Brrrrrrr.....

Brrrrrr....har frusit hela natten under hemresan till London. Kallt, kallt var det vid alla mat-chillers och vinden susade in genom flygplansdorrarna. Jag var grining och ville bara hem, och jag hade ingen kofta med mig. Tur att jag jobbade med trevligt folk i alla fall, de forsokte pigga upp mig lite mellan varven! :)

Nu ligger jag hemma med min hotwater bottle vid benen och njuter. Ska sova medan alla andra jobbar, ha!

Vill fortfarande helst hem till Sundsvall igen, vill ateruppliva helgen, hem till min familj. Fast jag skulle nog inte orka med att dra min resvaska och checka in till ett till flyg just nu. Nej, sooooooooooooova ska jag!

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......................

I want to turn back the clock and be back in Sweden!

Alltså varför kan man inte skruva tillbaka tiden ibland och vara tillbaka i de stunder som man njutit av mest? Sådär bara ibland ni vet så man kan leva om det igen, och ta vara på varje sekund.

Så missade jag min resa till Vancouver igår, och jobbet checkade istället in mig på Heathrows splitternya Sofitel där jag sov sååååå skönt i den nya, ljuvliga sängen men alldeles rena, krispiga vita lakan och fluffiga täcken och kuddar.....tills min standby-mobil ringde klockan 7.05. Riiiiiiiiiiiiiiiiing riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing. Åh nej, fattade först inte vad det var, sedan funderade jag på att inte svara, jag ville bara sova, men det går ju inte när man är på standby. Hade inte sovit så skönt på flera veckor! Jag svarade iaf och vips hade jag en timme på mig att göra mig klar innan jag fick fara till Abudabi, sedan vidare till Muscat, Oman. Hade en riktigt trevlig resa men mina jobbarkompisar och nu sitter jag i detta otroligt varma land i receptionen. Det är ramadan så imorgon får man inte ens dricka vatten om man ligger vid poolen. Alltså jag förstår mig inte på dem, men det är ju deras religion så man får väl ta seden dit man kommer.....

Jag kan nog aldrig mer ta mitt jobb på allvar heller nu efter Mattis och Jenny gjorde parodi på mig och mitt jobb! Jag stod där under vår safety demostration idag och fnittrade för mig själv när jag mindes varje rörelse de gjorde under deras show, ha ha ha. Och jag skrattade för mig själv när jag var inne på mitt crewcentre och hörde folk kvittra 'oooooh hi daaaaaaaaarling' till varandra på sitt flygvärdinne-sätt och pussades på kinderna. Ha ha ha. Mattis, jag måste få kopia på filmen, jag såg minsann att Tobbe filmade!!!!!!!

Här kommer i alla fall några bilder från vår fest; bröllopsfest med Australia versus Swedish tema. Jag har kopierat Solmaz, Fannys och Kickis bilder (hoppas det inte gör nåt) eftersom jag inte laddat ner mina egna än.

Jag ser tillbaka på bilderna och längtar, längtar, längtar tillbaka hem dit, till den kvällen när alla våra nära och kära var med oss och firade. Det var en kväll jag aldrig kommer att glömma. Önskar bara att tiden inte gått så fort och att jag haft mer tid att prata med alla!


Här är brudparet; jag och min älskade, älskade man!









Äntligen!

Nu har jag lite tid att skriva för första gången på lääääänge! Nu är det inte lugnt i kapstaden längre (Evis och Maaaalin ;) utan istället ganska så jobbigt på Arlanda! Sitter här och har missat flyget hem till London och min jobbresa till Vancouver! Ahhhhhhhhhhhhh...oh oh, jag som inte jobbat på över två veckor heller! Jag får väl vara på standby i stället. Vem vet, jag kanske får åka typ till Tokyo eller nåt bättre ställe än Vancouver, man kan ju alltid hoppas....

Jag har såååååååååå mycket att skriva om och så många bilder att lägga ut, men det får bli när jag har tid. Vi har ju varit i Grekland, Turkiet och Sverige och bröllopsfesten som vi hade i Lördags har varit så lyckat, roligt och underbart! Man vill inte att det ska ta slut men allt roligt har ett slut tyvärr.

Tills jag kan skriva ordentligt nästa gång vill jag tillägga;

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


TACK till min underbara familj, min släkt och mina vänner för att ni gjorde min och Marks bröllopsfest så otroligt rolig och speciell! Tack för att ni klädde ut er så härligt till temat och att för att ni finns där för oss, och tack alla för att ni kom! Det här ska jag leva på länge, länge.

Mark och jag gifte oss också igen, det är inte alla som först fått glädjen att  först gifta sig i Las Vegas och sedan få läsa upp sina löften igen inför alla som betyder mest för oss. Och tack till Kenneth (the Arch Bishop of Cantebury) för att du vigde oss på dit allldeles speciella sätt som fick alla att kikna av skratt!!!!!!!!! Du är verkligen bäst!

Tack till min kära mamma för festen och för att du kämpat så hårt, Lars-Evert för all hjälp, att ni tagit hand om Marks familj och Tack till dig pappa för hjälpen med musik och partytält i sista sekunden!

P.S, ett extra tack till surströmmingen som kom också..... ;)

Efter  att ha bott utomlands i12 år önskar jag verkligen att jag bodde närmare er!

♥♥♥♥

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lugnt i Kapstaden....

Det e vinter i Kapstaden, ca 18 grader och halvmolnigt blandat med regn. Men jag har sett allt man kan se i denna underbart vackra stad och jag vill bara ta det lugnt och vila och lite regn passar mig bra just nu! :)

Har slappat och sovit av vinet vi drack i restaurangen igar. Sedan tog jag mig en uuuuuunderbar massage i hotellets healthspa, vaxade armarna och fargade ogonbryn och fransar! Vips och jag blev klar till semestern pa Fredag, fin och frasch! Sitter nu i Virgin Active gym och funderar pa att svettas lite bland alla maskiner. Gymet e splitternytt och superfint och vi kan komma hit alldeles gratis, inte helt fel! Gratis internet inte heller fel! ;)

Vi far till Turkiet pa Fredag och pa Tisdag vidare till Grekland. I just can't WAAAAAIT!!!! Ska bli mysigt med semester, sol, bad och att spendera tid med min underbara man och saklart Paul och Beck!

Nej dags att ta sig in till gymet innan vi ska ses i baren igen....

RSS 2.0