Min mysdag med lilla Alex!

Sitter just nu hemma hos min syster och väntar på att min underbara lilla systerson Alex ska vakna så jag får pussa på honom igen. Men han är sjuk och har feber så det är skönt att han får sova. Jag är barnvakt idag och vi har suttit och myst i fåtöljen, ätit lite bullar och mat, läst böcker och bara varit tillsammans. Sedan somnade vi tillsammans i sängen men nu har han sovit i två timmar!!

Min egen bebis lever rövare just nu. Speciellt på blåsan.....aaaaahhhh. Det är lite jobbigt att alltid vara kissnödig och när den hickar är det som konstiga ryckningar och spasmer i magen (som just nu). Men det är så otroligt mysigt när man känner en liten fot sticka upp eller något kroppsdel som är alldeles hård under huden! Den måste börja bli riktigt stor nu, bebisen, så mycket som den känns! Jag längtar mer och mer tills den kommer ut!

Jag är ju uppe i Sundsvall (hm...Timrå just nu) och vi har städat ur farmors lägenhet i helgen. Men det är ganska mycket kvar att göra. Där var vi, mamma, pappa, jag, mattis och tobbe och städade genom hennes skåp och lådor, det var en minst sagt absurd känsla. Så tomt och konstigt att vara där utan hennes närvaro. Så sorgligt att hon inte skulle komma tillbaka till oss. Så många skratt och tårar. Ena stunden ville man bara gråta men i andra fnissade vi plötsligt åt något gammalt härligt minne av farmor. Det mest sorgliga tyckte jag nog var att plocka ner hennes tavlor och foton, det känns så definitivt på något sätt. Sent, sent på kvällen igår stod mamma och jag och eldade upp alla hennes sparade tidningsurklipp, räkningar och gamla foton.... så sorgligt. Vad sparar man allt för när det inte är till någon nytta en dag den dagen man är borta?



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0