Semester!

Vi är på semester och har typ aldrig tid att ens kolla mina email.... men så ska det väl vara på semester?! :) Man ska njuta av sol, bad och........... va? Vaddå sol? Det SPÖREGNAR ju och är kallt. Hittills har vi haft mysigt, en natt i Fjuckby hos familjen Neyland följd av en gatufest-helg i Sundsvall. Vi är fortfarande kvar uppe i Norrland och funderar på hur vi ska kunna fara och tälta nu på Tisdag? Det regnar hela tiden och är så där rått ute. Brrrrr! 
.
Men härligt är det att vara här nu iaf. Mamma och Lars-Evert ser efter oss och bjöd på grillfest igår, underbar middag i Galtström idag, och så fick vi oss en dag på Fläsians camping med pappa och Monica. Där regnade det minsann inte! Vi var även i kyrkan där Harry skötte sig exemplariskt! Och han bara ääääääälskar sina kusiner Sebbe och Alex mer än allt.
.
Mark blev överlycklig idag på Galtström. De har inrett i 'Australiensk pubstil', serverar underbar kängru-file och VB (australiensk öl) där!! Så mycket för en vanlig svensk sikmacka va, ha ha!
.
Ska snart sova och inte tid för att lägga upp bilder, så jag snodde en bild av Malin, från Gatufesten i Onsdags.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0