Morotskaka och goda vänner

Riktigt härligt har vi haft det i veckan. Massa kul med Julie. Man vet att man fortfarande är riktigt bra kompisar när man kan säga och göra precis vad man vill och kunna vara tyst, prata, skratta och bara slappa utan att känna sig obekväm. Hon for igår och vi har haft jättekul i veckan, kommer att sakna henne jättemycket! 
.
Idag hade vi picnic och grillning med föräldragruppen i parken i Vinterviken vid vattnet. Sååå himla mysigt och barnen lekte och sprang runt och var jätteglada. Det var så varmt och skönt, men nu regnar det igen. Måste dock erkänna att jag älskar regn när jag ska gå och lägga mig.
.
Tänkte lägga upp lite bilder men jag är så himlans trött. Har bakat morotskaka.....mmmm. Längtar tills jag får äta den imorgon.

Harry snälla, sov lite längre!!!!!

Sååå trött! Jag orkar inte. Jag älskar min son över allt i världen men jag hatar att kliva upp klockan 5.30!! Varför kan inte Harry sova 12 timmar om natten som alla andra barn? Nej han sover ca 9 timmar per natt och är vaken så himla tidigt, spelar ingen roll när han lägger sig. Jag ligger här som en zombie och undrar hur jag ska orka med resten av dagen efter fem timmars sömn? Försöker leka men ögonen går i kors.
.
Min kompis Julie från Australien kom igår så vi ska ut och hitta på något. Solen skiner och det är 20 grader redan, varmt för den här hemska sommaren. Kanske blir det bad? Eller en biltur någonstans? Kul att hon är här hos oss, vi har inte setts på tre år! 
.
Synd bara att jag ska vara så himlans trött! Zzzzzzz

Härliga dagar!

Vi har haft några supermysiga dagar här i Stockholm. Känns kul eftersom vi var så deppade över att inte få åka ut och campa. Nu sitter jag och äter popcorn och njuter av att vila mina trötta fötter efter en lång dag på Gröna Lund. Pojkarna sover och jag ser på ett av mina favorit program från England. :)
.
Här är vi på Kaatach häromdagen. Ett jättehärligt lekland för barn ute i Tyresö.
 
 
Jag älskar den här bilden på Harry på stranden igår. Han står o ropar efter pappa som är ute och badar (ser ni honom i bakrunden?)
 
''
Här är bilder från Grönan idag. Vi var där med våra vänner Åsa, Åsa, Magnus och lilla Oscar. Ett tag regnade det dock och haglade och blixten slog ner så hårt någonstans på Grönan att alla skrek!! Men sedan sken solen igen. :)
'
 
 

Vad är det för en sommar??

Alltså vad blev det här för semester? Vi som packat i tre dagar för att campa, hela bilen full. Köpt tält. Planerat. Längtat. Men efter en vecka i Sundvall körde vi förbi Söderhamn istället för att köra höger in mot Dalarna och åkte hem. Sedan dess har vi mest bara velat sova. Vi leker i parker och FÖRSÖKER åka och bada, men varje gång vi kommer någonstans börjar det regna! Så det blir mest att vi tar sovmorgon (varannan dag jag och Mark), sedan sover en av oss middag med Harry medan den andra städar (idag jag).
.
Så lata. Men det måste vara vädret? Lågtryck och moln och regn, man orkar liksom ingenting. Har kollat väderleksrapporten för de kommande två veckorna. Regn och moln i hela Sverige!!!! Snacka om att man blir less. Finns det någon som har sol och njuter av denna sommar tro?
.
Här är solskenet i vårt liv i alla fall, som får oss att skratta varje dag! ♥

Sommar, sol och regn o mysiga stunder med kussarna!

Semester!

Vi är på semester och har typ aldrig tid att ens kolla mina email.... men så ska det väl vara på semester?! :) Man ska njuta av sol, bad och........... va? Vaddå sol? Det SPÖREGNAR ju och är kallt. Hittills har vi haft mysigt, en natt i Fjuckby hos familjen Neyland följd av en gatufest-helg i Sundsvall. Vi är fortfarande kvar uppe i Norrland och funderar på hur vi ska kunna fara och tälta nu på Tisdag? Det regnar hela tiden och är så där rått ute. Brrrrr! 
.
Men härligt är det att vara här nu iaf. Mamma och Lars-Evert ser efter oss och bjöd på grillfest igår, underbar middag i Galtström idag, och så fick vi oss en dag på Fläsians camping med pappa och Monica. Där regnade det minsann inte! Vi var även i kyrkan där Harry skötte sig exemplariskt! Och han bara ääääääälskar sina kusiner Sebbe och Alex mer än allt.
.
Mark blev överlycklig idag på Galtström. De har inrett i 'Australiensk pubstil', serverar underbar kängru-file och VB (australiensk öl) där!! Så mycket för en vanlig svensk sikmacka va, ha ha!
.
Ska snart sova och inte tid för att lägga upp bilder, så jag snodde en bild av Malin, från Gatufesten i Onsdags.
RSS 2.0