From Camping to Cairo!

Vi hade en häääääääääärlig helg i Bath! Tog mer Imigran och sov lite innan Mark kom hem på Fredag kväll och plötsligt mådde jag bättre! Det tog tre dagar och fast man blir helt slut i ett par dagar efter en migränattack så är det som om man vunnit högsta vinst på lotto när det äntligen lättar!

Så vi for till Bath och kampade med Janice och Gary. På Lördagen for vi och såg lite små byar ute på landsbygden och åt god middag i den lokala puben och i Söndags tog vi en riktig seightseing tur runt hela vackra Bath! (Bilder kommer senare...)

Nu sitter jag och väntar på att mitt nagellack ska torka och Mark ser på Aussie AFL fotboll. Om ett par timmar ska vi åka till........... CAIRO!!!!!!!!

Mark ska följa med mig på min jobbresa. Vi har aldrig varit där förut och det är en av mina absoluta drömmar i livet; att få rida på en kamel runt Pyramiderna i Egypten. Och nu, imorgon, blir det av!! Jipppiiie!! Ibland bara ÄLSKAR jag mitt jobb!


Kill me someone!

Alltså, jag måste till posten och hämta ut ett paket, måste till tandläkaren (men avbokade), måste handla, hämta upp hyrbil, packa tältet, kläder etc, etc, etc. Vi ska nämligen åka och kampa i helgen med Janice och Gary. De är i Bath och jag har precis bokat kampingen.

Plus att Bob's vatten är smutsigt så jag måste byta innan vi far....

Ska bli riktigt mysigt att fara bort och kampa om det nu inte vore för min himla, idiotiska, vidriga, mördande MIGRÄN!!!! Jag trodde faktiskt min sista stund var kommen i natt. Det påminde mig om när jag var tonåring och pappa fick skjutsa mig till akuten för mitt huvud höll på att skäras sönder av smärtan. Som om en kniv sitter där i tinningen och någon vrider och vänder på den så att ögat håller på att poppa ut.

Jag har tagit så mycket medicin för att kunna ens fungera men mina leder, armar, muskler och hela kroppen vill inte hänga med. Provade precis en ny nässpray med Imigran och nu känns det som om jag är en drogmissbrukare också. Känner hur medicinen sprids ut genom alla blodkärl men tyvärr verkar det inte sprida sig till hjärnan och tinningen. Suck..........

Snälla gode Gud, ta bort smärtan. Annars, please kill me someone!!!!!!!!!!!!!!!

Hick, hick!

Aj aj aj, mitt huvud sprängvärker! Men åh vad jag har längtat efter den här stunden när jag ligger hemma i MIN säng med min rosaluddiga varmvattenflaska vid fötterna under täcket! Ahhhhh, ni förstår inte hur härligt det känns efter en lång natt på flyget. Att det är dagsljus och att alla andra jobbar gör det hela ännu härligare!

Det gick bra att jobba hem från Miami, fast nattflygen tar mer och mer stryk på mig. Alltid efter vi haft rast och jag sovit i bunkrarna uppe i taket börjar jag nysa och näsan rinner, riktig allergi. Det blir värre och värre med tiden och jag undrar om det är för mycket damm där uppe? Jag blir ofta också så sur och less efter rasten att medan alla surrar och har roligt orkar jag knappt delta. Jag bara känner mig som en allergisk zombie som bara vill hem! Att jag hade migrän hela natten gjorde ju inte saken bättre heller....plus att jag hade hicka! Jag HATAR hicka!!!!!!!

Vi hade lite action som vanligt på flyget med ett par gamla indiska passagerare som bråkade och styrde och ställde och vår purser skulle tillslut rapportera dem till BA. Speciellt som de reste på 'staff travel' biljetter (deras son jobbar för BA) och de var uppgraderade till business class! Inte bra för dem....... Men så går det när man inte uppför sig.

Godnatt!

Crazy Miamians!

Vad e det med dessa Miami-killar? Klev ut utanfor hotellet och gick typ tre minuter till shopping-centret och under den tiden tutade massa bilar och mystiska killar mumlade till mig pa gatan! Sedan hamnade jag i supermarket och den svarta killen som packade mina matkassar undrade var jag kom ifran och om jag kunde komma tillbaka! Ha! Sedan satte jag mig i hotellets internet cafe nu och det satt en annan svart kille bredvid mig i solglasogon och trodde att han var cool. Vi pratade inte mer an ett par ord (jag bara undrade om datorn funkade) och sedan innan han gick gav han mig en LAPP med hans telefon nummer!!!!!!!!!!! 'Here is my number in case you wanna call me sometime' sa han och gick!!!!!!!!!!!!!! VA????????????

Om ni vill ringa honom och kanner er desperata, har ni nummret har: KLILK (786) 234-4094! Otroligt!

Tror det e dags att jag gar tillbaka till mitt rum och laser dorren! Jag undrar om det beror pa att jag har ett urringat linne pa mig? Men det e faktiskt 32 grader varmt och ska man inte kunna ha det da?? Galningar!

P.S, nu satte det sig en annan stor svart kvinna bredvid mig i internet cafet och hon sitter och pratat hogt med sig sjalv! Bast jag sticker!!



SUCK!!

Helgen är över. Tyvärr! Hade dock jättetrevligt med Mattis, Tobbe, Jenny och Micke med det gick såååååååå fort att det kändes som de bara var här typ en dag! Shoppade mycket och åt sena men mysiga middagar. Vi fick också skynda oss till Akuten en dag med en sjuk Jenny men som tur var gick allt bra....
 
Igår städade vi ordentligt i rummet och gick och köpte två nya guldfiskar. En svart och en orange...döpte dem till Bob och Berit.

Men nu ligger jag här och deppar. Har massor att göra men känner mig alldeles slut pga sömnbrist (har inte sovit ut efter att ha missat 2 nätters sömn förra veckan) och besviken på mig själv och Mark. Imorse väckte nämligen Mark mig och sa att Berit dött!!!!!!!!!!! En natt levde hon hos oss!!!! Vad gör vi för fel? Varför dödar vi dem?? Det är ju djurplågeri!

Känns jobbigt. Har ont i huvet och borde ut och springa eftersom jag känner mig så himla ful och fet. Ska färga håret, måla naglarna, göra ansiktsbehandling och försöka fräscha upp mig. Men springa? Öhhhhhhh jag orkar inte!!!

 

Mot helgen!

Hmmm...vad e det for fel med systemet? Har uppdaterat bloggen 3 ggr i veckan och det funkar inte!? Eh...

Har trista och roliga nyheter....

* Bob har gatt bort. Vi kan inte ens halla en fisk levande i mer an en vecka! :( Vet inte vad det var, himla sorgligt i alla fall....

* Matilda, Jenny, Tobbe och Micke har lamnat Sundsvall och sitter nu i bilen till Arlanda och sedan till LONDON-town!! Bring on the shopping, pubs, laughter and The one and only.....REDBACK!! :)

Bye bye Johannesburg!

They tried to make me go to rehab, and I said ok, ok, ok


Mehhh....uppdaterade bloggen inatt, 22 timmar sedan och det har inte uppdaterats an!!??

Sitter i Johannesburg, i mitt fangelse, ie rehabcentre! Vi i British Airways sitter fast i ett hotell med taggstangsel runt omkring och vi kan bara ga ut om vi har hotelltransporten bokad. Farligt i Joburg minsann! Men som tur ar har vi en fin bar, god restaurang och mysig pool med solstolar och en terass man kan sitta ute i. Imorgon ska jag dessutom pa massage! Mmmmm.... Vissa kallar detta hotel 'rehab' och det e kanske sant, man sitter fast med alla andra fast vi kan ju dricka alkohol iaf, hi hi. Och det roar vi oss med varje dag.

Spenderade kvallen med Marie, en svensk flygvardinna. Kul att prata lite svenska! Vi tog oss en drink i hennes rum sedan at vi en romantisk middag for 2 i restaurangen! :) Blev inte av att jag traffade Dave, han hade ingen bil och jag kan ju inte ta mig ut alldeles ensam ifall jag blir kidnappad eller sa.

Imorgon far jag hem och nar jag anlander i London finns redan Matilda, Tobbe, Jenny och Micke hos oss!! Jippiiiee! Hoppas nu Mark kan ta hand om dem ordentligt innan jag kommer!

Kram till er alla! Godnatt

Johannesburg....

Efter ett megalaaaaaaaaaaangt flyg under natten och sedan ett par timmar i min underbara sang i mitt hotellrum gick jag till baren och hade en riktigt trevlig middag (stor stek och musslor...mmmmmmm) och en massa glas med vin med de underbart trevliga manniskorna i mitt crew! Not bad.... Hade verkligen en kul kvall!

Ska nu sova och sedan upp och traffa Marks kompis Dave som kommer fran Sydafrika och han ar och halsar pa sin pappa och sina kompisar just denna vecka innan han flyttar till Australien! Imorgon blir det seightseing med honom och en massa nya erfarenheter! Han ska visa mig runt det RIKTIGA Joburg!

I love my job! (fast ibland tar det nasta kol pa mig!!!!!!!!!)

Godnatt!



Hej Bob!

Ooooohhhhh han lever!!! Puh!!! Jag kilade ner till 'the pet shop' igar och kopte en fisk till Mark innan han kom hem eftersom han velat haft en och jag kopt glaskulan i USA. De som jobbade i affaren sa att den skulle ha en pump men slog upp det pa internet och det stod att den skulle kunna leva utan pump..... Fisksorten heter Peta och den ser fin ut med sina stora bla fenor. Det ar en tropisk fisk fran....Japan eller Thailand. Hm...

Men imorse tittade vi ner i kulan och den lilla fisken lag alldeles livlos nere vid botten!!! Jag fick panik och rusade tillbaka till affaren och fick kopa en liten pump!! Snabbt, snabbt hem igen och stoppa i pumpen, jag ville ju inte morda den lilla stackaren!

Han heter Bob forresten. Nu simmar han runt lite forskrackt efter ett ganska handelsefullt dygn! Han verkar skraj for bubblorna och gommer sig bakom en av snackorna som vi tog i Samos. MEN HAN LEVER!! TACK OCH LOV! Puh!!

Nu ska jag ta tunnelbanan till Jana och at lite lunch och surra i flera, flera timmar! :)

Och i efterskott;

Grattis lilla fina underbara ALEX som fyllde 1 i onsdags!!!!!!!! (Mattis jag stal din bild!)

To my dear Hubby....

This is for you...

9 September 2009

♥ Happy Anniversary! ♥
It's one year since our wonderful Las Vegas Wedding!
A year already, like you said in the beautiful card I got this morning; its like I just blinked and it was yesterday!

The joy that day has brought me has brightened every day of my life for the past year. As soon as I think of every step, every emotion and of everything that happened that day, minute by minute, my heart fills with the most happy, warm and amazing feeling I have ever felt! It was the best day of my life, it was more then I ever could have dreamt of. It was all and more then I could ever wish for!

It was beautiful, emotional, happy, exciting and the most important thing of all; it allowed me to become your wife and to share my life with you, forever.

Who would have thought I would end up marrying the most amazing man in the world? It took me quite a few years, but when you came a long that day in May 2007 it all fell in to place and I knew that was what was meant to happen all along! I know without a doubt that all our family and friends that know us also know that it could never have been a better match. You and me - little bit crazy, bit mad but always in love and always with a smile and having fun. That's what I love most about sharing my life with you; all that happinness you bring me, all the time!
 
Thank you for the most amazing year and thank you for being the best husband I could ever dream of.
I am the luckiest wife alive.

I love you forever and ever, with all my heart.

Your wife, Mrs Onken






I also have to announce the great news that today, on our anniversary Mark was finally granted his marriage visa through me to live and work in the United Kingdom! Now there is only Sweden to tackle! Bring it on!
Congrats hubby!!


P.S, Mark, I know I am not at home with you today but you know I am there in spirit and in your heart and that we will celebrate properly and massively on Saturday! :)

 

Fisk i turbulens!

Har precis kommit tillbaka fran shopping centret i Newark, New Yersey. Kom hit i eftermiddag. Ooooooh vad de har bra butiker!! En massa rea hade de med! Men nar jag ar jetlagged och helt yr i bollen - som idag - borde jag inte fara och shoppa eftersom jag bara blir virrig och koper en massa utan att ens tanka mig for. Idag blev det 2 toppar (en var liiiite val dyr...) och en 'fishbowl' till Mark i 'petshoppen'!!! Ahhh. Fast han har ju faktiskt velat haft en fishbowl. Jag var valdigt nara att kopa en fisk att stoppa i den, men sedan kom jag ihag att den stackars fisken skulle overleva hela flygresan hem till London....Ooops, utan mat dessutom (det kom jag pa precis nu)! Tur att jag hejdade mig i sista sekunden! Undra hur den stackars fisken hade klarat sig medan den skumpat runt i flygplanet...hi hi?

Det blev ett par tacos och en kaffe med. Men jag var sa yr att jag bestallde TRE tacos och en superstor dricka....oj. Kunde inte ata och dricka upp det. Bara satt dar och yrade.

Tog mig i alla fall tillbaka till bussen och hotellet och nu ar det dags for Anna-Cecilia Onken att lagga sig i mitt superstora hotellrum i min underbara sang och se pa TV! Mmmmm....

******************************************

Imorgon firar jag och Mark att vi varit gifta i ETT helt AR!!!!! ♥♥
Himmel, var tar tiden vagen? Tyvarr kan jag inte vara hemma med honom, typiskt!! Vi ska fira i helgen i stallet - men helst vill jag ju vara hemma med min underbara man pa var brollopsdag!

******************************************

Phwweooooffff, så var det dags att ta farväl till min dator!


Åh jag har haft sån migrän igen inatt... jag tror det beror på kudden...eller jag vet inte vad det är men nacken värker och jag kan inte sova. Sedan mår jag så himla dåligt på morgonen och huvudet spräng-värker! Stackars mig.... Vi var på puben med Dave igår så det kanske hade lite inflytande också...?

Sitter nu i soffan och orkar knappt röra mig, men ska snart ta mig ut och och fika med min kompis Ness i något cafe här i lovely Chiswick. Hon är redan 7 månader gravid, helt otroligt vad tiden går fort. Hon blev med barn på deras smekmånad, romantiskt va! Ska bli kul att se hennes mage!

Ni som kom till vår bröllopsfest vet ju att bildspelet inte funkade som det skulle på min dator, och de flesta trodde att det var mitt fel... men bara så ni vet var det inte det! Min dator har fått krupp, den är helt fläng. Ingenting funkar som det ska och nu när jag skulle använda den för första gången på länge fick jag nästan en enorm elektriskt chock!! Helt plötsligt sa det 'phhhwweoffff' i kontakten och det sprakade och sedan strömmade det rök ur den och det stank i hela vardagsrummet av bränd kabel. Så nu måste Mark spara alla mina bilder och dokument ikväll på min hårddisk innan den lägger av helt. (Har Marks kabel i min dator nu.)

Tack och lov att jag i alla fall har min gamla hederliga DVD-spelare som jag kan ta med mig på resor, den jag fick av Mattis, Tobbe och Jenny för länge sedan!

Tänkte visa er lite bilder från Turkiet och Grekland men eftersom min dator har sin egen vilja så kunde jag bara lägga upp några få från Turkiet sedan vägrade den.... När jag ser tillbaka på bilderna längtar jag tillbaka. Vi hade en helt underbar resa, så intressant, varmt, soligt och roligt!

The Blue Mosque, Istanbul



The Spice Market, Istanbul



Här är en bild från Anzac cove, där flera tusen Australienare kom i stora skepp för att hjälpa England ta över Turkiet´den 25 April 1915. Klockan 4.30 på morgonen kom de men landade på fel strand, flera tusen dog här i vattnet och de som överlevde fick kravla sig upp för bergssluttningarna....kriget här höll på i 8 månader och 500 000 människor dog pga det. Så otroligt intressant och rörande. Där ligger det massgravar vid havet, det var en enormt rörande känsla att stå där och lyssna på historien om deras öde.



En vacker vy från vårt hotellrum vid den turkiska kusten



You stupid migraine!!

Migraine please go away, I have had enough of you, you pester my life!!!!

Ligger hemma efter en ganska avslappnad, mysig resa (fast med jobbiga passagerare, speciellt en bitch som jag bara ville klappa till!) till Telaviv. Ansiktet och kroppen alldeles uppsvalld och rosa, har legat i solen i flera timmar vid poolen...utan solskydd! Inte smart! Och mitt himla huvud som aldrig ger upp...aj aj aj.

Stackars mig! Godnatt

RSS 2.0