Man kan alltid drömma....

...sig bort. Till hus och lägenheter i Stockholm som har allt man vill ha. Mildsvind utsikt, takterasser, öppen planlösning, öppna spisar och nybyggt. Glänsande golv, vita väggar och glansigt kakel i badrummet. Hiss som vagnen får plats i ända upp till 11:e våningen! Var på visning här runt hörnet i kväll, bara för skojs skull. Budstarts-priset börjar på 3 995 000:-.
.
Snälla ge mig 'lite' pengar så att vi kan flytta in med vår lilla bebis! Kan bara tänka mig Harry ligga på golvet i den öppna, ljusa planlösningen mellan vardagsrum och kök. Sedan när han sover kan jag och Mark sitta ute och grilla på takterassen med en cocktail i våra rotting-möbler!
.
.
Men när vi kom hem insåg jag att jag nog hellre vill ha ett radhus med innegård så Harry kan springa ut och inte försvinna eller ramla ut från någon balkong. Så jag började drömma om det här, som inte alls ligger långt härifrån. Men med en kostnad på 4,5 miljoner så får jag fortsätta drömma.
.
.
Nej istället fick jag (eftersom det var vår städmånad) gå hem och städa TRAPPHUSEN här på Hökmossen! URK!!!! Städade tills jag var helt genomsvettig! Vilket glamouröst liv va här i vår lilla bostadsrättsförening!? Ja ja, kan ju glädja mig åt att Harry i alla fall får plats på balkongen samtidigt som vi sitter där, fast det blir trångt! ;)
.
Här är vårt kära gamla hus här i Hökmossen. ♥ Kanske inte så tokigt det heller?
.
.


Kommentarer
Mattis

Eller så kan ni drömma er bort till hus i Sundsvallsområdet :]

2011-08-16 @ 08:59:35
URL: http://annamatildas.blogg.se/
Jesisca

Klyscha jag vet, men det viktiga är ju vem man bor med. Kan bo hur fint som helst men vara olycklig eller bo i ett skyffe och ändå vilja komma hem varje kväll efter jobbet.

2011-08-16 @ 23:37:16
Maria

Finns även superbilliga, stora, fina hus i Nordanstig;)

2011-08-18 @ 10:55:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0