En mammas dag!

Att vara mamma betyder visst att man glömmer helt att ta hand om sig själv!
 
Bl.a får man inte känna efter att man är sjuk själv när ens barn är hemma eller sjuka. Man har ont i kroppen, hosta, feber och vill helst gå och lägga sig i soffan med en kopp te....men det kan glömmas! Man ska laga mat, diska, dra två barn ner och upp till tvättstugan, plocka snorpapper och torka snor från möbler hela dagen.
 
 
Sen sitter man och matar ena barnet med ena handen medan man ammar med andra armen och egentligen håller på att svimma av hunger själv... men det får vänta. Och ryggen håller på att gå av, typ!
 
Oftast går en hel dag utan att ha tittat sig i spegeln en enda gång! Hjälp! 
 
Man håller sig när man ska på toa för man har inte tid, och sedan går det över och på kvällen minns man att man nog inte varit på flera dar.... typ.
 
Och så kommer mannen hem från en hel dag på jobbet och man har varit hemma med båda barnen och så säger han; 'åh värst vad du var sexig idag då!', så kommer man på att man har på sig inget mer än ett par smutsiga gravid-leggings (som går upp under brösten) och en genomskinlig strech-BH med matfläckar på! Under den sitter två amnings-kupor som ser ut som UFO'n under BHn. Sexigt? Tur man redan är gift säger jag!!
 
Puh.... är helt slut. Men min stackars son har nästan 40 grader feber så tycker så synd om honom. :(


Kommentarer
Maria

Hihii, vad roligt skrivet! Och sant!!! Hoppas sjuklingen snart blir frisk och att du hämtar igen dig också. Kram

2013-04-17 @ 18:45:59
modern

Jobbigt, men snart blir ni friska o kan gå ut - då känns det bättre

2013-04-18 @ 19:53:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0