Goodbye London - Hello Brazil!

....hade en supermysig helg (som gick alldeles for fort). Gick ut med Rikki och Dave i Fredags i Earls Court (Rikki flyttade tillbaka till Australien i helgen) och hade ett 'farewellparty' med Adrian och Julie i en pub igar, eftersom hans visum tagit slut (precis som Rikkis) och han flyttar hem till veckan... Nu har vi tappat 2 kompisar till!!! SNYFT!! Men thats life i London.... alla far hem (alla utom jag).

Alla ♥-dag var mysig och Mark lagade en underbar middag. Fick rosor och choklad....och ont i magen efter jag proppat i mig allt (allt utom rosorna....) ;) Hi hi.

Min favoritkille Sebbe fyllde 3 igar och jag ringde honom. Han sa med sin lilla mjuka barnrost; 'Vill ni komma till mig idag?' och jag trodde att mitt hjarta skulle brista i tusen bitar!!!!! Ah Sebbe, klart att vi ville komma och leka med dig, men vi kan ju inte.....snyft! Ibland avskyr jag att bo utomlands!!!

Nu ska jag i alla fall packa och fara till Sao Paolo i Brazilien i sex dagar! Inte helt fel att byta regn och rusk mot sol. Bye bye!





Kommentarer
malin

hoppas att du får det bra i Brasilien vännen, sol och värme låter lockande... här har vi haft ett par minusgrader och sol idag - men ingen snööö... kramar

2009-02-17 @ 21:01:50
URL: http://mallafors.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0