Trött....

Nu är jag lite 'naughty' och använder grannens internet, gratis och i smyg.... hi hi.

Sitter här och är såååå trött! Hade en helt underbar helg med Mark i Brighton, en sån där avslappnad dag då vi bara myste på stranden och piren, drack iskall öl ute i solen och åt god mat. Igår firade vi honom med att gå på restaurang i Chiswick med Julie, det var det dyraste jag någonsin betalat för mat, men jätte-jättegott och verkligen värt det!

Igår och idag hade jag dock mitt årliga safety, security och medical- test, vilket alltid är lika tråkigt. Bara jag sätter foten där i vårt training-centre så är det som om jag bara ska somna, dessutom var jag tvungen att stå ut med en hemsk kärring som jag jobbade med förra veckan till Muscat.... :( Hon är en sån där irriterande människa som tror hon vet allt (fast att det kom fram att hon knappt vet någonting) och pratar ner till folk, hon behandlade mig som jag var någon dumskalle! Det fick mig att inse vad skönt det är att inte behöva jobba med samma människor varje dag, Ifall man retar sig på dem i mitt jobb behöver man oftast aldrig se dem igen!

Nu ska jag packa väskan igen och ge mig av till Tokyo imorgon. Min kära lilla vän Nina kommer dit dagen efter (på väg till Australien) så vi ska bo tillsammans och ha jätte-jättekul!!!! Jag längtar!

Bäst jag letar fram resväskan bland allt damm, jag har trots allt inte använt den på fyra hela dagar! ;)


Kommentarer
Monica

Stackars dej som får åka till Tokyo, jag o din far åker till Åland, och är glada för det. Hoppas allt blir skoj när du kommer dit. KRAMIZAR från ett BLÅSIGT Sundsvall

2008-06-25 @ 21:20:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0