En uppsvälld Cilla med tavlor på väggarna!

Puhhhhhhhhhhhhhhhhh!! Sååååå trött!!!! Hade en underbar helg, lite shopping i lördags och sedan kära plastbrorsan John och hans Jenny över på middag. I Söndags fixade vi lite hemma och adventspyntade och sedan for vi till Uppsala och träffade våra nya och härliga vänner Marit och Andy. Vi åt middag hos dem och bakade lussebullar ihop medan det var minus 17 grader ute! Jättemysigt!!
.
Tyvärr har inte Mark fått något jobb i veckan, hjälp!!, men vi har haft massor att göra! Varit ute och fixat bilen, skottat snö, fixat förrådet och varit på riktig vinterpromenad i kylan. Jag älskar snön, när det är så kallt att det knarrar under fötterna och biter i kinderna. Så många år sedan jag fått bo i sånt klimat att det känns riktigt exotiskt även för mig.
.
I kväll har vi legat i så mycket, fixat alla kartonger vi hade kvar att packa upp, städa, plocka igenom alla lådor osv, osv i all oändlighet. Vi åt inte middag förrän klockan nio, inte alls svenskt! Vi har äntligen fått upp tavlor också! Och allt är så rött och fint, så juligt! Äntligen en jul i vårt allra första, egna hem. ♥
.
Alltså, mina fötter är som stora, stora ballonger. Så uppsvälld har jag aldrig varit i hela mitt liv, man ser inte ens fotknölen eller ådrorna på fötterna, de är alldeles utslätade. Mina händer går knappt att stänga och varje natt sticker det och domnar i den högra handen. Nu är det nog inte långt kvar tills lillen kommer ut, för så här svälld kan jag nog inte stå ut med att vara så mycket längre till.
.
Nej nu är det sängdags, vi ska på ännu ett ultraljud imorgon och se hur moderkakan ligger till. Önska oss lycka till!


Kommentarer
Maria

Dina stackars fötter! Du använder väl stödstrumpor? Faktiskt mycker mer bekvämt än man kan tro!

Kram

2010-12-01 @ 18:54:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0