Stora killen!

Hans dagar är fyllda av bus, lek och att utforska världen. Idag har han bl.a sprungit runt och jagat och blivit jagad av lilla Alexander från föräldragruppen, utforskat sitt (kanske) nya dagis. Han sprang runt ute på gården, upp på en kulle efter de andra barnen, plockade blommor i deras rabatter och låg på deras sov-madrasser. Sedan lekte han med de lite äldre barnen på IKEA, sprang runt i leklandet, riktigt struttade runt och slog sig på magen som om han inte visste vad för roligt han skulle välja att leka med. Han är så rolig. Busar, och flirtar med oss hela tiden och ibland tar han tag i både mig och Mark för en 'familjepuss'.
.
Mitt hjärta. ♥ Så stor helt plötsligt!

Harry o hans vänner!

Harry och hans dounut!
Harrys nya thailand-kläder!
Harry o hans bästis Stig!
Båttur med Neylands till Fjäderholmarna
Tänkte bara visa vad KORT mitt hår är!!
Harry visar Stig alla coola båtar
Allt ska upptäckas!
I lekparken!
Alba, Neal, Harry o Mark har grillfest i solen

Sommar!

Sommaren är här! Inte för att det alltid känns så (lite kyligt ibland), men det är ljust hela kvällarna, man kan vara ute, ha picnic och leka. I helgen har vi haft besök av Andy, Marit, Stig och Andys mamma och vi hade grillkväll, åkte båt till Fjäderholmarna och satt på uteservering och åt middag. Idag bar det av till Liljeholmens sjö där vi grillade och lekte med Anna, Neal och Alba.
.
Stockholm är så härligt, det tar aldrig slut på saker man kan göra. :)
.
Min lilla Harry-boy är så rolig nu. Han pratar hela tiden, non stop. Han härmar allt man gör och busar. Jag önskar jag kunde filma varje minut av hans dag och ha kvar. Så härligt när han kan gå också, allt blir så mycket roligare både för honom och oss då.
.
Snart läggdags, är helt slut.

Älskade Bangkok

Bangkok. Min älskade stad, där jag bara kan tillbringa dag efter dag utan att någonsin tröttna på det. Lika härligt var det denna gång, flera år sedan jag var där sist. Jag ger mig ut, längre bort än någon annan åker jag helt själv, njuter av dofterna, maten, människorna, kulturen och värmen. Känner mig trygg fast alltid lite pirrig när jag är där. Allt är så annorlunda, så smutsigt, galet, härligt. Denna gång var det dock 43 grader varmt och så fuktikt att jag knappt stod ut!! Men jag shoppade som en galning (billigt, billigt), gick på tre massager och åt den supergoda maten. Mmmmmm.
.
Men nu är jag hemma igen. Har invigt nya grillen och haft lite grillparty med Åsa här ute. Så mysigt att vara hemma och njuta av att vara hos mina pojkar igen. ♥

5 år!

Idag firar jag och min älskade man 5 år tillsammans! ♥ Tänk vad mycket vi har fått vara med om under dessa år, helt fantastiskt när jag tänker på det. Att få leva ett härligt liv i London, resa över hela världen, förlova oss i Paris, gifta oss i Las Vegas, flytta till Sverige och sedan få vår lilla buskille Harry. Livet är bra härligt ibland! :)
.
Puss till dig Mark, jag älskar dig så otroligt mycket och är så glad att jag fick lyckan att träffa dig!!
.
Den här bilden är tagen för EXAKT fem år sedan, kvällen vi blev tillsammans.
RSS 2.0