Bangkok

Nu har jag förflyttat mig till Bangkok efter en lång dag på flyget. Sitter klockan 1.30 på natten och dricker vin i receptionen med Lauren, en underbar tjej i mitt crew.

Vi hade en bra dag på flyget, nästan inga passagerare så det gjorde allt mycket roligare och lättare! ;) Igår när vi lämnade Sydney var det en kille i vårt crew som inte dök upp och han hade tydligen fått en liten 'förkylning' och ville stanna i Sydney så han sjukskrev sig! Han jobbade med oss i economy och han var den suraste, mest osociala, lata människa så det var ju bra att vi blev av med honom men ingen trodde på att han var sjuk. Dessutom lämnade han oss i sticket med en mindre i vårt crew, dvs mer jobb för oss! Han har det nog riktigt bra nu i Sydney, får betalt för att få extra semester där nere och dessutom får han åka som passagerare hem i första klass- och får betalt!!!!! Typiskt latmaskar, speciellt spanjorer som han är (de är alltid lata)! Kanske jag skulle ha gjort detsamma! ha ha.

Imorgon ska jag till tandläkaren och laga hål (superbilligt i Bangkok) och sedan ut och shoppa och på kvällen ut med mitt crew! Livet leker när man är i Bangkok och får betalt för att vara på 'semester'! Kan dock inte hjälpa att jag saknar min underbara man lite....


Kommentarer
modern

DU har det alldeles för bra!!!!!!!!!!!! hur ska du någonsin få plats med barn i ditt liv? Idag har jag varit tilllilla familjen o snusat på världens underbara lilla baby o idag är han exakt en månad. Och hans storebror-den mest underbara unge jag vet. imörgonska han följa mig o Lee till solberg o vi ska mysa hela helgen,

OCH du- se upp med ALLA DRINKAR, FARLIGT, farligt. Modern

2008-10-09 @ 21:18:42
Fadern

Snacka om att leva livets glada dagar. Är inte ett dugg avundsjuk på dej. Grattis på 1 månads brölloppsdagen. Kram från fadern, som får sitta hemma och suga på en öl.

2008-10-09 @ 22:18:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0