En gråmulen städar-dag i London

Åh det är så grått och trist ute! Det ligger lite snö kvar på marken (tydligen ska det bli snökaos igen ikväll eller imorgon!!) och jag sitter här och gruvar mig för att jag måste städa ur garderoben och lådorna idag - de går inte ens att stänga!! Eftersom jag är ledig hela veckan, Mark jobbar, och jag har inte råd att gå ut någonstans, tänkte jag göra något nyttigt.

Jag skulle åka in till Victoria och träffa Mark på hans gym i eftermiddag och få prova det gratis...men när jag ringde så ville de också diskutera att jag eventuellt skulle bli medlem där (och det vill jag ju inte) och jag orkar inte det....Orkar inte stå där och ljuga och låtsas. Så jag får väl gå ut och gå eller vänta på att mina nya excercise DVD's ska komma med posten... ;)

Funderar på vad gör folk som är arbetslösa?? Jag skulle bli GALEN av att gå hemma hela tiden! En vecka är definitivt nog för mig.

Gillar  ni min nya bloggdesign förresten?





Filmen igår var riktigt bra.... Väldigt 'tjejig' och galen och såklart lite överdriven, men jag gillar Anne Hathaway och Kate Hudson. Så om ni är tjejer och läser detta; gå och se den!!



Kommentarer
Moster Malin, The one and the only!

Cilla! Vad fin din blogg blev =)Vad härligt du ser ut att ha i snön! Nästan så att jag kanske tycker att det är rätt mysigt ute ändå.....får nog pallra mej ut!kramar

2009-02-05 @ 19:54:30
URL: http://moalins.blogg.se/
malin

ååh sötnos ;) utmaningen var ju att göra samma sak... alltså det jag blev utmanad att göra: kolla din bild-mapp i datorn, gå till mapp nr 6 - öppna och gå till bild nr 6 -> visa den i bloggen :) as simple as that - kan bli ganska kul, man har ju alla möjliga roliga bilder... kram på dig vännen

2009-02-05 @ 20:12:57
URL: http://mallafors.se
malin

glömde ju säga - bloggen är JÄTTEFIN!!! (och jag tycker att du är duktig som ska röja...)

2009-02-05 @ 20:13:51
URL: http://mallafors.se
Mattis

Gjorde ni räkpajen? :)

Har druckit 2 glas vin ikväll, mumma! Kramis

2009-02-05 @ 22:44:08
URL: http://annamatildas.blogg.se/
Malin

Hej..Tycker de verka som om ditt liv inte är så tokigt heller :) Men ja va faktiskt in här på din blogg precis när du hade vart & gift dig, grattis föresten lite såhär efteråt.

Malin

2009-02-05 @ 22:58:31
URL: http://malinxsvedin.blogg.se/malin


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0