In pain!


Ha ha, lilla mamma, jag blir full i skratt! Inte e det sa farligt att man tar med sig ett par handdukar fran ett hotell...knappast kriminellt! De har ju hundratals och de visste ju inte ens om det plus att de tar nog betalt av alla som bor dar (ok, ok jag bor gratis men iaf)! Lugn nu..... du tar ju ibland med dig en och annan sked du med, hi hi.

Vill bara upplysa er alla om att jag, Anna-Cecilia Onken inte e en tjuv, jag lovar! ;) Jag e bara lite smart.....

Ligger hemma och har precis vaknat. Men ahhhhhhhhhhhh vad jag lider! Har inte sovit en blund i natt, min rygg och nacke gor ont, ont, ont. Ska till doktorn idag, om bara en timme, jag klarar inte av detta mer. Men vad kan doktorn gora? Kanske att de kan skicka mig till en specialist? Kan bara inte fortsatta ha det som det e nu. Om jag vrider pa mig knakar det i hela ryggen och nacken, det e faktiskt ganska hemskt. Jag vet inte om det beror pa den gamla madrassen vi hade eller om det kommer av mitt jobb och att slita och dra alla mina resvaskor? Hur som helst; jag lider!

Vi har haft det riktigt mysigt jag och Mark sedan jag kom hem. I Tisdags firade vi att vi varit forlovad i ett ar och jag lagade hemgjord thai curry och pork satay till starter. Mmmmm.... Drack vin, champagne och....ja lite mycket faktiskt, hade ont i huvet dagen efter....hm.... (Men mamma, jag e inte alkoholist, bli inte orolig nu bara for att jag skrev det ok.... :)

Igar frostade vi av frysen (inte gjort pa evigheter, vi kunde inte ens anvanda den!) och handlade en massa till huset, disktrasor, toapapper, tvattmedel osv osv. Bokade hotel i Aten och Istanbul, betalade hyran och fick en massa gjort. Sa skont nar man fixar sant. Det var dock ganska myket drama medan frysen frostades av...det bankade pa dorren och dar stod den sura grannen stod ute och skrek att det rann vatten over hennes spis!! TYPISKT ENGLAND!! Vi frostar av frysen och hon far oversvamning!! Det var ju i alla fall inte varat fel!

Har en massa roligt att se fram emot just nu! Ska till Birmingham i helgen. Mark, Paul och Beck ska se cricket medan jag ska....bara njuta. Ligga och slappa i hotellet, kanske sitta i ett cafe med min underbart roliga bok (skrattade tills tararna rann inatt av den tills Mark vaknade och tittade fundersamt mot mig), shoppa....ja bara njuta.

Sedan ska jag till Kapstaden till veckan och efter det ska vi pa SEMESTER!!!! Vi ska till Istanbul, Galipoli, Samos (grekland) och Aten med Paul och Beck! Efter det har jag en heeeeeel vecka i Sverige! Yey!!!!!!!!!!!

Jag kopte en superfin baddrakt fran Marks & Spencer nar mamma var har. Vad tycks?

Halterneck Mini Spot Swimsuit

P.S, kan ni tala om for mig om det verkligen ar sommar???? Har nog aldrig sett en kallare, tristare sommar i England! Ena stunden kommer lite sol, sedan blir det kallt och regnigt igen. Har ni lika otur i Sverige? Hoppas inte!



Kommentarer
Mattis

Det är lite varannan dag här :) Idag har det varit soligt o vi har varit o badat!

2009-07-30 @ 23:23:31
URL: http://annamatildas.blogg.se/
Brunte

Sommaren i Juli 2009 i Sundsvall har varit blöt.. Mina 28 dagar semester har det regnat iaf något i minst 20 dagar... Så det kan bara bli solsken om du kommer hem!

2009-07-31 @ 01:32:47
malin

hoppas det gick bra hos doktorn... vad gjorde de? fick du någon bra hjälp? hoppas att ni får det underbart på er semester! kramar

2009-07-31 @ 08:31:25
URL: http://mallafors.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0