Destination Melbourne!

Dagarna flyyyyger fram! Varmt o soligt och ibland liiiite val varmt for en gravid kvinna. Nu har svarforaldrarna kommit (Janice o Gary) och de njuter av att vara tillsammans med sina barnbarn. Vi har varit pa Zoo och tittat pa alla djur vilket var en succe med Harry. Kangrur och koalas, hajar och giraffer mm, allt var roligt. Idag ska vi baka pepparkakor, sla in julklappar och sedan flyga till nasta destination; Melbourne. Dar ska vi traffa kompisar och fira jul med slakten.
 
Tyvarr har jag migran och superont i halsen, inte kul att vara sjuk, men bara att bita ihop och latsas att det inte existerar.... suck. Bebisen verkar ma bra och jag har gatt in i vecka 26. :)
 
Nej massor att ta i tu med. See you in Melbourne. :)


Kommentarer
Crixan

Krya på dig :)

2012-11-15 @ 05:08:56
URL: http://bustjejan.wordpress.com
Matilda

Låter som ni har det bra! Vi saknar er o längtar tills vi ses i jul! Kram!

2012-11-15 @ 12:35:40
Mamma

Vad skönt att höra att Harry har piggnat på sig nu. Hoppas du oxå kryare på dig. Men det kan vara sviter av både den jobbiga flygresan och air-condition och temperaturskillnad mellan våra continenter. Passa på att vila o njuta av allt. Tillåt dig att lägga dig o vila lite, nu har du hjälp med barnpassning. Här hemma är det mörkt, mörkt o trist. Den värsta tiden på året - men om snart en månad börjar det vända, tack o lov. Hälsa nu alla och min flicka - GRATTIS på din födelsedag den 19 november. Många kramar från mamma

2012-11-17 @ 17:29:07
Maria

Missade din födelsedag, men säger grattis nu instället! Hoppas du hade en bra dag i varma Australien! Kram

2012-11-21 @ 17:58:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0