Uppdatering Mars

Så gick tiden och Janice och Gary fick tyvärr åka tillbaka till Australien. Vi hade några riktigt bra veckor med dem, de hjälpte till så mycket och det var skönt att ha två personer till som kunde se efter antingen Harry eller Eddy när det behövdes. Vi hade jättemysigt i Sundsvall och förutom det så var vi ute på picnic i snön, lunch och middag på IKEA (ett måste) och bara var tillsammans.
 
Min kära mamma har också varit här och myst med pojkarna. Harry gillar verkligen sin mormor, han var bekymrad dagen efter när hon åkt hem med 'tok tok train' (tåget).
 
Tyvärr kan jag inte hitta bilderna från när vi var uppe i Sundsvall..... ahhhhh! Panik! Måste leta.
 
Här badar Harry o Eddy tillsammans för första gången. Liiite svårt när Harry ville simma samtidigt bara!
 
 
Grillar korv ute på Långsjön
 
 
Familjen Onken
 
 
 
Harry bara äääääääälskar sin lillebror! ♥
 
 
Så var Eddy ute på tjejmiddag i stan med mig, Malin och Evis! Vi hade en jättemysig kväll och fick tid att prata riktigt ordentligt för en gångs skull.
 
 
Vi har grillat med Åsa och Martin ute vid isen.
 
 
Och träffat Familjen Neyland. Stig och Harry älskar att busa tillsammans.
 
 
Mormor, Harry och Eddy myser i soffan.
 
 
Och igår var vi på kalas hos Alba som fyllde 2 år. Harry hade så roligt så det var det första han pratade om i morse när han vaknade!
 
Och ja..... något riktigt roligt och VIKTIGT som hänt i vårt liv är att precis innan Eddy föddes så fick Mark ÄNTLIGEN jobb på Skanska!!!! Yippiiiiiii!! Han trivs som fisken i vattnet och det känns så himla skönt. Ett fast jobb på ett av Sveriges bästa företag. Underbart, vi är så lyckliga!
 
 


Kommentarer
mor

Solen riktigt lyser över er lilla familj

2013-04-08 @ 22:54:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0