Gå på gym eller dricka alkohol? Har för en gångs skull inget val!!!!

Så hade jag packat ner alla gymkläder (och typ nästan inget annat) eftersom jag tänkte spendera två dagar i gymet och hotellpoolen. Tänkte vara riktigt duktig! MEN... så har de stängt poolen och gymet p.g.a renovering och istället bjuder de på gratis-drinkar nere i baren!!! Va?? Vad är det för sätt? Så isället för att vara duktig och nyttig ska man bli lurad att sitta och dricka alkohol? Jag är inte glad. Fick åka till shopping-mallen istället. Blev bara lite Atkins-drinkar köpta, och vitaminer. Den här gången vill jag inte tappa allt hår som jag gjorde sist jag gick på den här Atkins-dieten!

Ska nu istället hoppa lite hopprep i rummet (heltöntigt men vad gör man inte för att bli smal och för att få bort celluliterna?) och färga håret. Ikväll ska jag roa mig med att gå ut och äta middag med mitt crew, de är jättetrevliga.

Sitter här med min dagliga kopp kaffe. Jag ÄLSKAR kaffe! Finns det någon härligare känsla än att få den där varma kaffesmakande vätskan i kroppen som gör att man liksom bara slappnar av och mår bra? Det måste helst vara med grädde också! Jag försöker att dra ner på koffein, så dricker mest decaff, men EN kopp om dagen måste man bara få! Eller hur Malin (Fors)?! ;) Hi hi.




Kommentarer
malin

vad är det jag hör???? "jag ÄLSKAR kaffe" ler var det inte duuuu som suckade när jag ville ha kaffe, det tycker jag mig minnas ifrån den berömda tågluffen (måste nog kolla i det albumet ikväll när jag kommer hem förresten - det var länge sedan) - men nu verkar du ha fattat galoppen, klart man måste ha kaffe - sitter nu här med morgonkaffet vid mitt skrivbord på jobbet... mmm gott. hoppas du hade trevligt bland drinkarna igår - du tog väl en för mig? kraaaaaaam

2009-02-11 @ 07:50:38
URL: http://mallafors.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0