Hej hej Norrland!

Strax ska jag och Harry åka på ett nytt äventyr till Sundsvall! Vagnen står packad nere i trapphuset och vi ska snart ge oss iväg. Åh vad roligt, vi ska få träffa alla igen och mysa på tåget! Synd bara att pappa Mark inte följer med eftersom vi kommar att sakna honom jättemycket! ♥

1:a advent

Första advent idag. Skulle på julskyltning men det REGNADE så vi stannade inne och fixade julklapparna till Australien. Sedan gick vi på en långprommis och fönsterkikade. Alltså jag är lite besviken på folk som inte ens orkar sätta fram adventsljusstakar - massa folk som skippat det hela i år. Har haft en mysig helg bara vi tre i familjen, handlat och lagat god mat och myst med Harry-boy. Häääärligt! Harry höll på att äta upp pyntet till adventsljusstaken och råkade suga i sig lite färg på en flugsvamp, hoppas det inte var därför han hade lite ont i magen idag....hm!
.
Själva har vi sett på TV också och druckit vinglögg och jag mådde väl inte sådär superbra idag. Inte van efter 1 1/2 år av alkoholfritt....
.
Här är lite bilder på vår buse!
.

Busfrö!

Härligt!

Så här i 10-månaders ålder måste väl ändå bebisarna vara som allra härligaste?! Harry har lärt sig peka ut mig och Mark, lampan, pekar på allt, vill smaka på allt, ålar sig fram och skrattar högt när han blir kittlad eller vi busar. Han vill titta på allt och är så nyfiken och har aldrig långt till ett stort leende. Han är så mjuk och har lärt sig pussas och man får sig en gosig kram lite nu och då. Alltså det är så härligt. Alldeles nyss tryckte han på en leksak som lät 'aaaa beeee ceeee' och så tittade vi på varann och skrattade. Åh det bara värmer i hjärtat.
.
I helgen var moster Matilda hos oss och vi firade min födelsedag med dunder och brak, jag fick gå till frissan och jag fick köpa mig en ny BH (härligt att slippa amnings-BH) och så åt vi lång och god middag på Jensens. Vi satt där ända till förkylda Harry spydde ner precis alla kläder, snutten och Mark, så då gav vi upp och åkte hem. Härligt att få njuta av att gå och shoppa, vara ute och gå och mysa i de små affärerna i Gamla stan. ♥ Jag älskar att bo i Stockholm!!
.
Lite bilder kommer snart..... Nu ska vi leka sedan iväg på mamma-bebis-fika hos Vivi och Tova!

Hejdå amningen! :/

Nu har jag slutat amma.... snyft. Förra veckan så slutade Harry att vakna vid fem-tiden och leta sig fram till bröstet och det är ju ganska skönt om man ska vara ärlig, att han istället sover bättre - men ändå är det sorgligt och konstigt. Jag hade funderat mycket på det där, hur jag skulle gå till väga och avvänja honom men till slut kom det naturligt i alla fall som de flesta säger.
.
Negativt med att sluta amma: Man får aldrig mer känna den där mys-stunden när man ligger och ammar och bebisen ser upp på en och man kan inte göra något annat än att koppla av tillsammans en stund och känna närheten.
.
Positivt: Jag kan dricka vin och öl utan att tänka mig för och jag kan ta mina migrän-tabletter om jag har migrän för första gången på 1 år och 7 månader!! Puh!! Plus att nu har man lite mer frihet, Mark kan lika gärna lägga honom på kvällen och passa honom på morgonen om det skulle behövas.
.
Det var nog på tiden ändå när jag tänker på det där.... :)

Babysim

Babysim är tyvärr slut för det här året men minnena finns kvar. Här är familjen Onken under vattnet! :)
.

Kanske jag valt fel yrke?

...för jag har märkt att jag är ganska bra på att sälja! Jag älskar blocket! :) Behöver man lite cash eller bli av med en bil eller vad som helst kan man alltid sälja något där, om man vet hur man skriver lockande annonser vill säga.... och det vet jag! Nu ligger det två annonser ute från oss och en möbel är redan såld, he he. Jag är riktigt bra på det här måste jag säga, samma sak i London, där fick jag massa saker sålda på en annan websida.
.
Nu får Mark passa sig så att lägenheten inte är tom när han kommer från jobbet imorgon och jag ligger på en skönhetssalong och får massage för pengarna och har en nanny till barnvakt. ;)

Cheeky boy!

Jag ääääälskar min Harry så jag snart äter upp honom!! Idag var vi hos doktorn och han väger nu 11.03 kilo men han grät som en stucken gris när han såg doktorn och sträckte sig efter mig och bara storgrät. Lilla busen. Han var precis lika rädd när vi var på sjukhuset sist, kanske han får sjukhus-skräck som sin mor?
.
Dessutom har han lärt sig KRYPA, eller med andra ord skjuta sig fram med hjälp av en tå och en arm, mitt hjärta! Han är nu intresserad av att upptäcka allt som finns! ♥ Han kryper även fram till mig och tigger mat när jag äter på något den busen.
.
Här kommer lite nya bilder!
.
Hela lägenheten var invaderad av min kära mamma-grupp på fika förra veckan!
.
.
Så fick vi finfrämmande i helgen av Harrys bästa kompis Stig med familj.
.
.
Harry älskar Stig!
.
.
Och godis....
.
.
Och vi älskar glögg...
.
.
Och himmel vad jag blev London-sugen när vi gick in här (hittade butiken på Söder);
.
.
The brothers (visst är de lika?!)
.
.
Harry firade sin pappa på farsdag
.
.
Och så har man ju lärt sig att krypa, på både gott och ont....
.

Trött

Lillen sover och jag springer runt och försöker fixa allt här hemma som vanligt. Satt mig precis i soffan en sekund och känner mig riktigt vissen. Förkyld och trött. Har haft en härlig helg med vännerna Fam Neyland men tyvärr har både jag och Harry nu blivit krassliga. Håller tummarna att vi ska kunna åka på sista babysimmet ikväll!
.
Har så mycket som borde göras, så många jag borde ringa och träffa, men jag orkar typ ingenting. Suck.

Harry och jag i Sundsvall

Här är några bilder från vår härliga resa....
.
.
Harry och morfar hänger på stan
.
.
Och Harry och Svea myser tillsammans
.
.
Mysdagar med Jenny och Svea är stunder man tar vara på!
.
.
Så ska det jobbas på Folksam också. Aldrig får man vara ledig, men får man äta på mosters miniräknare så blir man alltid glad!
.
.
Stens släkt övertar Charm!
.
.
Harry och hans älskade kussar! ♥
.
.
Alltid lika mysigt att få sova hos Nordströms! Goda middagar, mysstunder, godis och lek och bus.
.
.
Så var det dags att besöka kyrkan på alla helgonas dag. Det är viktigt att man läser alla psalmer ordentligt!
.
.
Den vackraste kyrkan i världen kanske?
.
.
Så var vi på vackra Mjösunds kyrkogård och bara njöt av den magiska stämningen av alla ljus i mörkret, men också fällde en tår av saknad för våra kära, speciellt Nisse, Mary, Harry och Leif.
.
.
Så njöt Harrys mamma av lite vilostunder! Mormor fanns till handa att hjälpa till, yay!!
.
.
Så måste det ju pussas ibland också mellan varven.
.

Så här glad blir Harry när han åker tåg hem till Sundsvall! :)

Withdrawal symptoms!!

Okej...har en massa att berätta och en massa bilder att visa men är helt yr! Och varför är jag yr? Jo för att jag försöker att hålla mig från att äta godis. Och jag skulle kunna springa ut i pyjamasen ända ner på Coop och bara bryta upp deras stängda dörrar och göra inbrott bara jag fick lite GOOOOOOOODIS!!!!!! Alltså fattar ni, varför plåga sig så här? Jag blir galen, jag tror jag smäller av, svimmar, grinar och vill bara explodera, kravla på väggar och bara äta allt godis som finns!
.
Älskade godis, varför kan ni inte vara bantningspiller och inehålla nyttiga mineraler? Jag hatar er fast jag älskar er så.... suck.
.

Hääääärligt!

Så var det packat och fixat för tågresan hem imorgon. Sitter vid Lars-Everts dator och är så himla trött, ändå sitter jag uppe sent som vanligt medan alla sover. Har haft en helt underbar helg med familj och släkt och kyrkbesök, känns trist att åka men å andra sidan ska vi få se pappa Mark imorgon och gå på mysiga baby-sim tillsammans. Och snart kommer vi tillbaka upp till Norrland igen, hoppas bara att vädret inte är lika grått och trist då, det ger mig huvudvärk - aj!
.
Åh vad vi har haft det mysigt, vi ääääälskar att träffa alla och Harry älskar sina små kusiner Sebbe och Alex så mycket, han bara följer dem med blicken konstant, var de än går. ♥ Det här ska vi leva på tills nästa gång! :)

Familjemys

Är på uppe och hälsar på familjen. Åh så härligt men åh så fort tiden går! Hinner ju aldrig med allt jag vill, men vi har fullt upp från morgon till kväll! Harry och jag är här själva och just nu ligger han inne i sängen i mitt flickrum och sussar och snart ska jag in dit och krypa ner och gosa med honom!
.
Vi har haft det underbart idag med Jenny, Svea och mormor och avslutade dagen med tjejmiddag med syster! Vi har inte varit ute bara hon och jag sedan vi var i LONDON för många, många år sedan. Vi pratade och åt massor medan jag hade barnvakt av mamma och Lars-Evert för första gången!
.
Det tog tio månader innan jag skaffade barnvakt! :) Kanske rekord? Men vad gör det när man ÄLSKAR att vara med sitt barn? Dessutom har vi ju ingen familj där vi bor, så man får passa på när man kan.
.
Längtar till ännu en familjedag imorgon. Lunch och surr med mostrarna Evis och Malin och sedan sova hos Familjen Nordström. Sebbe hade räknat dagarna tills HARRY ska komma (nu betyder inte CILLA liiiika mycket längre, hi hi). Åh mina hjärtan, vad jag lääääääängtar! ♥
RSS 2.0