Kapstaden - love it!

Nattprat

11 dagar senare och det kryper sig på......sakta men säkert. Nya passet upphämtat, checkat in. Väskan INTE packad.... men imorgon bär det iväg till London och Kapstaden i sex dagar. Fattar ni - SEX dagar utan min lilla kille! Åh. Men jag har iaf en ny bikini och en bok med mig för poolen. Och jag ska äta god stek o dricka vin. Och jag ska sola mig. Men fast man försöker känna sig positiv gnager det dåliga samvetet.
.
Har iaf haft underbara dagar tillsammans. Träffat massa vänner. Speciellt mysigt var det idag när vi var o fikade på Winterviken med föräldragruppen, det var sååååååå mysigt!! Harry hade så kul med de andra också, hjärtat, han kan snart gå. Han älskar dessutom melodifestivalen, och att bada, och godis. ♥ Han har sån personlighet och är så rolig!
.
Måste bara säga att jag gillade Danny ikväll. Men Sean Banan borde vinna hela grejen -  I loooove it!
.
Stora kramar till min kära lillasyster också som ligger på sjukhuset. Snart får jag åka upp och ge henne en stor kram. ♥ Tänker på dig Mattis och dina pojkar.

Ledigt o loving it!

Åh vad det är skönt att vara ledig! Vi spenderar dagarna med att träffa vänner, vila upp lilla förkylda Harry, öva oss på att gå och klättra, gå på öppna förskolan, fira Åsa som fyllt år och idag ska vi till Liljeholmens öppna förskola och leka med Elton, Harrys kompis.
.
Känns så härligt! Ska åka till Kapstaden nästa vecka sedan är jag ledig i nio dagar igen och vi ska upp till Sundsvall sedan Solberg och pimpla och åka skoter! Det är lätt att försöka förtränga jobbet just nu, när jag är på min 'part time week off'. Harry är väldigt mammig just nu och vill bara vara med mig hela tiden, han sitter fast vid min höft nästan vad jag än är. Mysigt men samtidigt lite frustrerande ibland när man t.e.x vill gå på toa!
.
Här är vår buspojke! Visst har han blivit stor!
Rischoklad är mums!!

Stora framsteg för en liten

Alltså min lilla bebis har blivit så stor, på bara några dagar har han lärt sig resa sig, sätta sig från att ligga på mage, gå längst möblerna och stappla sig mellan möbler och stolar och krypa på knäna även fast det fortfarande går fortare att åla sig fram! Jag är världens stoltaste mamma! :)
.
Har inte lämnat huset på hela helgen eftersom lillis har varit så sjuk igen. Feber, hosta, astma, snor, you name it. Har iaf roat oss med att leka och haft trevliga besök av Kicki och Åsa!
.
Nu är det dags för sängen......Godnatt!
.

Harry loves Steve irvin!

Galna Bangalore!

Javisst, jag e i Indien! Flyget hit var ett av de flygen som man bara ser pa filmer i TVn o laser om i tidningarna. Ett par gjorde 'vad de nu gjorde' inne pa toaletten i business class medan jag och CSDn (cabin managern) bankade pa dorren. En annan indisk man var sa full att han drog upp gylfen och...... ja, resten kan jag inte ens skriva om i bloggen!! Han gjorde det igen och igen tills polisen fick komma till gaten i Bangalore och arrestera honom. Satt inte still en sekund forutom under min rast och var helt slut nar vi kom till hotellet i morse.
.
Men ibland kan det vara vart det....har precis kommit in fran att ha legat vid poolen i 30 graders sol i flera timmar, last mina skvallerblaskor och simmat i det svala vattnet. Inte helt fel pa en Mandag! ;)
.
Nu ska jag ringa roomservice och be om en curry sedan ga pa massage, hi hi.

Gissa om ni kan....

Har haft underbara lediga dagar men babysång, mys och sim på badhuset. ♥
.
Men nu står väskan packad igen för att åka iväg kl 6 imorgon bitti. Ser INTE fram emot att kämpa med onändlig vegetarisk mat, rullstolar, städa toaletterna från papper slängt på golvet och 'gimee this, gimee dath' som det låter när de pratar. Men när jag kommer dit ska jag iaf gå på massage, äta supergod äkta curry och ligga vid poolen i 30 graders värme.
.
Gissa var jag ska?

Min älskade lilla söta, mjuka pojke!

Jag äääääääääääälskar att vara hemma! Tänk om jag vetat det för några år sedan när det bästa jag visste var att vara bortrest! Min älskade lilla unge är så underbar, skrattar, pussar mig och gör mig så himlans lycklig! :) Vem bryr sig om jetlag och ingen sömn när man kan vara vaken med honom? ♥

Hemma om 24 timmar!

Alla sover, men jag kan inte sova innan mitt nattflyg, precis som vanligt. Men vem kan sova som pa bestallning? Inte jag! Gav upp och gick ner till business centre och datorn och kollade mitt schema som jag fick for Mars.... Ahhhhh, vilken chock. En massa skit och 2 USA-resor och jag som inte har ett US-visa ens!! Har helt GLOMT att fixa det och har nu lite panik...... hjalp!!
.
Nog svamlat. Ni kanske inte ens fattar vad jag svamlar om. ;) Jobbgrejor, thats all. Har legat pa stranden heeeela dagen har i Bahamas, superfint och soligt idag, har faktiskt lyckats fa en solbranna. Yes!! Men nu har jag packat och kanner mig minst sagt redo att aka hem till min lilla familj. 24 timmar och jag kan pussa min lilla Harry igen! Ahhhh.
.
Har ser ni en bild jag tog idag fran min solstol.

En dag i Bahamas, på jobbet

RSS 2.0