3 år av kärlek!

Har precis gråtit klart till Sex and the City Film nummer 1. Man kan aldrig se det för många gånger. Det ligger en hög blöta servetter bredvid mig i soffan!
.
Mark är bortrest med jobbet i några dagar, känns ovanligt. Nu får jag igen för alla nätter, veckor och dagar som jag lämnar honom ensam och flyger runt världen. Själv ligger jag med migrän sedan i morse och försöker få tiden att gå tills den går över- som den gör efter tre dagar, så jag vet ju vad jag har framför mig i två dagar till!
.
Är nervös över lägenhets-situationen. Är nervös över jobbet. Imorgon är sista strejkdagen.... Känns som om jag är så långt från London och British Airways, som om det finns i ett helt annat kapitel i mitt liv just nu. Vill inte ens tänka på det om jag ska vara ärlig.
.
♥ Tänker på kärlek...... (såklart efter att ha sett SATC) och kom på att Mark och jag helt glömt vår 3-års dag som var för en vecka sedan! Vi är båda urusla på sånt men det gjorde mig lite ledsen att vi inte ens tänkt på det! Men betyder det att man inte älskar varandra mindre? Nej, det gör det inte alls. Egentligen är det bara ett datum i almanackan. De viktiga är ju såklart minnena, allt man upplevt tillsammans och all kärlek vi fortfarande har för varandra! ♥


Kommentarer
Pillo

Åh min pillo! Jag är så glad för din skull. Att du o Mark fann varandra. Ni är perfekta för varandra och ser så lyckliga och kära ut.

Älskar er båda så mycket! Puss & Kram

2010-06-09 @ 07:41:04
URL: http://annamatildas.blogg.se/
Crixan

Månadsdag, årsdag och allt som nu finns, jag ser det som så, bättre att älska varandra extra mycket varje dag, fira det varje dag man är tillsammans :) för som du säger, det är bara ett datum i almanackan ler och varför bara ha en dag? när man kan ha varje dag om året ;)



Vi hade tre års dag i april, dock så slog vi ihop den med födelsedagsfirande ;P du vet, jag är ju så kraftfull att jag kan flytta dagar jag! nickar och ser dum ut



Dock så kan ju bröllopsdagen vara fin att komma ihåg även om man kanske inte gör någon stor grej utav det, vi ska fira våran på lördag med lite finare middag och film (med andra ord ännu en helgs rutin hihi)



Och det här med lägenhet, det kommer att lösa sig! försöka att inte tänka så mycket när du har migrän, blir ju bara värre av det... :/

Och ditt jobb, det kommer nog att bli bra där med så småningom (hoppas mer på förr än senare!) mena, de kan väl inte hålla på och yra i all evighet, det måste ju bli någon ordning igen!



Krya på sig! alla tummar är hållna :)

2010-06-09 @ 11:02:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0