Elefant? Jag?

Igårkväll tog jag bussen till Fulham Broadway där jag hade bestämt att träffa Julie och Lauren, mina favorit-tjejer! :) Vi gick till en pub som jag alltid fasat över att gå in i sedan jag såg en man stå utanför och spy där för flera år sedan, men nu var den nyrenoverad och riktigt trendig och fräsch! Vi satt där hela kvällen och delade ett par flaskor rödvin och pratade en massa tjej-prat, vi hade som vanligt jättetrevligt! När jag kom hem låg Mark och alla andra i huset och sov så jag försökte smyga mig upp för trapporna, det var så mörkt så jag såg inte trappstegen men det gick ganska bra, och när jag kom in i rummet försökte jag klä av mig i mörkret utan att det skulle höras, men sedan vaknade Mark och gnällde över att jag lät som en elefant!! Imorse när han skulle på jobbet var det samma visa, han kallade mig för elefanten och störde min skönhetssöm - jag menar vem vill bli väckt och retad klockan 7.30 på morgonen??!!

Somnade dock om till klockan 10 när ASDA kom med vår 'delivery'- jag menar hur smart är inte det här nya systemet att man kan beställa sina matvarer direkt hem!?!! Nu behöver man inte släpa på alla tunga kassar, man bara klickar på det man vill ha på datorn så- vips- kommer det hem nästa dag! Perfekt!!

Idag blir det till att packa väskan igen för min resa tillbaka till Kanada imorgon och ikväll ska jag ut och fira att mina vänner Jana och Dana också har fått jobb med British Airways!!!! Äntligen, de har försökt i tre års tid! Jag måste säga att jag blev extra glad efter att det var jag som fyllde i hela Janas jobb-ansökan och det är verkligen inte det lättaste!!


Kommentarer
Monica

Med min noja så förstår du varför jag tycker såååååååå mycket om dej. Ha de. Kramizar

2008-04-30 @ 23:22:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0