New York!!

I morgon far vi ÄNLTIGEN till NEW YORK!!!!
Har snart packat klart och imorgon bitti far vi gratis (mina årliga biljetter) i business class med ett glas champagne i handen och bor i ett härligt hotel mitt i Manhattan i fyra nätter, precis vid Grand central station!
Bara jag och Mark, en romantisk weekend tillsammans i en av världens coolaste städer! :) Jippppiiiii!
Längtar tills vi åker skridskor i central park, åker båt vid frihetsgudinnan och ser the Knicks spela basket i Madison Square Garden och sippar på en Cosmopolitan medan ett jazzband spelar i Soho! :)
New York here we come!!!!!!!!!!!

Tror ni på det?

Alltså, jag måste lägga in ett andra inlägg för idag...

Jag har precis chattat med min barndomskompis Maria Norlin (nu Norlander) och hon började skriva om vår barndom! Hon skrev så mycket minnen att jag fick mig ett riktigt gott skratt här i soffan och vem gillar inte ett gott skratt som piggar upp när man mår lite dåligt?!
Hon skrev att hon minns hur strulig jag var som liten... Hur jag brukade springa till bussen och måla på mig maskara samtidigt som jag sprang eftersom jag alltid var sen (och att jag var duktig på det!), hur jag brukade hoppa på hennes nybäddade säng så hon blev galen och att jag en dag hittade min cyckel bakanför ett skjul nere vid bussen och den hade stått där hela vintern- och jag hade glömt det! Hon skrev om när jag råkade ta pappas väska till skolan eftersom vi hade en likadan och hade inga böcker! Hon skrev också om hur hon aldrig fick låna Mulen eftersom jag sa att den luktade min lukt och inte fick förstöras!!
Ha ha haaaaaaaaa! Näe, tror ni på allt det där? Hm... vet inte om hon fibbar lite här och där?!!

Aj aj aj!

Aouchhhh!!! Hela kroppen värker. När jag blev väckt i våra bunkrar på planet var jag yr och trött och skulle ta mig ner för trappan, jag var ensam kvar där inne. Och jag som aldrig lyssnar på vad de säger på jobbet (ang att man måste hålla i safety-handtagen när man klättrar ner) tog ett steg, och innan jag hann tänka halkade jag på översta trappsteget och plötsligt föll jag ner för den branta trappan och den stora väskan jag höll i kom efter och ramlade i huvet på mig med en smäll!

Jag kan inte förklara vad som hände sedan. Jag blev så yr, hela kroppen värkte och jag fick sätta mig ner och det blixtrade framför ögonen och sedan blev det svart. Det rann kall svett ner för pannan och efter ett tag klarade jag att kravla mig upp för trappan och fick tag i telefonen och ringde mina kollegor. Tyvärr svarade en kille som är riktigt självisk och inte bryr sig och bara sa 'ok' och lämnade mig där inne, han kom inte ens och kollade om jag var ok. Allt jag ville var att någon skulle komma in och ge mig vatten eller hjälpa mig. Jag bara låg där ett tag och kallsvettades men tillslut tog jag mig ut och fick fortsätta servera passagerarna.
Mark kom och mötte mig på stationen eftersom jag kände mig yr och benet värkte och nu, efter några timmars sömn gör det ont överallt. Men puh....vilken tur att jag inte slog bakhuvudet och att det inte var värre! Nu ska jag ALLTID hålla i handtagen vid trappan när jag klättrar ner!!!!!!! Jag som tyckte att de var så löjliga på jobbet när de tjatade om det!

Ghana

Hm....sov i tolv timmar inatt! Hade verkligt konstiga drommar....inget jag vill skriva om har direkt! :p

Jag sitter nu i hotellets business centre i Accra, Ghana. Har aldrig varit hit men resan ar sa kort att jag inte har tid till att ta mig ut pa seightseing. Skulle vilja ta mig till ett barnhem men vill inte fara ensam. Tog pa mig min bikini istallet (jag kom i den, jippiiiiii) och gick ner till poolen. Och fyyyyyyyyy vad det var vidrigt hett, alldeles kvavt och solen stekte, jag klarade bara av att ligga ner en liten stund sedan fick jag fly. Urkkkkkkkkk! Vet inte vad det e med mig, men jag klarar inte av hetta, det ger mig migran och det vill jag inte ha!

Ska istallet ta mig till gymet. Det kanns sa himla bra efter man varit och jag ska inte ge upp. Bara ett dygn tills jag sitter hemma i Chiswick igen med min underbara man! Mmmmm......

Hoppas ni har en bra helg hemma med era familjer era lyckostar!!

Hejdå julen och granen!

Gillar ni min nya look här i bloggen? Har gjort den alldeles själv och känner mig ganska så stolt! :)
Sitter nu och har ont i heeeeeeela kroppen. Vet inte om det är för att jag sover så hårt och så länge på dagarna eller om det är för att jag gjorde min fitness-DVD igår och tog ett extra jobbigt program...? Känns som jag blivit överkörd av en ångvält!
Igår kom Blake hit och på middag och vi satt uppe till sent och surrade. Innan han skulle hem sa jag åt honom och Mark att de måste ta ut julgranen. Typiskt killar, de öppnade fönstret i vardagsrummet och slängde ner granen för tre våningar på parkeringen!! Sedan gick de ut och hämtade den och jag tittade förundrat i fönstret vad de höll på med.... De gick som tjuvar på gatan nedanför och bar på granen, de var täckta i stora jackor och mössor. Så stannade de helt plötsligt när det kom en bil farandes och började gå åt olika håll och lämade granen mitt på gatan! Sedan gick de tillbaka, tog granen och ställde den på en trappa utanför någons ytterdörr!!!! Ha ha, så när de stackarna öppnar dörren idag står det en gran där på trappan! Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig! De såg ut som tjuvar man ser filmade efter ett rån på TV.
Sedan städade jag bort julpyntet...vi hade en bock och EN tomte, ha ha. Det var lätt!
Idag ska jag städa lite sedan ut på stan och svira. Ska på någons leavingdrinks med Marks jobb.
Och imorgon....pust.....Accra i Afrika! :( Blääääääää, hatar att jobba helger!!

Mitt nya friska liv!

Weight Watchers
Idag har jag och Ness och lilla bäbisen Max varit och registrerat oss hos Viktväktarna. Max började bli lite tjock efter fem veckor av amning! ;) Skämt åsido.... det gick bra och vi köpte en massa choklad och godis, hi hi! Sedan gick vi hem till mig och åt lunch och fikade men Max började spy och såg blek ut så Ness skyndade sig till doktorn. Som tur var hade han ingen feber och verkar vara ok.
Jag har kommit på de senaste två månaderna att Viktväktarna är den BÄSTA dieten som finns! Det måste vara den bästa uppfinningen någonsin för tjejer som mig, som älskar mat och godis och chips och vin! Man kan äta och dricka nästan allt, men man LÄR sig hur mycket man kan äta och att prioritera VAD man vill äta under en dag. Vill man äta en stor hämtpizza kan man inte äta något annat, men äter man små portioner och ofta av god, nyttig mat och frukt så kan man äta massor! Och så goooooooodis, mums!!
Jag är inte nere i min målvikt än på länge men jag mår mycket bättre!! :) Jippiiiii! Jag har nu kämpat i 58 dagar och jag motionerar och går på gym och det känns fantastiskt. Om JAG kan så kan ni också!! Det är lite svårt att lära sig hur man ska äta med mitt jobb och det går åt mycket tid att planera, men det är värt det!
Här kommer ett par bilder från dagen. Max i min älsklingsfilt och snön utanför fönstret!

Omänskligt!!

Ahhh...bitande kyla ute. Så där så att det gör ont i kroppen! Och så bor man i England som har gammaldagsa byggnader där kylan inte håller sig utanför väggarna och att värma upp lägenheten kostar MULTUM!!! Både jag och Bob fryser snart ihjäl! Han var nästan död när vi kom hem i Lördags, jag tror inte han överlevt om vi inte kommit hem och bytt till ljummet vatten till honom.

Så här kallt är det inne hos oss;

# Lika kallt inne som ute!
# Min varmvattenflaska blir kall efter typ 30 minuter, vanligtvis tar det flera timmar
# Drickvattnet i vår kanna i köket är iskallt fast det inte står i kylen
# Ölen på golvet i kartongen är iskall, kallare än när de är i kylen!
# Bob (vår fisk) simmar sakta eftersom hans vatten är ISKALLT! Får ställa honom vid elementet på en stol så att vattnet blir lite varmare
# Det BLÅSER in genom fönsterrutorna så vi har tejpat upp handdukar för att hålla blåsten ute (hjälper inte)
# Glas, fat, bestick, ytor och golv är lika kallt som det är ute, maten blir kall på en sekund om man inte värmer tallriken innan man äter
# Mark som aldrig fryser måste ha mössa och filt på sig inne!
# Toasitsen är så kall att jag måste lägga papper på den innnan jag kan sätta mig ner, annars fryser rumpan sönder!
# Tvätten torkar aldrig
# Gör man en kopp te blir det kallt på några minuter
# Elementena hjälper inte eftersom det inte är insulerat i väggar och fönster
Fördelar;

# Glömmer man mat på bänken i köket gör det inget, eftersom det är lika kallt där som i kylen! :)

Montreal

Nu sitter jag i hotelreceptionen i Montreal, Kanada. Ska ta mig ut i snon och kylan och se om jag kan hitta lite mat.... Har varit pa gymet och har blekt mitt har. Min toa gick inte att spola och jag ringde efter en ingengor som kom precis nar jag hade blekningsmedel i huvet...han tittade pa mig med en konstig blick. Ha ha. Han fixade iaf toan tillslut! Hela badrummet stank av blekningsmedel och han verkade lite fundersam....

Helgen i Stockholm var underbar!!! Det var -10 grader och superkallt med en massa sno och det fick Mark att se fram emot flytten ANNU mer eftersom han tycker sa mycket om sno!! Vi hade det riktigt mysigt med mamma och Lars-Evert och fick allt som vi skulle fixat! Gick till Skattemyndigheten och bokforde Mark, gick till banken (dar vi traffade en irakisk tjej som var helt underbar!!) och gick pa middag med Anna och Neal och sedan tog de oss till nya lyan for en rundtur - VARAN nya lagenhet!!!!!! Fick t.o.m en nyckel! Vi var och traffade nya hyresvarden med, och han verkar trevlig. Det kanns super nu och vi ser verkligen fram emot flytten i Mars!! :)

I Fredags gick jag, mamma och Mark fran Sodermalm genom Gamla Stan (medan Mark fotograferade de fina vinter-vyerna) och till sergels torg och sedan tillbaka. Det var superkallt! Sedan kom Lars-Evert och motte oss och vi gick pa ett par pubar och avslutade dagen med att slappa i soffan med ett glas vin. Helt underbart!

Och nu har som sagt tagit mig till vintern i Kanada. Ska fara hem ikvall, tack och lov. Blir less pa att aldrig vara hemma med Mark!

2 dagar kvar....

Raknar dagarna och timmarna! Bara ett par dagar kvar och vi far till Stockholm!! :) Fick precis veta att mamma och Lars-Evert fick ledigt ocksa och vi kan ses! Vi ska aven traffa nya hyresvarden pa torsdag!!

Fortfarande kallt i The Bahamas. Idag har jag mest bara slappat och sett pa film. Min favorit 'He is just not that into you' och en annan 'chick-flick'. Sedan gick jag pa prommis ut i den lilla staden Nassau och sedan tog jag mig en drink med de andra...men nar de skulle ut och ata gick jag hit...jag orkar inte ga ut.

Hoppas pa lite sol imorgon innan jag far hem...eller till Stockholm menar jag! :)

Brrrrrrrrrrrr....Brrrahamas!!

Anlande i Bahamas i eftermiddag och tog optimistiskt mig ner till stranden med min vodka och tonic och satt och surrade med piloterna och mina kollegor tills det blev KALLT!!!!??? Va? Kan det vara kallt i Bahamas? Fick ta mig in medan de andra sitter kvar. Jag orkar inte med att frysa. Jag kommer i alla fall inte att vara bakis imorgon, hi hi!!

Jag fick i alla fall kanna den mjuka sanden sippa in i mina flipflops, fast det var en kall sand!

Hoppas att det blir sol och fint imorgon annars tar jag mig till gymet innan vi ska fara (och jobba) under eftermiddagen till en liten o nagonstans i karibien, minns inte ens vad den hette?

Godnatt!


RSS 2.0