Nya Rebooks

Så var lilla Harry liiite piggare än när jag skrev i morse, men ändå inte bra. Han spyr upp nästan ALL mat han äter och det är inte små spyor heller, den stackaren. Men på BVC så sa det såklart att det var 'vanligt'. ???? Eh... OK. Och han vill inte äta så mycket alls, kanske han har ont i halsen?
.
Hur som helst, en dag som det var tänkt att vi bara skulle vara hemma jag och Harry blev istället i sällskap av Åsa och en promenad ner till Coop och Rusta och avslutades med en glass på McDonalds. Och ikväll blev det shopping av XXXL Sport i Bromma. Jag gillar verkligen att vara där, kanske har det något att göra med att alla affärer ligger i gamla flygplans-hangers?! ;) Jag köpte ÄNTLIGEN ett par mycket behövda skor också, de är promenadskor i Gore Tex, precis det jag verkligen behöver när jag är ute och går hela tiden med vagnen. Riktigt bra pris fick jag också, 499 kr!!
.
Vad tycks?

Min lilla sjukling

Min stackars älskling är så sjuk! Igår natt fick jag gå runt med honom i lägenheten hela natten och försöka sova lite emellanåt sittandes i soffan med honom mot min axel, sedan vaknade han och grät igen, heeeela natten. När solen gick upp fick jag dra ner persiennerna, vi var fortfarande uppe. Sedan var han så dålig hela dagen, han nyste, hostade, snorade och hade feber och varje gång han skulle äta och jag lyckades få i honom någonting så spydde han upp det, och det var inte små spyor heller. Stackars liten!
.
Men inatt sov han bättre tack vare klossarna vi fått låna av Fam Nordström som man höjer huvuddelen av sängen med, så snoret rinner ut. Måste dock skippa mamma-fikat och stanna hemma tills han är friskare.
.
Nej nu ska jag se efter lillen. Han sitter och leker (bra tecken) på golvet medan snoren rinner.

Ensam?

Sitter uppe själv igen medan killarna sover och funderar på ifall jag känner mig ensam? Jag läser mina kära släktingars bloggar och inser att jag inte är där och delar vardagen med dem och min familj och funderar om jag borde flytta hem? Ibland blir jag riktigt avis och längtar hem. Men å andra sidan är det såååååååå många som är 'ensamma' här i Stockholm utan sina familjer. På MVC sa de att när man bor långt från sin familj får man bilda sin 'egen' familj nämligen med vänner runt omkring sig och det känns att det är precis så som jag har gjort sedan jag flyttade från Sundsvall i 1997. Jag är van att bo långt från familjen och van att skaffa nya vänner var jag än bor och jag måste säga att jag är lyckligt lottad som fått så många underbara vänner här fast vi bara bott i Stockholm i 1 1/2 år! Några som jag hade redan innan och många som vi träffat efter vi flyttat hit. Dess då fler blir det när man skaffar barn har jag märkt, det kryllar av mammor som vill ha kontakt och ha någon att träffa och prata med.
.
Så det jag kom fram till är att nej, jag är absolut inte ensam! :) Förresten pratade vi häromdagen om vi kände oss redo att flytta till Sundsvall precis nu och kom fram till att nej, vi är inte redo. Jag har mitt älskade jobb väntandes i London, Mark har jobb här och så är det mycket lättare att skaffa jobb och nya vänner här än i en mindre stad. Dessutom är det babyboom och så otroligt mycket att göra i stan när man har barn. Så vi stannar ett tag till!
.
Måste bara berätta också att min lilla älskling blivit sjuk. Han var snorig redan i morse men har sedan gått och blivit jätteförkyld bara i eftermiddag efter vi varit på Öppna förskolan. Han har feber och verkar ha ont i kroppen och äter typ ingenting mer än bröstmjölk - och det brukar han typ inte vilja ha nu för tiden förutom på morgonen. Så fort jag försöker ge honom mat spyr han upp allt och när vi skulle ge honom Alvedon innan läggdags så spydde han plötsligt ner hela sig, sin pyjamas och vår säng. Det var riktigt otäckt, det tog liksom aldrig slut och bara forsade ut. Han blev så rädd stackarn och det var bara att stoppa honom i duschen och slita ur alla sängkläder. Suck.... stackars hjärta. ♥
.
Ville lägga ut en film som jag filmade idag när han satt och såg på Barnkanalen. Han viftade fort, fort med benen och pratade högt med TV:n och skrattade och viftade. Så otroligt sött. Är det någon som vet hur man lägger upp en film?

Vem vill köpa en hålig toalett?

Mina pojkar ligger och sover, Familjen Neyland har åkt hem till Uppsala och jag har precis pratat med min kära vän Jessica i telefonen. Det är så tyst det kan bli här i Hökmossen, bara trafiken ute på E4:an och fiskpumpen och TVn som hörs (inte så tyst alltså!), men skönt att slappna av lite för mig själv en liten stund.
.
Har varit en härlig helg med Andy, Marit och Stig. Som alltid när vi är tillsammans har vi trevligt, spelar ingen roll vad vi gör, men den här helgen har vi varit riktigt aktiva, det blev shopping, restaurang-besök, grillning och picnic med Claudia, Martin och Oliver på lilla Essingen och idag åkte vi till Gustavsberg i Värmdö och hade en mysig dag.
.
Och nu har jag fått reda på att Katja och Jessica ska bo här i helgen eftersom de ska springa tjejmilen (galningar! ;) och vi ska gå uuuuuuuuuuuuut! Jag, som sprang på pubar och krogar och var världens partypingla i alla herrans år medan de skaffade barn och köpte hus har nu istället inte varit ut på jag vet inte hur länge, alltså ett glas vin och jag lär ligga däckad? Nä, så vek kan jag inte ha blivit ändå..... ska bli superkul i alla fall att få gå ut med mina gamla vänner. Ser verkligen fram emot det nu.
.
Innan sängdags tänkte jag lägga ut lite helgbilder....
.
Stig, Harry och Oliver och deras föräldrar på picnic och grillning på vackra lilla Essingen!
.
Harry blev lite påhoppad av sina vänner bara! Oooops!
.
Men det ordnade upp sig! Puh!
.
Och mammorna fick lägga sig ner och vila de med till slut!
.
Latte-pappor på promenad!
.
Ni som känner mig vet ju att jag älskar toaletter! Eller är beroende av dem kan man kanske hellre säga.... så här fick jag mig en titt på lite olika toastolar på Gustavsberg toa-affär idag, ha ha! Man kan ju fundera på hur i sjutton man använder den där med en massa hål i??? Ehhhhhhh.
.
Harry sa ledsamt till Stig medan han pillade på hans nappband; 'Stiiiig, måste du åka hem nu?'
.
Och till sist; kvällens badkille!

Se Bridesmaids!!!!

Åh himmel vad tiden går fort! Det är FREDAG! Var tar den vägen?
.
Har spenderat en mycket härlig vecka på Öppna förskolan med min mamma-grupp, en heldag på IKEA med Åsa och igår var jag på stan med Kicki och Åsa sedan gick vi på bio och såg Bridesmaides! Mark hämtade upp Harry efter jobbet så jag var SJÄLV för första gången sedan han kom. Kändes hela tiden som jag hade glömt någonting, som om någonting fattades, men det var ju Harry och vagnen, hi hi!
.
Filmen var i alla fall suuuuperbra! Bättre än förväntat och så himla rolig, plus att jag kände igen mig så, jag skulle ha kunnat spela huvudrollen själv för några år sedan!
.
Nu ska jag ge Harry frukost sedan får vi besök hela helgen av Marit, Stig och Andy. Ska bli jättekul!
.
Trevlig helg! :)
.

Kan DR Nie bota mig?

Åh vad jobbigt det kan vara att bestämma sig ibland! Ska jag börja jobba den 16:e Januari eller ska jag börja några dagar tidigare så att Mark kan få vänja sig att vara ensam med Harry medans hans föräldrar fortfarande är här? De åker ju hem den 15:e Januari. Allt jag behöver göra är att skriva på några papper eller ringa och ändra start-datum och ÄNDÅ kan jag bara inte komma mig för att göra det! Ahhh! Blir galen på mig själv, det är ju inte så svårt beslut ändå, eller hur? Det viktigaste är att jag får vara med på Harrys 1årsdag den 8:e! Måste ta itu med det här idag.
.
Har massa pappersgöra att få klart, massa såna där småsaker ni vet. Måste bl.a fixa Harrys australian citizenship också men det är inte enkelt med allt man ska skicka med och fylla i!
.
Helst av allt vill jag bara vinna pengar så att jag kan boka tid hos Doktor Nie på Stora Essingen. Hon är en känd kinesisk doktor som botat tusentals människor och kändisar. Hon kan tydligen få folk att bli gravida och bota alla slags sjukdommar, bl.a MIGRÄN! Tänk om hon kan bota min migrän? Det skulle vara värt så mycket och ändra hela mitt liv. Måste se till att jag sparar ihop lite pengar så jag kan gå dit.
.
Nu har min lilla pojke äntligen somnat efter att ha kämpat emot sömnen jättelänge. Blir svårare för honom att somna ju äldre han blir, förut somnade han själv på soffan hur enkelt som helst! Busen! ♥
.

På en regnig Måndag....

....sitter man och tänker tillbaka på helgen. Som gick så fort. Som vanligt. Suck! Nu är det vardag och Harry och jag är hemma och följer våra morgon-rutiner. Vaknar vid 8-snåret, drar oss i sängen en stund, äter frukost tillsammans vid bordet, Harry leker på golvet, tvättar honom och smörjer in alla små eksem, sedan vill han sova en stund. Sedan ska han äta lunch och vi ska försöka ta oss iväg till Öppna Förskolan igen. Det var så kul där att vi bara måste tillbaka så får Harry vara med om lite sång och lek.
.
Här är helgen i lite bilder. Tänkte börja med att visa att Harry faktiskt fått mer hår!!
.
.
I Fredags blev det fika med Kicki och Maria på Söder sedan åkte jag, Mark och Harry på Jerkan på Grönan! Vilket drag i regnet!
.
.
Harry diggade innuti sitt regnskydd tills han somnade.
.
.
I Lördags var det kräftskiva hos våra vänner Åsa och Magnus. Vi var sju vuxna och tre barn (en som låg i magen) som åt, surrade och hade kul. Vi kom inte hem och i säng förrän 3 på natten! Snacka om att vara trött igår när Harry vaknade tidigt.....zzzzzz. Men det var värt det!
.
.
Var tvungen att lägga in en bild på vad vi åt med kräftorna.... KROKODIL pate från Sydafrika. Kan ju säga att vi inte åt upp hela burken direkt...hm!
.
.
Så Söndagen spenderade vi med att prata på Skype med Marks familj, promenera, tvätta och laga roast dinner. Tänkte meddela om att Harry har lärt sig hur man tar sig fram med gåstolen så nu sitter ingenting säkert här i lägenheten!!
.

Debut på öppna förskolan

Min älskling och jag tog oss idag en promenad i solen till Öppna förskolan vid Midsommarkransen. Första gången för Harry i en förskola och OJ vad kul vi hade det! Massor med barn i samma ålder och Harry njöt i fulla drag av att få sitta på golvet och titta på alla små barn, bita på nya leksaker och vara med på både babysång och baby-disco! SUPER! Jag träffade också en massa föräldrar, massor med pappor och några trevliga mammor med sina bebisar. Dit ska vi absolut gå igen! Stockholm är verkligen fantastisk stad när det kommer till att ha barn! :)
.
Vi har varit ensamma hela dagen OCH kvällen idag. Ingen pappa Mark, för han är ute på trav och äter och dricker gratis mat med jobbet den rackaren. Vi fick vara ensamma men det var mysigt. Vi somnade på soffan av utmattning efter dagens bravader, sedan badade Harry och fick välling, men han var sååå intresserad av att titta på Loa Falkman på Allsång på skansen att han knappt kunde äta, jag fick pausa det en stund. Sedan myste vi i soffan, han verkade älska programmet och all musik, han satt som fastklistrad. Det skulle min farmor Mary ha vetat, att Harry älskar Loa Falkman, precis som henne!
.
Nu ska jag se Under solen och äta mina älskade ost-bollar! Finns det nåt godare? (Skulle va Thai green curry då!)
.

Mitt 10-kilos busfrö!

Igår var vi på en månad försenad 6-månaderskontroll på BVC. Harry väger 10.04 kilo och är 71 cm lång, min lilla knubbis. Hans mage står rakt ut, som en boll! Jag matar honom med frukost, lunch, middag och välling innan sovdags. Små pureer och frukt och idag lagade jag en gormé-middag till honom. Håller på att hitta på egna recept och sedan mixar jag med en stavmixer så att det blir mosat.
.
Dagens bebis-recept:
.
70 gram fläskfile i bitar
2 potatisar i bitar
1 sötpotatis i bitar
2 små tomater i bitar
hackad vitlök och rödlök
basilika, oregano och vitpeppar
2 teskedar flytande margarin
.
Kokade allt i 15 minuter sedan mixade. Mmmm, faktiskt jättegott! Blev fyra portioner så billigare än barnmatsburkar....
.
Idag har vi haft en mysig dag. Slappat hemma tillsammans, Harry har lekt och sovit riktigt länge och jag somnade också en stund. Skönt! Sedan var vi på picnic med några i mamma-gruppen och deras män. Kul för papporna att få träffas eftersom de ska vara pappalediga nästa år. Vi satt ute i parken vid sjön i Liljeholmen och njöt av kanske en av de sista sommarkvällarna.
.
.
På vägen hem busade Harry i vagnen! Han älskar när man leker med honom och tittar bort sedan tillbaka snabbt på honom i vagnen, han skrattar högt och sprattlar med benen! Här ser man även några av hans SJU tänder! :)
.

Man kan alltid drömma....

...sig bort. Till hus och lägenheter i Stockholm som har allt man vill ha. Mildsvind utsikt, takterasser, öppen planlösning, öppna spisar och nybyggt. Glänsande golv, vita väggar och glansigt kakel i badrummet. Hiss som vagnen får plats i ända upp till 11:e våningen! Var på visning här runt hörnet i kväll, bara för skojs skull. Budstarts-priset börjar på 3 995 000:-.
.
Snälla ge mig 'lite' pengar så att vi kan flytta in med vår lilla bebis! Kan bara tänka mig Harry ligga på golvet i den öppna, ljusa planlösningen mellan vardagsrum och kök. Sedan när han sover kan jag och Mark sitta ute och grilla på takterassen med en cocktail i våra rotting-möbler!
.
.
Men när vi kom hem insåg jag att jag nog hellre vill ha ett radhus med innegård så Harry kan springa ut och inte försvinna eller ramla ut från någon balkong. Så jag började drömma om det här, som inte alls ligger långt härifrån. Men med en kostnad på 4,5 miljoner så får jag fortsätta drömma.
.
.
Nej istället fick jag (eftersom det var vår städmånad) gå hem och städa TRAPPHUSEN här på Hökmossen! URK!!!! Städade tills jag var helt genomsvettig! Vilket glamouröst liv va här i vår lilla bostadsrättsförening!? Ja ja, kan ju glädja mig åt att Harry i alla fall får plats på balkongen samtidigt som vi sitter där, fast det blir trångt! ;)
.
Här är vårt kära gamla hus här i Hökmossen. ♥ Kanske inte så tokigt det heller?
.
.

Stig och Harry på upptåg!

Måste ju lägga in ett par bilder från Harrys 7-månaders dag för att följa 'trenden'! Sedan lite bilder från vår helsköna helg!
.
.
Så sken solen i Lördags och vi tog oss en tur till Kungsholmen och njöt i parken med picnic med Claudia, Martin och lilla Oliver. Harry och Oliver lekte på filten, hm...Harry stal mest Olivers mössa!
.
.
Efterråt tog vi en promenad efter Mälarstrand och njöt av kvällssolen. Åt lyxmiddag på Mc Dondalds när vi kom till centralstationen.
.
.
Harry fick välling för första gången i helgen. Mmmm. Gott! Men nu blir han så mätt att han inte vill amma längre innan sovdags. Sorgligt men ett steg i rätt riktning....
.
.
Idag gjorde vi en impuls-utflykt till Sigtuna, Sveriges äldsta stad. Jättefint. Det finaste av allt var dock att kära familjen Neyland kom dit och träffades oss! Jippiii, vad vi hade saknat dem!
.
.
Harry och Stig satte sig bredvid varandra och började liksom stjäla leksaker från varandra....hm...
'Hey Harry, det där är min nya bok', sa Stig.
.
.
'Håller du på så där Harry så tänker jag ta din röda nyckelfigur, så det så!'
.
.
'Stiiiig, vad håller du på med? Få hit, den är min!'
.
.
'Näe, jag vill ha den!! Du tog ju min bok!'
.
.
'Ha ha, jag vann!' sa Stig belåtet!
.
.
'Mmmmmmeeeehhhhh' tänkte Harry men fick ge upp kampen! Stig vann! Han är ju dock 11 dagar äldre trots allt.
.
.
När stormen lugnat sig så fick vi vuxna oss en glass och pojkarna somnade! Puh!
P.S, kolla in storleken på min mjukglass till vänster! Inte att leka med!
.
.
Så blev det lite vila och mys vid mälaren och lite surr. En härlig dag med kära vänner.
.
.
Nu är det dags att dricka en öl och plocka upp lite leksaker.....
.

Inte ensam en minut!

Jag som alltid älskat att vara ensam ibland men dessa dagar så har jag inte mycket tid för mig själv, eller ärligt talat knappt tid att kissa! Så när Mark lägger sig på kvällen och Harry somnat känner jag att jag bara MÅSTE sitta uppe en stund till, för att få känna mig som 'mitt gamla jag' litegrann och bara slösa tid på Facebook och bloggen och annat skräp. Men samtidigt som jag gör det kan jag inte slappna av, jag tittar på klockan och tänker hela tiden att jag måste gå och lägga mig annars orkar jag ALDRIG upp imorgon! Lite skrämmande att jag ALDRIG mer kommer att få sovmorgon! Hjälp!
.
Men det är ju så skönt att bara sitta här....... käkar dessutom en påse godis varje kväll när Mark lagt sig, annars blir han så sur att jag slösat pengar på sånt, men det han inte vet av.... he he he. Har sånt sockerbehov att det är skrämmande.
.
Vet inte vad det är med min lilla buse. Han vill aldrig vara ensam, fast han tex sitter och leker och har det kul för sig själv, så märker han om jag tar ett par steg mot något annat rum i lägenheten på en sekund och börjar då skrika som om man trycker på en knapp! När jag går mot honom igen blir han lugn, sedan gör jag om samma sak och han skriker då igen. Jag måste ha med honom vart jag än går, hela tiden. Kan inte plocka bort disk eller någonting utan att ha honom med mig. Det är ganska frustrerande ibland och speciellt som han typ aldrig sover på dagen heller! Puh!
.
Var på styrelsemöte idag och Mark var ensam med Harry i två timmar och la honom för natten utan mig för allra första gången. Kändes konstigt för båda oss, men Harry märkte inget. Bra, då kan man gå bort igen någon gång, men måste vinna på lotto först innan jag har råd att gå ut. SUCK!
.
Nej nu är godispåsen slut och jag med, så godnatt! :)

Morgontrött Latte-mamma!

Idag har det varit en riktigt härlig dag! Jag och Harry låg och myste som vanligt i sängen i morse (jag som en zombie, jag orkar bara inte kliva upp!). Sedan lekte vi, åt frukost, fixade i ordning oss och for till Liljeholmen där vi träffade alla mammor i mamma-gruppen igen! Åh vad kul det var att ses igen. Latte-mamma, ja det är jag minsann. Vi dricker lattes och pratar och den här gången hade våra små barn växt så mycket att de satt upp helt själva i sina barnstolar och vagnar och åt lunch med oss! :) Oj vad kul att se vad stor alla har blivit under sommaren.
.
Men undrar vad det är för fel på mig? Alla andra mammor kliver tydligen upp med sina bebisar vid 6-tiden på morgonen!!!! Det skulle jag aldrig klara av, jag tvingar Harry att ligga där och leka med snutten medan jag fortsätter sova, till slut somnar han oftast om. Kanske om han har tur att jag orkar dra mig upp tidigast 8.30. Tyvärr har han slutat sova till 10-11 som han gjorde förr.
.
Hursomhelst, efter fikat somnade Harry en sväng och jag passade på att shoppa lite bebiskläder på rean på Kappahl och sedan åkte vi hem och jag lagade en lax-gratäng a la eget påhittat recept och bakade bullar medan Harry och Mark tittade på fotboll. Snacka om att jag är värsta hemmafrun! Nu luktar det bullar i hela lägenheten.....mmmm.
.
Här kommer några bilder från sommaren. Men det blev nåt fel mitt i allt, så det blir bara några stycken. Har såååå mycket bilder!
.
Lena och jag i Steffes racer-båt och en sovande Harry i mina armar.
.
En liten gladfis!
.
I sin lilla overall!
.
Harry och pappa busar!
.
Kusiner vitaminer
.
Eve och Stefan gosar med Harry
.
Morfar med alla sina barnbarn. Att han vågar låta dem sitta där, hi hi!
.
Älskar den här bilden! Morgonmys!
.
Så blev hela lägenheten fylld utav släkt! Kunde knappt ta mig fram för allt folk! :)
.
Me in a spoon, normalt va!
.
En bild från Marks 30års fest här ute i trädgården.
.
Harry sitter i knät hos sin mormor och funderar vad som hänger i vägen?
.
Stugan vi hyrde i Eskilstuna. Så mysigt!
.
Fiske i Södra Lundevallen
.
Fika hos familjen Lindström. Åt så jag nästan sprack!!
.
Kusinerna busar som vanligt!
.
Fina Marit och Stig på hans dop. Visst är de fina!

Höst redan?

Det känns som hösten har kommit. Suck! Regnar och sol omvartannat och det är alldeles svart ute på kvällen. Blä! Men nu i höst ska det tas nya tag. Ska sluta slöa och bli mer aktiv i höst. Bl.a gå på en massa öpnna förskolor, träffa vänner och babysånger osv. Fast egentligen har jag nog aldrig varit så 'slö' av mig, men det känns ibland så om man bara sitter hemma. Fast å andra sidan kan det ju också vara skönt ibland... ja ja. Ser fram emot att börja babyrytmik och babysim igen!
.
Hur som helst. Idag hade vi en trevlig dag hemma hos Anna och lilla Alba och Loz kom också dit. Vi åt lunch och pratade tills jag fick ont i halsen! Typiskt mig. Harry tittar förtjust och nyfiket på Alba, och vill försöka ta på henne. Hon är redan fyra månader, så snart kan man nog inte se så stor skillnad på de där två små liven.
.
Harry äter mer och mer mat nu, men det är svårt att veta hur man ska balansera det genom dagen. Och hur ska man mata så att det blir varierande? Och hur många gånger ska han äta egentligen? Han säger liksom inte till längre om han är hungrig, bara när man sätter gröten framför honom, då blir han helt galen! Kanske någon som läser det här och har barn kan ge lite tips? Ska de äta frukost, lunch, middag och kvällsgröt OCH amma?
.
Nej, nu ska jag sova. Har smällt i mig en HEL påse Ahlgrens bilar! Suck.
.
Här kommer en bild på Harry och hans underbart söta ' kusin' (tremänning) Svea! Tagen för ett par veckor sedan.
.

Min 7-månaders bebis - mamma vill äta upp dig!

Tillbaka i verkligheten....är man minsann nu. Mark har börjat jobba, semestern är över och man är tillbaka i vardagen. Märks t.o.m på Harry, han vill inte sova middag lika länge som han gjort på semestern, den lilla filuren! Har så mycket bilder att lägga ut, men det får bli senare. Just nu har jag en liten sju-månaders pojke som behöver min uppmärksamhet, så kan inte skriva så länge för han försöker ta tag i datorn och trycka på alla tangenter. Han sitter på sin lekfilt bredvid mig på golvet och leker och försöker prata med mig på sitt lilla bebisspråk. 'ooooaaaaaaah ha ha haaaaaaa, aaaaaaahhhhhh ah baba böööhh mmmm' sitter han och tittar på mig med sin flirtiga blick och viftar sin lilla tyghammare mot mig. Älsklingen. För varje dag blir jag mer kär i honom, det är nästan offattbart hur man fungerar som människa. Från att bara ha brytt sig om sig själv i 37 år kommer han först, hela tiden, varje sekund. Bara jag tittar på honom, hur han försöker plocka upp saker, bita på allt han kommer åt, dra i mitt hår, gnäller så fort jag går ut ur rummet, hur han sitter och svajar lätt på golvet medan han försöker lära sig saker, det är fantastiskt. Nu har han även börjat ropa högt med armarna utåt som ett flygplan när han får något gott att äta, som tex gröt! Åh, jag skulle kunna ÄTA UPP honom! Gosen, han är så go!
.
Mitt hjärta. Nu är det bara han och jag igen. Måste erkänna att vi båda saknar pappa Mark jättemycket redan. Men snart är han hemma och vi ska äta middag och fira Harrys födelsedag. För sju månader sedan låg jag där med mitt nyfödda hjärta på bröstet. ♥
.
Här är i alla fall sommarens härligaste bild!
.

Semester är....

......så härligt! Vi njuter av Marks sista fyra dagar här hemma i Stockholm. Har precis varit och badat vid Långsjön. Hade en underbar tid uppe i Sundsvall och träffade hela släkten och njöt ute i trädgården hemma hos mamma.
.
Kommer att börja skriva igen nästa vecka men nu ska jag gå förbereda för grillen!
.
Tack till kära Malin som fotat oss i veckan också! :)
.
RSS 2.0