Middags-bjudning = panik!

Ikväll ska sex av våra kompisar komma till oss (Julies nya kille kommer också, så man måste ju försöka imponera) och jag ska LAGA MIDDAG till oss allihopa...... det betyder 8 pers!!!!!!!!! Åh hjälp!! Och jag har vaknat för sent så jag vet inte hur jag ska hinna. Jag gillar inte att laga mat och speciellt inte för 8 personer.... men man måste ju nu när man bjudit in alla. Visst, det ska bli jättekul att ses och dricka lite vin och surra, men om JAG är kocken..... ohhhh. Dessutom så är Matt (en av våra vänner) en riktig kock så man måste ju skärpa till sig. Ni som känner mig vet ju att jag inte är någon husfru som gillar att laga mat och diska...... Mark är på jobbet så han kan inte ens hjälpa mig!

Håll tummarna för mig!

Gårdagen var helt underbar förresten! Här är några bilder...... Jag och Mark gick till våran favoritpub som ligger i St Katherines dock bakom Tower-bridge. Det är som en annan del av världen där inne med alla båtar och den underbara puben där vi satt ute på verandan i solnedgången och åt pizza och njöt av värmen och utsikten över båtarna och Tower Bridge. Kan man ha det bättre?!

This is life:

image314





image320

image321

image322


Kommentarer
Jenny

Lycka till med maten! Bjud på mycket vin så brukar der mesta gå ner, hur det än smakar ;) Nästa gång jag kommer till London måste vi åka runt på en ny "guidad tur" Cilla.. Alltså får du visa alla platser som jag verkat ha missat! Ser mysigt ut.. o jag är INTE avis ;p

2008-05-08 @ 13:37:20
Solmaz

Ååååh vad jag saknar London! Klarar snart inte av att läsa din blogg mer :P Vill ju oxå va där!
Jag skulle vilja se dig laga mat nångång... hihi..
Lycka till!

2008-05-08 @ 15:23:07
Mattis

Åh vad härligt det ser ut :)

2008-05-09 @ 13:33:01
URL: http://annamatildas.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0