Joburg

Nu sitter jag, mitt i natten, i vart crew-room i Johannesburg...eller Joburg som vi kallar det. Har spenderat dagen sovandes i mitt hotellrum och sedan efter det kvallen i baren och restaurangen. Fick ett par gratis-drinkar av personalen och at en UNDERBAR stek! Mmmmm....alltid lika gott i Sydafrika. Imorgon ska jag sova, kanske ta bussen till Virgin-active gymet (beror pa om jag har nog med energi) och sedan ut med alla till kasinot pa kvallen, inte helt fel. Ifall det blir soligt ska jag nog sola mig vid poolen ocksa. Mitt rum ligger precis med kort avstand till baren, och har utsikt mot poolen och lunchterassen, perfekt! :) Jag gillar dessa minisemestrarna som jag har lite da och da.

Mina crew-medlemmar har i Joburg ar helt fantastiska, en blanding av unga och gamla och olika nationaliteter. En av killarna kanner jag sedan jag borjade flyga med British Airways och nu hade vi inte setts pa minst 2 ar. Han kunde knappt fatta jag hade gift mig, han sa att han aldrig trodde det om mig och en annan kille i mitt crew sa att jag inte alls ser ut att vara den 'gifta typen'! Ja ni....vem trodde det? Inte ens jag! Men har sitter jag och pratar om min 'husband' och kanner mig sa himla lycklig att jag har gift mig med Mark - och stolt! Ibland fattar jag fortfarande inte att jag e gift, att jag har en sadan underbar man som sitter och vantar pa mig hemma i London!

Jag saknar dock Mark himla mycket varje gang jag far bort och reser, men a andra sidan tycker jag det e ganska mysigt att ha lite tid till mig sjalv ibland, som idag lag jag i sangen och tittade pa en riktigt tjejig DVD som fick mig att skratta och grina pa samma gang, som Mark aldrig hade velat sett!

Och du Matilda....jag satt och fnissade for mig sjalv i morse i bussen pa vag till hotellet nar jag mindes vad jag sa till dig... 'Jag har aldrig varit i Afrika....bara i Sydafrika!' Ha ha ha. Hm...okej, jag erkanner....kanske Sydafrika ligger i Afrika i alla fall! ;) Puss pa dig syrran!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0