Idag, Fredag.

Tar en liten 'paus' från att uppdatera tiden som varit och istället skriver om idag. :) 
 
Var på ultraljud idag. Jag är INTE gravid, nej. Jag har ju fått gallstens-anfall och mått rätt dåligt på sistone och nu blev det bekräftat. Jag har ett helt grustag inne i gallan. En stor sten och massa små, som gör att de kan fastna i gallgångarna därav attacker. Usch, vem visste att det skulle vara så hemskt? Helt plötsligt är det en vanlig folksjukdom som massor av människor måste igenomlida och jag hade typ ingen aning om hur hemskt det var. Nu vill jag bara operera bort den där himla gallblåsan, så fort som möjligt. Men jag tror väntetiden kan vara väldigt lång.... suck. 
 
Hur som helst, för övrigt har vi det bra. Min lilla nyfödde son växer och äter, sover och bajsar hela dagarna. Tyvärr har han också varit förkyld i en vecka och har svårt att andas på nätterna när han ligger ner, min lilla stackare. Hans hosta låter ju så sött men jag tycker så synd om honom. Harry är världens snällaste storebror och vill 'bäja' (bära- hålla i Eddy) hela tiden. ♥
 
Nu är det helg och vi ska ta det lugnt, imorgon ska jag vara ensam med pojkarna igen eftersom Mark ska ut med papporna i föräldragruppen. På Söndag blir det barnkalas. Solen skiner varje dag men jag är så fruktansvärt trött på kylan. När ska det bli vår? Och de fula döda träden och gräsmattorna gör så att det ser ut som hela Sverige har brunnit ner i nån storbrand. Usch, detta är helt klart den värsta tiden på året.
 
Ha en bra helg!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0