Foto-dags!

Så var middagen lagad och uppäten, disken diskad, golven damsugade och akvariet rengjort! Puh! Sitter med en välförtjänt kopp kaffe och tittar på vår nya kabel-TV. Det tog en månad för Telia att inse att de inte ens hade kopplat in den (hutlöst länge) men idag fick vi den och nu kan stackars Mark äntligen se lite engelska program och inte bara sitta och stirra förundrat på alla svenska serier och 'så ska det låta'.
'
Idag har det varit en sån underbar dag, solen sken på balkongen hela dagen och det var såå varmt. Åt frukost där ute och gick en prommis ner till banken och affären. Mark kom hem en snabbis och åt men är nu på sin första dag på SIF (Svenska för invandrare). Få se om han lärt sig något nytt ord när han kommer hem?
'
Vår stackars lilla fisk Bob har fått 'bladder problems' och flyter upp och ner så han får nu bo ensam i sin gamla kula och är på fasta ett par dagar. Han får inte äta, bara ärtor (som han inte gillar). Hoppas han mår bättre den stackaren, han har ju varit med om så mycket i sitt lilla korta liv.... Han har fått mycket stöd av alla som 'känner honom' från England, alla är oroliga. Hi hi! ;) Galet men sant. När vi bodde i London ville alla våra kompisar ha honom, så han måste vara en väldigt speciell liten fisk! ;)
'
'
Hur som helst, tänkte ladda upp lite bilder från vår härliga helg med Mattis och Tobbe och Ålandskryssningen med pappa och Monica!
'
Kan inte sluta skratta när jag ser alla galna bilder! Enjoy!
'


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0