Vecka 19, äntligen!

Gårdagens inlägg har väckt ganska starka åsikter hos vissa har jag märkt idag.... he he. Tror jag ska börja lägga inte lite mer såna inlägg! ;) Vissa tog åt sig för de visste att det är saker de sagt direkt till mig. Och Emeli...vilka fem regler är det ni inte följer hos er?! Nyfiken!
.
Nu har jag ÄNTLIGEN gått in i vecka 19 i alla fall! Bebisen kittlades så mycket igår att Mark trodde jag blivit helt galen där inne i köket, för jag nästan kiknade av skratt! Idag for jag in på stan till kära trogna H&M och köpte ett par nya brallor. Tog mig 35 minuter i provhytten eftersom jag inte visste om jag skulle köpa liiiite för stora byxor eller de som satt som tält, just ifall att? Jag verkar ju växa i rekordfart just nu, varje dag säger det knak och jag blir större! Som tur var fick jag till slut hjälp av min kära gravid-kunniga syster på andra sidan telefonen! Tack och lov att hon fick barn innan mig!
.
Nej nu ska jag sluta glo på TV:n och diska upp efter middagen innan jag ska iväg och hämta Mark på SFI. Igår fick jag något fnatt och bakade bullar och en banan-kaka! Wow, man skulle ju kunna tro att jag var född till husfru (om man inte visste bättre)!
.
Här är gravida Cilla vecka 19:
.
.
Här är mina bullar:
.
.
Och sist av allt vill jag bara nämna att Ahlgrens choklad-doppade bilar måste vara det godaste godis som någonsin uppfunnits!! Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm so moorish!!!!
.


Kommentarer
Kompisen M

Bullarna ser goda ut! Du kan spara några tills vi hälsar på?

Och som kommentar till ditt förra inlägg - när bebisen kommer blir det den, hihi, som bestämmer dina/era mat- och sovtider!



Kram kram

2010-08-11 @ 22:20:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0