Trött....

Åh jag är så trött. Hela natten på jobbet har ögonen varit på väg att stängas av sig själv, medan jag jobbat och medan jag pratat med folk. Jag har nästan inte kunnat koncentrerat mig och jag har gått runt med en varmvattenflaska under koftan för att jag frös så mycket. När vi landade tittade jag över till andra nödutgången och där satt George, en annan flygvärdinne-kille och SOV framför alla passagerare! De satt och fnissade så jag ringde hans dörr och väckte honom... he he he. Inte lätt att alltid måsta jobba nattskift och låtsas vara pigg.

Ingen ide att gå och lägga sig nu, det är sent på eftermiddagen, då kan jag inte sova ikväll. Istället ska jag ta på mig min nya mysiga huvtröja med matchande mysbyxor och ligga på sängen under min nya luddiga leopard-filt (allt inhandlat i Phoenix eftersom det regnade och vi kunde inte rida i öknen som planerat...vi var därför 'tvungna' att shoppa! Stackars oss!) Jag ska ligga här och vänta på att Mark ska komma hem och laga mat till mig.....

Jag bara drömmer om att få ligga och sova i en stor, mjuk säng i de varma ljumma vindarna på en sandstrand...bara höra vågorna brusa och känna solen värma mig... Mmmmmmm..... Om ändå!


image219


Kommentarer
Malin

men... blev det ingen ridning? det som lät så spännande och jag som väntade på att få se coola bilder :) *kram*

2008-01-08 @ 08:00:07
URL: http://mallafors.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0