Tankar mitt i natten....

Det är sent på kvällen, nästan midnatt och jag sitter vid vårt skrivbord vid skenet av fönsterlampan. Nere på gatan utanför skrapar det på backen av någon som skottar med sin stora spade. Det är alldeles magiskt utanför. Vitt och kallt, det har snöat hela dagen. En sån där tyst känsla när snön lagt sig och trafiken lugnat ner sig, de flesta har gått och lagt sig. Här inne är det varmt och mysigt, jag sitter i mitt rosa nattlinne och min rosa fluffiga morgonrock som jag fick av Familjen Nordström och dricker lite vatten och har smygätit lite chips som jag hittade uppe i skåpet, sourcream and onion, inte helt fel! Bebisen sparkar och rör sig i magen, den gillar att vara vaken sent, precis som sin mamma. Någon kroppsdel sticker upp högt ovanför naveln. Det är bara jag och 'Junior' (som bebisen heter) som sitter här alldeles ensamma. Alla andra sover. Mark sover sött i den nybäddade sängen och alla i huset bredvid har gått och lagt sig.
.
Att titta ut genom våra fönster är som att se på TV tycker jag. Eftersom vi bor högst upp kan vi se in till de andra som bor mittemot, men de kan inte riktigt se in till oss, hi hi. Jag brukar titta på vad de gör om kvällarna, bl.a bor det två killar mittemot, snett nedanför, och de har världens fulaste tapeter, alltid taklampan på, och de spelar alltid något TV-spel. Varje kväll. Andra lagar mat, ser på TV, en del har mysiga hem, andra riktigt fula. Jag älskar att se på, som att se på en film, och Mark blir sur och säger att jag ska sluta glo in i andras hem! Men varför inte?
.
Jag var på min kurs ikväll, och fick inte ut bilen p.g.a all snö så jag fick promenera till Telefonplan i vinden och snön bara virvlade och flög runt mina fötter. Riktigt härligt hade det varit om det inte vore för att jag hade så himla bråttom och lilla bebisen tryckte neråt, riktigt pushade på och kändes som om den nästan skulle komma ut! Väl på tunnelbanan och kursen var den lilla alldeles vild i magen av all stress. Nu är det inte långt kvar, bebisen kan komma när som helst egentligen, men jag tror nog den väntar någon månad till.
.
Nej nu ska jag strax städa till i köket, jag fick något ryck efter min författarkurs och började baka, så nu luktar det nybakat i hela lägenheten. Jag har börjat längta tills på Söndag också, första Advent. Det här blir min första jul i Sverige på många, många år. Jag ska njuta av ljusstakar, julpynt, ljus och värme, Lucia och advents-firande. Jag ska verkligen passa på för nästa år är jag nog någonstans och flyger igen, som vanligt. Kanske i Afrika, Asien eller Australien. Vem vet?
.
Bara en fråga.... vilka är ni som läser min blogg egentligen? Det är tydligen ca 50 pers som läser den varje dag men ingen skriver någon kommentar längre! Kan ni inte tala om vilka ni är? Vad vill ni läsa om? HÖR AV ER!
.
Godnatt! ♥


Kommentarer
Kussen Jenny

Jag läser!! Varje dag :) Jag vill att du fortsätter att skriva som du gör, för du skriver på ett sätt som är så "Du". Det känns som om man är med dig i allt du skriver om! :) Kram till dig, Mark o Vilden i magen ;)

2010-11-25 @ 14:15:07
Johan Ruda

Jag läser varje inlägg. Jag vill läsa det du vill skriva. :)

2010-11-25 @ 15:25:45
URL: http://www.johanruda.se
Moster Evis

Jag läser din härliga blogg varje dag. Då får jag veta hur du har det och hur du mår. :)

Kram

2010-11-25 @ 17:09:54
Solmaz

Jag läser din blogg så ofta jag kan! Den är jättebra! Kraam

2010-11-25 @ 17:59:00
Crixan

Jag läser bloggar i stället för tidningen på morgon, brukar oftast stå mycket vettigare saker där än i tidningarna :)

2010-11-25 @ 19:24:24
Anonym

Jag läser din blogg och tycker jag får igen lite barndomsminnen, för du är verkligen du!



Maria

2010-11-25 @ 22:24:27
moster Malin

Jag glor i din blogg..nästan varje dag.KRAAAAM

2010-11-25 @ 22:42:54
URL: http://moalins.blogg.se/
Brunte

Jag läser din blogg minst en gång i veckan.

2010-12-06 @ 21:59:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0