjat kännt mig väldigt irriterad på några av mina kompisar. En av dem är Amy, som är som en syster till mig. Jag värderar verkligen hennes vänskap som en av de högsta på min lista, men hon har haft en jobbig uppväxt med föräldrar som inte bryr sig om henne och hon har haft män som utnyttjat henne och uppfostrat en son alldeles själv sedan hon var 19 år. Men hon är väldigt 'needy', hon behöver alltid bekräftelse att jag bryr mig och om jag inte ringer eller smsar så anklagar hon mig för att inte bry mig om henne! Men det gör jag och vi smsar varje dag!! Hon är kanske osäker? Hon kan aldrig hålla kvar en kille heller p.g.a det här.

Sedan är det en av mina kompisar som jag bor med för tillfället! Hon är väldigt självisk när det kommer till vissa saker och det spelar ingen roll hur mycket folk talar om detta för henne så handlar det bara om henne, henne och henne. När det kommer till vänner och t.o.m hennes kille.  Det är så mycket  som jag irriterar mig på just nu att jag skulle kunna skriva en hel lista, men ett litet exempel var igår så hängde jag ut kläder och väskor utanför våran sovrumsdörr så att hon inte skulle bli väckt i morse klockan 5 när jag skulle upp, men så stolpade hon in klockan 23.30 igår kväll och tände taklampan och tog med sig sin kompis in i rummet och pratade så jag vaknade, fast hon visste att jag skulle upp så tidigt. Vissa människor tar ingen hänsyn! Jag förstår det inte!??

När det kommer till vänskap och pengar blir jag ofta utnyttjad för att jag är för snäll. Min mamma blir så arg på mig att jag är sån, men jag vill inte vara så, det gör mig så arg ibland. Varför, om man är snäll och hjälper folk och inte vill bråka, råkar man ändå in i härvor och blir utnyttjad?????

Sedan jag flyttade utomlands för tio år sedan så har jag varit med om så mycket, så mycket olika egenskaper hos folk, kulturer, vänskap, falskhet och lurendrejeri. Det är långt, långt från den lilla tryggheten jag växte upp i, hemma i Sundsvall. Först var det en chock men nu är jag så van, men ibland kan man ändå inte sluta häpnas åt folk.

Sedan är det så mycket annat, som med folk som Marcus, som fortfarande säger att han är 'sårad'!! Men vad gjorde inte han mot mig då? Tryckte ner mitt självförtroende i botten. Jag försöker fortfarande bygga upp det! Min diet går inte så bra fast jag är strikt och jag känner mig fet. Tjejen som jag gick och tog ett glas vin med förut sa att hon tyckte jag såg ut som en liten 'mermaid' och att hon älskade mitt skratt och hon sa att den kille som fick mig skulle skatta sig lycklig! Vad underbart att höra såna saker ibland, men jag känner det verkligen inte så just nu, jag känner mig mest irriterad.

Här är en underbar solnedgång som jag såg från mitt hotelrum förut i alla fall. Något som får en att le och inse att livet är bra fantastiskt i alla fall! :)

Kram på er alla och tack för att ni orkar läsa min blogg. Om det nu är någon som läser den?  Inga kommenterar på den så man vet ju egentligen inte.....?

image52

And some people are in Bangladesh dreaming of Sundsvall!

Nu är jag i Bangladesh av alla ställen! Det luktar mögel i den kvävande fuktigheten blandat med curry! Men härligt är det och vi bor i lyxhotel! Men ändå sitter jag här och drömmer mig bort.....

Jag drömmer mig tillbaka till Sundsvall och Gatufesten. Till mitt kära hemland Sverige och alla mina släktingar och vänner. Finns det något som betyder mer? Nej. Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden och leva om hela veckan igen. Kärlek är vad det är, sommar, fest, vänner, och så min älskade Mark.... Allt i en salig blandning blev till det bästa jag varit med om på länge!

Alla är så underbara, Malin, Jenny, Fanny, mamma, Lars-Evert, pappa o Monica (fast pappa inte sa ett ord till Mark..förrän han fick i sig hundra öl...hm), Mattis, Sebbe o Tobbe, Solmaz, Nina och min underbara plastbror John. Olle, Sabina och så alla de andra som gör festen värt att minnas! De är alla värt guld!

Jag känner mig dessutom helt avslappnad med Mark. Vi skrattar, har roligt och kan vara helt oss själva med varandra. Jag tänkte för ett tag sedan, att hur träffar man någon som man har så mycket gemensamt med att det aldrig blir pinsamt eller att det tar slut på samtalsämnen? Någon ny som man ska lära känna, vad jobbigt, tänkte jag. Men fast Mark är född på andra sidan jorden känns det som om jag kännt honom hela mitt liv! Dessutom så pirrar det i hela kroppen bara jag ser hans namn! Det är så underbart att känna så efter att ha haft det jobbigt i 2 1/2 år!! Att han dessutom älskade min familj och vänner och att de tyckte så mycket om honom (han sa att han kände sig så välkommen) gjorde det till att jag blev ännu kärare!

Här är Mark och jag på toppen av Norra berget. (Synd att det var så svinkallt bara!)

image43

Jag och min moster och bästa vän, Malin. Vi hann med en massa vin, skratt, surr och en snabbrejda på stan! Och jag som sagt körde bakfull för att jag inte hade nåt körkort, ha ha ha. Mamma blev svartsjuk på att jag var med Malin så mycket, hi hi. Men vi MÅSTE vara tillsammans när jag är hemma!

image47

Jag, Olle-gullet och plastbrorsan John! Väldigt kärleksfulla killar! De sa att nu är de 'plastkusiner', ha ha ha!

image45

John och Mattis med hennes matchande top och JELLO SHOTS!!!! HUVA vad starka de var, men en riktig succe!! Yum, bring them on at the next festival pleeeeeeeeeeease!!

image46

Så var det mamma och Lars-Evert som fixade en underbar grillfest åt alla oss! Åh vad mysigt och gott! Och så kom mina favvo släktingar också 'The Erssons!' :)

image49

Sommar, Sommar, Sommar

Äntlingen är jag i Sverige!!!!!!! Hur kommer det sig att det inte känns som riktig sommar tills man kommer till Sundsvall och det vackara hemmanet? Jag bara njuter av att t.o.m sitta vid mammas köksbord eller sova i mitt gamla flickrum. Sedan är det ljust hela nätterna, och gröna träd och gräsmattor som vajar i vinden.

Ikväll är det första kvällen på Gatufesten. Malin och jag ska dit och dricka vin och prata, prata, prata och bara njuta. Sedan blir det fest hela helgen.

Sverige är underbart!!!!!!!!!!!!!!

Luxurious Kuwait

Jag är i Kuwait av alla ställen! 47 grader varmt och det mest fantastiska hotel!

Så fort jag klev av planet såg jag alla män i vita klänningar med vita lakan på huvudet som är fasthållet med en svart ring! Knepigt vad några timmars flyg kan ta en till en helt annan del av världen!

Jag är så trött och har sovit mest hela dagen, men jag har också varit och simmat i den underbara poolen. Ibland är livet som flygvärdinna verkligen lyxigt! :)

image42

Igår var jag med min kära kompis Amy hela dagen och vi fick tid att prata i timmar! Det var så härligt, jag hade saknat henne så mycket. Vi gick också till en pub där Mark OCH Marcus var! De var ett helt gäng med killar som var där som jag kände och det var verkligen konstigt att se dem där samtidigt. Idag fick jag ett mail från Marcus som sa att jag såg så lycklig och fin ut och att han tänkt på mig hela veckan. Tänk hur livet kan vända! Men om en kille verkligen vill ha mig så skulle han komma och bryta upp dörren för att få mig, och Marcus gav upp direkt, vilket för mig, betyder att det inte är äkta kärlek.


Hur som helst, Mark var där och han var underbar. Han sa att jag är den mest underbaraste tjejen han någonsin träffat och han kunde inte sluta krama och pussa mig! Det är underbart!!!!!!! Ahhhhhhhhhhh :)


När jag sedan skulle till jobbet var det extra säkerhetskontroller vid Heathrow (det har ju varit en massa bomber som hittats i London och Glasgow) och jag kom en halvtimme för sent. Vid det laget var klockan 21.30 och det spöregnade och jag ville verkligen inte jobba. Dessutom de jag jobbade med var två killar som var hemska, en bossig som Hitler och en som inte ens sa ett ord och var så lat! Såna gånger känns det inte roligt att jobba. Tur att det är härligt när jag väl är här så att resan ändå blev värt att fara på!


Snart har jag semester och får åka hem till Sundsvall! Åh vad jag längtar!!

RSS 2.0