Tokyo - London - Sundsvall

Åh vad det var härligt att vara i Tokyo och få träffa Nina!! :) Vi hade jättemysigt och roligt!! Jag kunde knappt fatta att vi var där samtidigt och när jag mötte henne på flygplatsen började vi gråta båda två! Typiskt tjejer, sa Mark.

Nu är jag hemma med Mark i helgen och vi hade en underbar dag i går. Solen sken från en klarblå himmel och det var sommar-värme. Vi for in till Westminister och tog lite bilder av Big Ben (som om man inte har nog ;) och sedan tog vi båten till Greenwich. Gick på marknad, sedan låg vi i parken och åt sushi och drack vin och gick upp på toppen där Greenwich meantime kommer från, beundrade utsikten över Themsen och London och gick sedan på puben vid floden. Avslutade dagen med pizza! Det är såna dagar som igår som man inser hur härligt London är och vilken tur vi har som bor här!

Idag ska vi gå och träffa våra vänner i The Dove, en liten, gammal, härlig pub vid Themsen. Sitta ute på verandan och äta roast, dricka kall öl och prata strunt. Och imorgon får jag äntligen komma hem till Sundsvall på en veckas semester och träffa min familj och min släkt och vänner!!!!!!!!!!!!! Yey!!

För första gången någonsin ska jag dock inte gå varje dag på gatufesten, blir nog bara en eller två i år! Börjar jag bli gammal?

Jag längtar så efter er alla, vi ses snart!! :) Jag längtar allra mest efter att få hålla Sebbe i mina armar och pussa honom så mycket jag bara kan!!

Trött....

Nu är jag lite 'naughty' och använder grannens internet, gratis och i smyg.... hi hi.

Sitter här och är såååå trött! Hade en helt underbar helg med Mark i Brighton, en sån där avslappnad dag då vi bara myste på stranden och piren, drack iskall öl ute i solen och åt god mat. Igår firade vi honom med att gå på restaurang i Chiswick med Julie, det var det dyraste jag någonsin betalat för mat, men jätte-jättegott och verkligen värt det!

Igår och idag hade jag dock mitt årliga safety, security och medical- test, vilket alltid är lika tråkigt. Bara jag sätter foten där i vårt training-centre så är det som om jag bara ska somna, dessutom var jag tvungen att stå ut med en hemsk kärring som jag jobbade med förra veckan till Muscat.... :( Hon är en sån där irriterande människa som tror hon vet allt (fast att det kom fram att hon knappt vet någonting) och pratar ner till folk, hon behandlade mig som jag var någon dumskalle! Det fick mig att inse vad skönt det är att inte behöva jobba med samma människor varje dag, Ifall man retar sig på dem i mitt jobb behöver man oftast aldrig se dem igen!

Nu ska jag packa väskan igen och ge mig av till Tokyo imorgon. Min kära lilla vän Nina kommer dit dagen efter (på väg till Australien) så vi ska bo tillsammans och ha jätte-jättekul!!!! Jag längtar!

Bäst jag letar fram resväskan bland allt damm, jag har trots allt inte använt den på fyra hela dagar! ;)

Glad midsommar!

Glad midsommar allihopa!

Fick ett sms av mamma sedan av pappa att hemma i Sverige ar det midsommarafton idag!

I England firas det tyvarr inte, och en liten del av mig blir alltid sjuk av hemlangtan denna dag, varje ar. I Sverige firas det med midsommardans runt midsommarstangen, skratt, glada barn, familj, kompisar, sommar och sol (oftast i alla fall), med midsommarkransar och grillfester! Inte undra pa att man vill fara hem en dag som denna!

Sjalv sitter jag i ett internet-cafe (vi har fel pa internet hemma) och har bokat en fodelsedagspresent till Mark- en helgresa till Paris i Juli!!!! Jag langtar redan och vet att han kommer att bli superglad, han pratar alltid om att han vill fara dit!

Jag har lite magsjuka idag efter att jag at en vitloks-sallad pa flyget igar, men ska i alla fall ut och fira Mark i en pub ikvall, (han fyller ar pa sondag men tyvarr har jag mina arliga safety-prov med jobbet den dagen....) Imorgon ska vi fara till Brighton over dagen. I love Brighton och langtar verkligen efter att fa visa Mark den fina staden, promenera vid havet ut till piren och att ata mat i den underbara pizzerian i vackra 'The Lanes'!! :)

Just nu fick jag en 'deja vu', ni vet nar man tycker att man varit med om precis samma sak tidigare i livet! Ohh...vad konstigt det kanns. Jag kanner mig helt saker pa att jag suttit har innan och bokat en resa till mig och Mark till Paris och att vi ska fara till Brighton imorgon!!

Hur som helst, ha en underbar midsommarafton!!

Helgen i foton.

Nu sitter jag i mitt hotell i Muscat, Oman. Är helt slut efter en lång dag på flyget, helgen som var och har dessutom ont i kinden. Jag var och kollade upp ett märke som jag har på kinden och doktorn skar bort en bit hud och sydde igen det med ett stygn....aj. Jag gjorde alltså en 'biopsy' som det heter. Inte så kul att gå runt med plåster mitt i ansiktet! Nu får jag bara hoppas att det resultaten kommer tillbaka utan problem.

Helgen var dock helt underbar! I Fredags kom jag hem från Miami och sedan gick vi ut med Julie och hennes pappa och syster som är och hälsar på från Australien. Det blev en lyckad kväll.



I Lördags var det Erics leavingparty, han flyttade hem till Australien för gott, så det blev en jättestor fest i hans trädgård! Hela eftermiddagen och natten var det fest och grillning ute på gräsmattan med alla hans och våra vänner!

   

I Söndags var det dags att träffa mamma och Lars-Evert som var på genomresa i London. De var på väg till Skottland men bodde på hotel i norra London så vi gick på pub och hade jätte-jättemysigt!!!! Synd att de bara var här en kväll!



I Måndags....(pust) var det till att gå ut och äta och träffa Eric och våra kompisar en sista kväll innan han lämnade landet. Det blev många skratt men också ganska många tårar och kramar innan alla sagt adjö....

Som sagt, nu är jag i mellanöstern och ska försöka ta igen mig vid poolen i hettan och sova ut för en gångs skull!

zzzzzzzzzzzzzzz.............

Holiday-pictures! :)

Yes, jag hittade inlägget som försvann! Så....

Här kommer några bilder från vår semester i Bangkok och Australien!



Här är bilder från Melbourne, när vi var på fotboll (AFL), träffade Marks släkt och mina kompisar Ange och Regan!

     

 

Här är vi i Business class på British Airways! ;) Nåt måste man ju få för att man annars sliter så hårt!

  

Här är bilderna från Port Maquarie, när vi träffade Marks familj, gjorde utflykter vid havet, gick på bröllop med Marks bästa kompisar osv....

   










Marks mamma och pappa (och vi såklart)

I give up!

Åh, vad less jag blir! Här har jag nu suttit i en hel timme och laddat ner bilder från min semester, från Bangkok och Australien! Jättefina bilder om jag får säga det själv......

Så blev det plötsligt nåt fel på datorn och allt försvann!!!!!!!!! Ahhhhhhhhhhhhh. Jag ger upp. Om ni vill se bilderna kan ni logga in er på www.facebook.com och gå in på min hemsida och se dem där! :) Jag har inte tid att sitta här en timme till....

När är en bild ialla fall...

Dagar som inte är som andra...

Ibland vaknar man och känner på sig att något inte står rätt till.....

Vaknade med ett bang i taket i hotellrummet. Mådde lite halvdåligt och gick och köpte en diet pepsi ute maskinen i korridoren utanför. La mig i sängen och medan jag startade upp datorn planerade jag min dag. Skulle leta upp ett cafe och äta frukost, sedan gå på gymet och till poolen här i Miami-hettan och sedan läsa på till mitt årliga safety-prov med jobbet. Inget speciellt, bara alldagliga saker....

Plötsligt fick jag ett email av Daniels kompis Dave. Daniel har gift sig..... i Las Vegas!!!!!!!!! Det är ju där jag vill gifta mig! Där vi skulle gifta oss! Jag har förväntat mig att han snart skulle gifta sig men det betyder inte att det känns lättare när man väl får nyheten. Nu betyder det inte att jag ångrar mig och inte vill att han ska vara lycklig. Snarare tvärtom. Dessutom är jag helt säker på att Mark är den jag vill dela mitt liv med, den som gör mig lyckligare än någon annan någonsin gjort mig. Men trots allt gör det såklart lite ont i hjärtat...

Men innan jag lyckats smälta chocken ringde min mobil.....

Jag brukar aldrig svara när jag är utomlands, men det var ett australiensiskt okänt nummer så jag svarade. Och på andra sidan linjen hörde jag en förkrossad, söndersliten, chockad och sorgsen liten tjej. Hon grät så hon skakade och kunde knappt få ut orden. Jag kunde nästan känna smärtan i hennes röst. Min kära kompis Lauren flög till Australien i Måndags när hennes mamma hade fått en stroke, och idag hade hennes mamma dött. Hennes klippa i livet, hennes bästa vän, den människa som hon älskade mest och avgudade mest av alla. Den som stod henne närmast, som hon alltid pratade om. Idag hade hon förlorat denna människa för alltid. Jag önskar det fanns något jag kunde göra för att lindras hennes smärta.

Nu ligger jag här i sängen, hjälplös. Livet är så skört, ena dagen är det som om allt är perfekt, inget hemskt kan hända, man oroar sig över petitesser och obetydliga saker. Nästa dag kan livet vända totalt. Man kan inte ta någonting för givet. Vi vet inte vad som väntar oss ens i nästa minut.

Ibland inser man hur skört livet är. Det är dagar som denna som man inser att man måste ta vara på allt man har, medan man har det.

Från Semester till Sex and the City till Miami.....

Nu är vår underbara semester slut vilket menas att jag kommer att skriva oftare igen....

Jag sitter nu i mitt hotellrum i Miami, helt slut av jetlag och en lång dag på flyget (jobbet). Igår landade vi i London från vår semester-resa och hela dagen har jag tänkt på hur otroligt roligt, härligt, underbart vi hade det. Vi blev t.o.m uppgraderade till business-class och kunde sova ordentligt och dricka dyr champagne! ;)  Bangkok var superhärligt som vanligt, men ännu bättre nu när jag var där med Mark. Australien var bättre än jag kunnat ens tänka mig, vi spenderade hela tiden där med Marks släkt, mina kompisar i Melbourne och med Marks föräldrar och bästa kompisar på kusten i Port Maquarie. Vi gick på bröllop, vi badade, gjorde utflykter längst kusten, klappade koalas och bäbis-kängrus. Jag blev ganska slut av att försöka göra ett bra intryck inför alla, men jag behövde inte oroa mig, de är precis som Mark; enkla, trevliga, snälla människor!

Jag ska lägga in lite kort, men nu först måste jag gå och lägga mig i sängen och vila...


Åh, förresten.... vi såg Sex and the City igår (kunde bara inte vänta längre) och måste tillägga att jag blev lite besviken!?!! Jag har längtat så mycket, jag ÄLSKAR Sex and the City, jag måste vara deras största fan, men jag tyckte nog att de skulle ha lämnat det som det var i den sista episoden 7.
Filmen var okej, men det kändes nästan som de försökte lite för mycket och som om det var lite för mycket allvar. Inte alls vad jag förväntat mig. Jag satt där med servetterna redo för många tårar men det blev bara några få.... Jag är dock fortfarande ett troget fan.

Holiday!!

Tanke bara saga hej fran Australien!!

Jag och Mark e nu pa semester och vi har haft det helt underbart forst i Bangkok sedan Melbourne och just nu sitter vi i stormen i Port Macquaire. Vi bor i en underbar lagenhet med Marks familj vid havet. Palmerna vajar i den starka vinden utanfor och vagorna pa havet ar meterhoga.

Imorgon ska vi till ett sjukhus for koalas!

Livet e underbart, speciellt nere i Australien! :)

RSS 2.0