I DID IT!!!!!!!!

YEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

IDAG STÅR DET PÅ VÅGEN ATT JAG GÅTT NER 10 KILO!!!!!!!!!!!

ÄNTLIGEN!!

Jag hoppar runt i rummet och Mark skrattar och det känns så mycket lättare allting! :)

Här kommer en bild på 'The new Cilla', fler kommer imorgon efter vårt leaving-party som vi ska ha ikväll.

Whehooooooooooooooooo!!!!!!!!!


Last day in the lovely Bahamas!

Fast att jag avskyr mitt jobb just nu sa har jag haft en riktigt underbar dag i Bahamas! Gick till gymet i morse sedan gick jag ut i den vackra solen, la mig i en solstol och bara hade en uuuuunderbar dag i solen! Badade lite i det kristallklara vattnet, lyssnade pa musik och laste min bok. Palmerna vajade lugnt i den ljumma vinden och det var lagomt varmt. Fick dra mig motvilligt tillbaka till rummet och Business-centret eftersom jag lovat att chatta lite med Mark innan jag flyger hem inatt.

Ser verkligen fram emot att ha min kara syster och mamma med mig hit, vill dela allt det underbara med dem. Sol, sand och saltvatten och ett par cocktails! :)

Bloody skit-jobb!

Ibland tycker jag att jag inte kan ha ett battre jobb..... ibland blir jag sa LESS att jag vill skrika rakt ut! Idag vill jag bara fara hem och inte komma tillbaka till skitet mera! :(

Sitter i ett regnigt Bahamas (inte jobbets fel dock) och har varit i gymet. Mina celuliter blir mindre och mindre varje dag...YAY!!!!!!!!! I love you weightwatchers!!!! ♥

Men.... jobbet retar upp mig att jag vill bara skrika. Men vad hjalper det? Det beror pa en massa olika saker, ett par som jag inte ens orkar skriva om eftersom det skulle bli en hel novell. Men bl.a har British Airways idioterna nu sagt att f.o.m i Mars kommer vi inte att kunna resa med SAS mer pa standby, vilket betyder att precis den dagen jag ska pendla kommer jag bara att kunna flyga med BA och inte SAS vilket kommer att forstora mitt liv. Plus att jag och Mark aldrig mer kommer att kunna flyga med SAS mellan stockholm och sundsvall! :( Nu har vi inget val (mamma!!), vi ska ha en bil! Vi har ocksa fatt besked idag att det blev en 81% strejk-vote och nu ska vi nog strejka i Mars vilket betyder att jag kommer att bli fast i Sydafrika och inte kunna ta mig hem i tid tills vi ska flytta till Sverige!!!!!! Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

Plus att BA har nu lagt in en 7-dagars Bahamas resa EN DAG FOR SENT som jag kunnat onska tills mamma och matilda ska med mig hit. Nu kan jag inte angra det jag la in igar. Jag som ringt och ringt till jobbet och undrat och inte fick svar, och nu, en dag sent kommer resorna ut. Jag vill bara grina! Skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!!!!!

Ni kanske kan fatta att man blir less..... SUCK!!

Sand, Sun and Beach!! :)

Ligger på sängen och dricker grönt te och väntar på att min man ska komma hem och vi ska laga hemmagjorda pizzor och dricka ett glas vin så här på en Fredagkväll. Tyvärr ska jag upp tidigt imorgon och jobba men jag ska till BAHAMAS så inte helt fel.... hi hi. Hoppas det inte är lika kallt som sist bara! Har packat bikinin och hoppas nu på att toppa upp solbrännan lite mer.

Gillade ni mina New York bilder förresten?
Tänkte lägga in lite bilder från Rio men det funkar inte med Marks foton (som är helproffsiga) så jag lägger in ett par från min kamera så länge...

New York i bilder....

Så var vi hemma från Rio. Det var den bästa jobb-resan vi någonsin varit på, med vita stränder, vackra vyer, trevligt folk som vi höll ihop med, vackert väder och det bästa av allt: den underbart fantastiska karnivalen!!!! Åh, jag ville inte fara därifrån, skulle kunna ha stannat i evighet.

Men nu är vil tillbaka i regnet och rusket i London. Det är den kallaste vintern någonsin och det är grått, vidrigt och trist. Men jag packar och fixar allt steg för steg för vår flytt till Stockholm. Nu är det snart bara TVÅ veckor kvar! På kvällstid roar vi oss med att träffa våra vänner. Igår var vi på middag hos Luke och Ness och lilla bäbisen Max, och ikväll ska vi ut i Soho med Dan, Anette, Lenny och Scott! :)

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder, idag från New York och imorgon från Rio. So here we go;

RIO!!

Imorgon far vi till RIO DE JANEIRO! Bikinin är packad, strandklänningen, badväskan, mina flip flops och glittriga sandaler och sololjan. Ett par klänningar (en som är nyinköpt idag på Primark) och nu känner jag mig riktigt redo för lite sol och bad (om allt går vägen och solen skiner) och THE CARNIVAL!! Sån't händer bara en gång i livet; att man är i Rio under karnivalen!! Whooooo, på toppen av allt ska min älskade make följa med!
Tchau Abraços e Beijos, here we come!!




Panik-mardrömmar! :=0

Klev upp lika tidigt som Mark idag.... varför vet jag inte? Skulle träna, börja packa osv osv, men vad gör jag? Jo, sitter i soffan med en kopp te och har migrän! :( Blä! Ska till Viktväktarna idag med Ness, men åt så mycket iförrgår när vi var ute med Blake och var på middag hos Jana och Dana igår.... så nu undrar jag om/hur mycket vågen gått uuuuuuuuuuuuupp?!! Blä!

Har haft en massa mardrömmar på senaste om flygplan som krashat runt omkring mig och en massa döda männsikor och blod överallt. Terrorist attacker och olyckor. Varje gång ser jag flygplan som kommer och störtar in i byggnader runt omkring mig och jag får panik. Sedan vaknar jag och bara skakar och måste väcka Mark så han kan krama om mig. Inte roligt! Undra vad de betyder? Mark som aldrig drömmer drömde också om en terrorist attack inatt! Konstigt!
Nu ska jag kravla mig ur soffan och göra någon nytta, om jag inte somnar först!

Hemma för en gångs skull!

Åh vad tiden går fort och jag hinner knappt andas!! Hjälp! Har inte ens hunnit ladda ner fotona från New York!
Sitter nu i vardagsrummet HEMMA i vår lägenhet och känner mig som om jag har blivit överkörd av en ångvält! Skulle kunna ha sovit hela dagen!

Mark och jag hade världens härligaste resa till New York! Det var en av de bästa semestrarna jag någonsin haft, och det säger mycket efter alla mina resor. Det var underbart att få ha tid tillsammans, få flyga i business class utan att stressa, att få njuta av att bara göra vad vi ville, bo i ett underbart mysigt hotel mitt i Manhattan och äta gott, promenera runt staden i kylan (men det var soligt) och göra vad vi ville utan att tänka på något annat! Ska ladda ner lite kort i veckan så ni får se.
Det mest romantiska var när vi gick in på Tiffany & co på 5th Avenue och Mark köpte en ring till mig!!! Whoooo! Sedan gav han den till mig när vi satt på en sten vid sjön i Central Park! Det står 'i love you' på den och den är så fin! Tänk er, Tiffanys, inte dåligt va!! Efter det åkte vi skridskor i isrinken i Central Park!
Efter New York bar det av till Kapstaden med jobbet (hade en superresa!!) och nu är jag för en gångs skull hemma och har ledigt i några dagar. Vi hade middag i går med våra nya housemates. De är jättetrevliga men nu längtar vi och räknar vi dagarna tills vi flyttar till Sverige. Bara några veckor kvar! Det enda jobbiga är att vi har inte en minut ledigt nu tills vi far, varje dag är planerad.
Ikväll ska vi till en Braziliansk restaurang med Marks kusin, imorgon till Jana och Dana och så ska jag.... puh! Nej jag orkar inte skriva om allt, jag blir så slut av att bara tänka på det! Jag har sååååååå mycket att fixa och göra!
RSS 2.0