Målat och klart!

Försöker ta till mig av min författar-kurs och sitter och skriver så tangentbordet snart brinner! ;)
.
Tänkte dock ta en liten paus och lägga in ett litet inlägg om den underbara helgen som var. Min födelsedag som var i Fredags var väl okej, men spenderade mestadels av dagen med att ringa banken och fixa Telia osv, osv. Ni vet, såna där trista vardags sysslor..... Men i Lördags kväll gick vi, åtta stycken, ut på Koh Phanyang restaurang på Söder! Jättemysig och trevlig blev kvällen i goda vänners sällskap och vi fick därefter nattgäster i form av våra nya vänner Marit och Andy! Så på söndagen hade vi en lååång frukost med dem hemma hos oss med en massa prat och lite senare for vi iväg på fika hos Pete och Lorraine. Hämtade upp Anna och Neal på vägen!
.
Vi skattade oss sedan lyckliga på Söndag kväll att vi har så bra och fina vänner här i Stockholm redan. Sånt tar man inte för givet!
.
Söndag kväll var det dags att plocka bort ALLT i vardagsrummet och förbereda inför målning och igår kom kära, kära Lars-Evert hem till oss vid lunch-tid och vi plastade/papprade heeeela vardagsrummet och hallen, målade vartenda hörn och vägg och vips så såg vardagsrummet helt nytt, vitt och fräscht ut! Super att ha det gjort! Nu luktar det en massa god färg här inne och vi kan äntligen göra klart! Jippiiii!
.
Jag var så slut efter dagens bravader, allt böjande, målande, tejpande och fixande att jag fick SITTA ner på en stol i köket och laga middag till karlarna (Mark och Lars-Evert)! Nu är fötterna som uppsvällda ballonger och allt värker, men det var det värt!
.
Ha en bra dag och se upp för mina kommande böcker ute i bokhandeln! ;) He he, skämt åtsido.... kanske inte. Men man kan ju alltid drömma lite.....


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0