En något varm och trång dag på Oxford Street

Jag vaknade sent och for in på 'stan' för att möta Mark på hans lunchrast. Vi gick till pizza express och jag åt en jättegod sallad! (Jag bantar nämligen nu igen innan bröllopet!)

Efteråt tog jag tuben till Tottenham court road och gick heeeela oxford street, in och ut i massa affärer. Jag var nämligen på jakt efter bröllopsskor, och jag visste precis vad jag var ute efter. Ni vet när man har en bild framför sig om hur de ska se ut? Tyvärr hade jag inte tagit på mig de mest bekväma skorna eftersom jag ville vara lite fin på stan så jag fick gå och sätta mig efter en stund på starbucks innan det var dags att tackla affärerna på riktigt! Det blev skoaffär efter skoaffär till Topshop och.....råkade gå förbi Jane Norman som hade jätterea! Slank in där och det hela slutade med två klänningar och en topp! Inte direkt jag var ute efter, men är det halva priset så är det, även fast det var dyrare än vad jag brukar betala för kläder. Oops!

Sedan ringde mamma precis när jag insett att det var dags att ge upp och åka hem, men så strosade jag in i ännu en skoaffär medan vi pratade och.....vips! Där var de!! Mina brudskor, precis de jag letat efter; i silver med små 'diamanter' på, sååååå söta! Med en smal fin silverklack, ganska höga. Som ni nog vet ska man inte visa sin blivande make brudklänningen innan man gifter sig men jag var tvungen att visa Mark skorna och han tycket att de var jättefina! :)

Innan jag hoppade på bussen hem var jag ju bara tvungen att kika in i Primark! Jag tog en bild på folksamlingen där mest för Matildas och Jennys skull här på bloggen, och bara för er skull blev jag utskälld av en vakt som kom fram och sa att man minsann INTE får ta kort i Primark och att jag var tvungen att ta bort kortet direkt, as if!! Hi hi.

Här är den olagliga bilden....



Här jobbar Mark....



Nu ska jag sova..... zzzzzzzzzz......


Kommentarer
Jenny

Hahaha! Primark! Jag är säääker på att det var just DÄR du hittade dina fina bröllopsskor Cillis ;) Det är verkligen extra roligt att läsa din blogg nu, känns som man springer runt med dig på Oxfoord! MEN, bara för att du blir fru Onken så hoppas jag ändå att jag får komma o hälsa på er nåt.. kanske i vinter eller så? Ha det super o hälsa karl´n din! Kram

2008-08-07 @ 10:17:30
Mattis

Puuuuuuh blir trött bara jag ser bilden fr Primark :p

Kommer du ihåg i höstas, först 2 HEEELA dagar på Primark i Hammersmith och sedan skulle Malin o Mamma promt in på den på Oxford Street oxå bara för att se på allt folk, men det slutade med att de ändå kikade runt en stund hahahah

2008-08-07 @ 21:06:35
malin

fniss typiskt dig att hitta två klänningar och en top när du egentligen skulle ha skor... eller? :) ja jag hade gjort samma sak... gör det nog varje gång jag är och shoppar, kommer hem med saker jag inte visste att jag behövde! :) men visa skorna vännen - vill ju seeee..... men det där mailet du lovade blinkblink kommer kanske snart... tjuvkik i garderoben var det väl va...??? kram på dig kära syster, hoppas vi hörs snart igen!

2008-08-09 @ 09:12:25
URL: http://mallafors.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0