Orolig mamma.

Sitter ensam uppe medan Mark är på Gröna Lund med jobbet. Jag har lyckats fått middagen fixad och bortstädad, Harry badad, alla mätta och BÅDA pojkarna att somna i vår säng! Puh! Så söta de är där inne sovandes bredvid varandra. Men tyvärr är de båda sjuka. Lite feber och snoren rinner och de hostar i kapp där inne. Harry andas så rossligt och så fort, så fort. Åh fy, som mamma blir man verkligen orolig över sina barn, speciellt om de har svårt att andas. Och skulle jag ge Harry hans ventoline så vet jag att han bara spyr, så det känns rätt meningslöst..... Känner på mig att det kommer att bli ännu en rätt så sömnlös natt.
 
Eddy sover inte bra, han vrider sig och ligger aldrig still, jag vet inte om det är gaser i magen eller vad det är. Han verkar sova men JAG kan inte sova. Antingen sparkar han i vaggan så det bankar i träet, eller så slår den i väggen, eller så ligger han bredvid mig och då kan jag ju absolut inte sova. Men han verkar sova igenom det av någon konstig anledning.
 
Idag var jag stark nog att ställa in mamma-träffen som jag skulle gå på. Kände mig stressad så jag tog det lugnt istället, så himla skönt! Satt ute med Åsa på gräset och åt lunch och efter dagis gick vi till lekparken med Lotta och Leon o lilla Amelie. Spontant men skönt i solen. 
 
Försöker lära mig att andas ljupt och slappna av och inte stressa......... Jobbigt bara att migränen och yrseln kommer i vågor, men hoppas det är på bättringsvägen snart!


Kommentarer
Maria

Bra att du försöker ta det lugnt! Stess är inget att leka med, kan ställa till med många fysiska symtom.Ta hand om dig, kram

2013-06-13 @ 22:18:49
Maria

Och hoppas dina små killar blir friska snart! Eländes försommarförkylningar:(

2013-06-13 @ 22:19:32
mormor

nu vet jag att ni alla mår bättre, tack o lov

2013-06-16 @ 19:04:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0