SUCK!!

Helgen är över. Tyvärr! Hade dock jättetrevligt med Mattis, Tobbe, Jenny och Micke med det gick såååååååå fort att det kändes som de bara var här typ en dag! Shoppade mycket och åt sena men mysiga middagar. Vi fick också skynda oss till Akuten en dag med en sjuk Jenny men som tur var gick allt bra....
 
Igår städade vi ordentligt i rummet och gick och köpte två nya guldfiskar. En svart och en orange...döpte dem till Bob och Berit.

Men nu ligger jag här och deppar. Har massor att göra men känner mig alldeles slut pga sömnbrist (har inte sovit ut efter att ha missat 2 nätters sömn förra veckan) och besviken på mig själv och Mark. Imorse väckte nämligen Mark mig och sa att Berit dött!!!!!!!!!!! En natt levde hon hos oss!!!! Vad gör vi för fel? Varför dödar vi dem?? Det är ju djurplågeri!

Känns jobbigt. Har ont i huvet och borde ut och springa eftersom jag känner mig så himla ful och fet. Ska färga håret, måla naglarna, göra ansiktsbehandling och försöka fräscha upp mig. Men springa? Öhhhhhhh jag orkar inte!!!

 



Kommentarer
mamma

Nu får du skärpa dig och börja leva sunt. Jag fick bilden av dig o Matilda på MMs. Det är därför du mår dåligt, för mycket festande. Ut och gå istället med stavar, det är t.om bättre träning o ger mer än att springa. varje dag ska du göra det. mamma som är orolig för dig.

2009-09-21 @ 14:36:57
Mattis

Hej gumman! Tack för en underbar helg. Du är alltid så snäll och hjälpsam. Och Mark tog verkligen hand om oss första kvällen. Hoppas det ordnar sig med fiskarna! Miss you!

2009-09-21 @ 14:41:37
URL: http://annamatildas.blogg.se/
Jenny

Men vad är det som händer? Kan det vara klorvattnet som gör att fiskarna dör? Här hemma lever ju fiskarna i flera år! :( Kanske får ta renat vatten från er vattenrenare? Hmm.. eller är det maten? Mata bara en liten nypa varje kväll.. Skålen står inte i solen? Måste stå i skugga. Har ni levande växter? Fiskarna måste ha levande växter o inte endast plastväxter. Jaja.. Hoppas Bob klarar veckan! O sedan.. Tack så mycket för allt Cilla. London vore ingenting utan din guidning o all din hjälp! Jag hade en superhelg - trots stril-problem ;) Hoppas vi ses snaaaart igen! Hälsa dina grabbar (Mark o Bob) KRAM

2009-09-21 @ 16:09:34
Monica

Kul att ni hade det bra i helgen. Glad för er allas skull. Tips? Skaffa en majsorm isf fiskar, ormen kan man krama o gosa med. KRAMIZAR till er båda

2009-09-21 @ 23:02:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0