Min lilla knubbis!

Har såååååååååå mycket bilder att lägga ut, från helgen hos familjen Nordström, släktträffen med Harry and the rest och Jenny och Micke på besök. Får bli när jag har en minut över, kanske imorgon!
.
Nu har jag precis kommit innanför dörren och lilla sötisen sover. Vi var på läkarbesök på BVC och Mark kunde t.o.m komma en sväng från jobbet....sedan gick jag och Harry och shoppade lite i smyg eftersom hans mamma har ändrat kroppsform helt och inte har några kläder..suck.
.
Läkarbesöket gick toppen! Harry kissade på doktorn och sköterskan fick torka upp en sjö av kiss och Harry hade utvecklas jättebra. Nu väger han 5.8 kilo och är 59 cm lång den lilla knubbisen. Han har börjat ge oss riktiga leenden och pratar med alla, även läkaren. När han ler smälter mitt hjärta så jag skulle kunna gråta. Jag älskar honom mer än allt på jorden, det går inte att beskriva hur jag älskar att se på honom och gosa med honom. Min lilla bajsmaskin, han bajsar på allt och alla, på alla vi känner (även Jenny och Micke!!) och i sängen på nätterna så vi alltid måste byta lakan och kläder. Men som doktorn sa; då ser man i alla fall att det fungerar som det ska!
.

Härliga bilbesiktningen!

Precis hemkommen från bilbesiktningen sitter jag och lyssnar på Fantasi med Freestyle på Spotify. Min lilla Harry ligger i bilbarnstolen och sover en liten sväng. Solen skiner ute, jag har precis gjort en perfekt fickparkering (blivit en riktig hejare på det här i storstan!!) och livet känns rätt så fantastiskt!
.
Det är något spännande med bilbesiktningar, jag gillar att sitta där inne och titta på när de lyfter upp min kära bil, vickar på däcken, skakar på bilen, tittar under på alla konstiga rör och mojänger, hamrar på hjulen och blåser med några konstiga instrument. Jag vet inte vad det är, är det att inte veta om den ska gå igenom eller inte, eller är det att jag egentligen skulle ha blivit bilmekaniker?! ;) Lika farsinerad blir jag dock varje gång. Bilen gick igenom utan anmärkningar förresten. Se, en gammal Skoda är inte så tokig ändå!
.
Vi hade en helt underbar helg i Sundsvall och Sörberge!! Vi for upp i Fredags och Mark fick åka hem i Söndags med bilen medan jag och Harry tog tåget hem igår. Vi har bott hos familjen Nordström och vi har haft det sååååå härligt hos dem. Harry fick äntligen träffa sina kära kusiner som dessutom var helt till sig över honom och snälla med honom och  så fick hela släkten träffa Harry. När mormor höll Harry i sina armar och välsignade honom kom tårarna. Hennes kära man Harry lever kvar i alla våra minnen och nu har hon en ny liten Harry i familjen att älska. För mormor har det största hjärta en människa kan ha och hon har kärlek så det räcker till oss alla. ♥ Vi har också fått så mycket fina presenter av alla, tusen tack till er som läser detta och gav oss så fina kläder och saker! Jag hann även med att få träffa mina vänner Katja, Jessica och Elisabeth, äntligen!!!! Jag är så glad att de kunde ses på så kort varsel. De är riktiga vänner för livet, hur många år det än går så finns de där mina älskade vänner och jag känner mig så lyckligt lottad som har så fina vänner och en sån fin familj och släkt.
.
Nu ska jag fort, fort städa upp och äta lunch innan lillisen vaknar. Ska lägga in lite kort när jag laddat ner dem på datorn....

Harry-boy och mamma slappar!

Idag skiner solen och Harry och jag är inomhus och pustar ut efter helgen med Blake och igår en mysig heldag med Farnaz och hennes söta lilla Nicole. Vi hade en jättetrevlig dag och satt och fikade och pratade bebis-bajs och amning istället för killar, fester och nattklubbar som vi pratade om förr när vi bodde i Australien och London, ha ha ha!
.
Idag är Harry helt slut och har lite ont i magen och han vilar ut på soffan medans hans mamma roar sig med att ordna så att han blir australiensisk medborgare och försöker binda banklånen med de stigande räntorna!
.
Här kommer nya bilder på min älskling och från helgen!
.
.
På isen i Liljeholmen med våra vänner i Söndags.
.
.
Farnaz söta tjej Nicole och Harry lär känna varandra!
.
.
Här är Harry i dag på skötbordet!
.
.
Det här är stackar jag som blev MULAD i Lördags av min stygga man och hans kusin.... BRRRRRRR!!!!
.
.
Okej....höll på att skratta ihjäl mig när Mark gav Blake en snabbkurs i blöjbytning. Blake var skitskraj!
.
.
Här är Blake innan han klippte håret. Stackars Harry var rädd för honom och grät och fick utslag överallt när Blake satt och försökte överrösta Harry!
.
.
Mamman och Harry-boy!
.
.
Pappas alla hjärtans-dag present!
.
.
Det första leendet jag fick fast på bild! ♥
¨
.
The supporter!
.

Sova, varmkorv eller städa?

Det ligger en liten bebis på vår soffa och sover så sött. Jag fick honom att sova till slut och vi låg och gosade och jag höll nästan på att somna.....så ringde Mark. Nu sitter jag vid datorn och funderar på om jag ska äta lite varmkorv till lunch eftersom jag är superhungrig och sedan....tja. Tänkte baka en hjärttårta till Mark men han avskyr alla hjärtans dag så det är nog ingen ide (har aldrig fått ens ett kort av honom som protest mot denna dag). Marks kusin Blake var ju här i helgen och åkte idag och fast jag tycker om att ha honom här så sitter jag nu här och undrar hur det kan bli så skitigt av en människa? Han lämnar spår av sig överallt och lägenheten behöver minst sagt städas!!!!!!!!! Urk! Hår, sand, grus, damm och smulor överallt, disk och smutsiga handdukar och lakan slängda på golvet. Dessutom gick han in med skorna idag så det blev grus och snö överallt på alla mattor och golv. Mark är ju kille, men inte blir det så smutsigt av honom! SUCK!
.
Så. The question is, ska jag äta varmkorv och sedan ta en tupplur eller ska jag börja städa och baka? Jag vet ju precis vad jag helst skulle välja..... en tupplur med min mjuka lilla gosiga son!

Tack Ingemar!

Det finns en härlig kille som bor uppe i Bredbyn i Norrland som vi haft turen att lära känna och han heter Ingemar Eriksson. Min mamma träffade för många år sedan sin kille Lars-Evert och genom honom fick vi turen att träffa hans bror Ingemar, och nu är han en självklar del av vår familj. Han är så snäll som man bara kan vara och så omtänksam och rolig och när man ser hans leende vill man bara ge honom en stor kram! Men han är inte bara snäll och har ett hjärta av guld utan på samma gång har han en riktig humor och kan retas och få en att skratta högt med sina skämt! Till och med Mark som knappt kan prata svenska med honom föll för hans charm från första stund de träffades.
.
Nu när Harry föddes skickade han pengar med min mamma och vi fick sååååååååå fina presenter av honom! (Fast en av presenterna, en underbar body med Bamse och Skalman är liiiite för stor än, så vi har inga bilder på den än...) Här kommer bilder på presenterna av Ingemar och en bild på självaste Ingemar själv.
.
Tack för presenterna Ingemar och tack för att du finns i vår familj! ♥
.
Ingemar Eriksson Här är vår kära Ingemar!
.
Här är presenterna vi fått av honom!
.

Snöstorm och mys på soffan!

Idag är det snöstorm ute, jippiii! Vill verkligen ha mer snö eftersom nästan allt har regnat bort här i Stockholm. Imorgon kommer Marks kusin Blake på besök så vi vill ju att han ska få se lite svensk vinter, sist han var här var det sommar och varmt.
.
Idag har jag och Harry inte gjort någonting! Vi har sovit, ammat, vilat på soffan framför TV'n och jag har försökt komma över min fruktansvärda huvudvärk som jag haft hela natten och dagen. Inte migrän utan en vidrig smärta bakom pannbenet, vet inte var den kommer ifrån. Får ju inte ta så starka tabletter när jag ammar så jag fick sova med en isklamp på huvet istället hela natten.
.
Snart kommer kära pappa Mark hem och vi ska äta middag och städa upp lite. Här kommer lite fler bilder. De två längst ner är från i förrgår då vi fick besök av Claudia och Martin från vår profylax-kurs. De fick sin lilla son Oliver 12 dagar efter vi fick Harry, och det var första gången de två små killarna träffades. Tänk att Harry redan har flera små lekkamrater, vilken tur! Ni kan ju kolla in hur rund Harry är bredvid lilla Oliver, som en liten boll, hi hi. Den lilla knubbisen. :)
.

1 månad!

Så har Harry fyllt en månad och han är så rund och go! Var på bvc igår och han väger nu 5.13 kilo och är 57.5 cm lång. Min lilla kille han är så snäll och så duktig, han sover och äter och bajsar och är så underbar som en bebis bara kan vara. Jag pussar honom så mycket att man kan ju undra om han blir less, men det får han stå ut med.... hi hi.
.
Helgen var härlig, I Lördags fick jag en massa pappersarbete gjort och saker här hemma, sedan gick vi ut på kvällskvisten och gick och kollade in i allas fönster, I love it! I Söndags tog vi oss en jättelång promenad till Liljeholmen där vi gick över isen på sjön Trekanten och sedan ut på Mälaren. Det var fullt med folk som åkte skridskor, skidor, pimplade och åt varmkorv och hade picnic ute på isen i solen. Helt otroligt underbart var det! Jag fick sätta mig ett par gånger och vila eftersom jag inte läkt ihop riktigt än, men det var det värt. På kvällarna vilade vi bara, åt middagar och mysade med Harry. Så skönt att inte han några planer för en gångs skull.
.
Så idag skiner solen igen men jag ska nog hålla mig inne. Jag har varit ute varje dag och haft besök och stressat runt och tror jag behöver vila lite.....
.
Här kommer lite nya bilder!
.
.
Harry just nu
.

Mina två killar

Harry är tre veckor och fem dagar gammal idag. Han ligger bredvid mig i soffan på en kudde och sover sött. Han gör ifrån sig ett av sina små pip lite då och då, som en liten kyckling-unge. Han har sovit nästan hela dagen och jag med för den delen...hrm... har han tagit efter sin mammas sömnvanor tro? Sitter och tänker på hur han har kunnat förändra mig på sån kort tid. 37 år av ovanor och själviskhet där jag bara behövde bry mig om mig själv, och nu går all min energi och alla mina tankar åt det lilla livet och att han ska ha det så bra som bara är möjligt.
.
Klart att jag inte glömt bort 'vem jag är' och allt jag tyckte var viktigt innan, men det man blir så koncentrerad på den lilla bebisen, man oroar sig över det minsta lilla och hinner knappt äta eller duscha bara för att man vill vara tillgänglig för alla deras behov. Min mamma hade verkligen rätt när hon skrev att jag skulle förstå vad gränslös kärlek är när jag får mitt barn.
.
Mark jobbar långa dagar nu på sitt nya jobb och det känns som vi inte ens hinner krama om varandra de korta stunderna då han är hemma mellan varven av blöjbyten och amning och försök till att laga middag innan klockan 21 på kvällen. Men när vi ligger där i sängen med Harry mellan oss på natten och Mark lägger en hand vid Harrys fötter och Harry andas på mig, så nära mitt ansikte, så känner jag mig så otroligt lycklig. Tänk att jag har två av världens finaste killar i mitt liv! ♥ Vem hade någonsin trott att jag skulle få det?
.

When Harry met Stig!

I Lördags tog vi bilen och åkte till Fjuckby i Uppsala och fick ääääntligen träffa våra vänner Marit, Andy och Harry fick äntligen träffa sin bästis Stig! Fast de vet ju inte att de är bästisar än, men det får de nog veta med tiden, hi hi. De låg mest och sov och pruppade och åt lite mjölk då och då.
.
Vi fikade och åt god lasagne och pratade massor om allt från förlossningen till bajsblöjor och om allt som hänt sedan sist vi sågs och var höggravida. Marit och jag satt och ammade för fullt i vardagsrummet och bytte förlossnings-historier.
.
Här får ni se de första bilderna på Harry och Stig. Undrar dock hur mycket de egentligen tyckte om varandra eftersom Stig hade en fot på Harrys huvud medan Harry såg lite nonchalant och obrydd ut?
.
.
De australiensiska papporna med varsin bebis i famnen.....men hallå... tror de tagit fel barn?!
.
.
Söta lille Stig med sina stora vackra ögon, som är 11 dagar äldre än Harry.
.
RSS 2.0