Tack British Aiways!

Vissa människor säger ibland att jag nog måste säga upp mig ändå och skaffa mig ett vanligt jobb här hemma... Men hur förklarar man i ord en känsla så stark och så annorlunda som nog inte många får uppleva i livet? En dragning, en njutning, något som man drömt om i hela sitt liv som till slut blev verkligehet? Att få betalt för att få resa jorden runt är en dröm, inte allas dröm, men min dröm. Sedan att det kommer med ett pris, sömnlösa nätter, yrsel av jetlag och att måsta vara hemmifrån dagar i streck, ja det måste man ta.
.
Jag får nästan nypa mig själv emellanåt. Här är en liten bit av paradiset. Och här får jag tillbringa mina arbetsdagar. Hur många av er tycker allvarligt att det vore lätt att ge upp det här?
.
The Bahamas
Bongoya Island, Tanzania

Det färskaste fish and chips man kan få!

Vår!

Våren är här, jippiii! Synd bara att det är så fult ute tills löven börjar titta fram.... men det är smällar man får ta om man ska bo uppe i Norden. Vi har haft en riktigt mysig vecka ihop. Långa promenader, lek i parken (tyvärr gillar inte Harry att gunga...hm!) och picnic i den inte allt för varma vinden. Allra roligast är dock att få åka på IKEA och äta god mat och leka i deras roliga möbler och rutschkanor. :) Idag var vi även ute i Bromma blocks och fikade med våra vänner Claudia, Martin och Oliver och de har ett lekland mitt i shopping-centret vilket Harry hade jätteroligt i.
.
Känner mig dock väldigt trött eftersom Harry vaknar vid 4.45- 5 på morgnarna nu för tiden. INTE ROLIGT! :(
.
Mamma, kan vi köpa den här soffan?
Oh vad den är härlig!
Men nu räcker det mamma, kan vi sticka härifrån eller? Jag vill ha köttbullar!!
Kanske jag kan få en egen stol mamma?
Harry och hans vän Alexander har jättekul på babyrytmiken i Fredags....
Kul med pappa i Midsommarkransens park
Och med mamma i Liljeholmskajen

Snart kan han gå! :)

Åh vad min kille kan! Han kan nääästa gå själv. Idag var han lite piggare så vi gick till öppna förskolan och han var som en ny person. Han går efter väggar och möbler och var överallt och pratade med de andra barnen och lekte glatt. När vi kom hem var Åsa hit på middag och Harry ville absolut inte krypa mer, han var efter element, inne i badrummet och hängde på badkaret och i återvinningspåsarna, allt som han inte nått till tidigare. T.o.m böckerna på andra hyllan börjar bli uttragna, förut var det bara första hyllan (ops måste damtorka andra hyllan nu!). Sedan gick han med stolta steg mellan Mark och bordet, det brukar han inte våga annars!
.
Så underbart! ♥ Han vill helst dock av allt vara i min famn mest hela tiden, drar i mina byxor och sträcker sig upp, mammas lilla hjärta!

Illa, jag mår illa.......

Så har dagarna gått snabbt, snabbt och jag har hunnit vara i Tanzania (uuuunderbart) och hemma i några dagar. Och så var vi ju såklart i Solberg innan dess - supermysigt! :)
.
Nu har jag min lediga deltids-vecka och är hemma och myser, förutom att jag var på hemska US-embassy igår och sökte visum (pain in the ass), två dagars migrän och Harry som har haft magsjuka hela helgen och nu är det min tur. Åkte till IKEA ikväll och hade först jättekul men mådde sedan så himla dåligt att jag var tvungen att skynda mig igenom alla härliga hyllor med frestande shopping och åka hem. Nu ligger jag här med värk i kroppen, ont i magen och feber. Usch....nu förstår jag varför Harry varit så hängig och vägrat äta.
.
Börjar dock bli lite orolig för min lilla kille. Han äter aldrig! Så fort han frisknat till efter förkylningen i Solberg fick han magsjuka och han blir bara smalare och smalare. Min knubbiga bebis som slog alla växtkurvor på BVC tynar snart bort. Om man får i honom några skedar mat och några droppar vatten blir man överlycklig! Vi provar allt, han får äta glass, bullar, strips vad han vill bara han stoppar något i munnen!! Men nej. Inte ens välling smakar gott.
.
Nej nu ska jag ta och vila innan jag kollapsar.
.
Här är några bilder från underbara Solberg
Solberg spa
Kusinerna Sebbe och Alex är barnvakt åt Harry medan vi packar och tävlade visst om vem som kunde äta mest russin! :)

Lycka är....

.....att dela en chokladbit med mamma och att kunna gå själv!
.

Jag älskar Bongoyo Island

Norrut

Nu är vi i Sundsvall och träffar familj och släkt. Mysigt men lite stressigt ibland eftesom vi vill träffa alla på några få dagar. I Söndags träffade vi kära pappa och Monica, hälsade på stackars Matilda med sitt krossade ben på sjukhuset, igår var vi hos mormor och sedan hos Jenny, Svea och Micke och gosade med Sveas goskinder. Idag har vi varit hos familjen Nordström och lagat middag och sett Matilda kämpa i sin rollstol, stackarn. Konstigt att se sin 10.5 år yngre syster i rullstol!! :(
.
Imorgon bär det av norrut till underbara Solberg. Jag, Mark, Harry, mamma, Lars-Evert, lilla Sebbe o Alex ska tränga in oss i bilarna och åka upp på semester! Mysa, åka skidor, skoter, kanske pimpla och njuta! Det ska bli jättekul speciellt som Harry ÄLSKAR sina kusiner. Varje gång han ser dem skrattar han högt! Han blir överlycklig, det är så roligt att se.
.
Nu är det dags för sängen. Jag är sååååå trött, ölen hjälpte inte heller egentligen!
RSS 2.0